نویسنده |
پیغام |
میلاد22
|
سلام دوستان من از کابل تک مغزی انتن استفاده کردم شیلد ورو وصل نکردم نیازی نیست مارک بخصوصی نداره میتونین از مغازهایی که پلاستیک و ظروف یکبار مصرف میفروشن تهیه کنید البته دونوع هستن که ساندویچ با نون فرانسه که مربع و اونای دیگه مستطیل بلند که من اینارو از بغل باز کردم و به صورت نواری در اوردم دقت کنید که فقط یک سمت رسانا هستش و اون هم جلد رویی هست و موقع پیچیدن دقت کنید جلد رو به سمت بالا بوده و موقع تمام شدن روی همدیگه بیفته واقعا شیلد میشه و نویز رو تا حد بسیا مطلوبی کاهش میده متاسفانه من نتونستم برم خونه هنوز سر کارم براتون عکس بزارم ببینم میتونم تهیه کنم از ساندویچی که بزارم تا ببینید
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:56pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
h1363 نوشته است: با سلام خدمت همه .دو تا سوال داشتم لطفا پاسخ بدید در این تایپیک در صفحه ای که نمیدونم کدوم صفحه بود یکی از عزیزان به جای کلید های میکرو سویچ از یه کلید چند حالته استفاده کرده لطفا راهنمایی کنین این چه کلیدی هست میخوام از این کلید استفاده کنم دوم این که مشخصات لوپ 1*1 رو بگین باتشکر..... اگه منظورتون تصویری هست که ینده چند صفحه قبل گذاشتم اون کیپد ها رو از روی کنترول سوخته تلویزیون برداشتم
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:58pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: سلام دوستان من از کابل تک مغزی انتن استفاده کردم شیلد ورو وصل نکردم نیازی نیست مارک بخصوصی نداره میتونین از مغازهایی که پلاستیک و ظروف یکبار مصرف میفروشن تهیه کنید البته دونوع هستن که ساندویچ با نون فرانسه که مربع و اونای دیگه مستطیل بلند که من اینارو از بغل باز کردم و به صورت نواری در اوردم دقت کنید که فقط یک سمت رسانا هستش و اون هم جلد رویی هست و موقع پیچیدن دقت کنید جلد رو به سمت بالا بوده و موقع تمام شدن روی همدیگه بیفته واقعا شیلد میشه و نویز رو تا حد بسیا مطلوبی کاهش میده متاسفانه من نتونستم برم خونه هنوز سر کارم براتون عکس بزارم ببینم میتونم تهیه کنم از ساندویچی که بزارم تا ببینید عذر خواهی میکنم میلاد جان شاید من اطلاعاتم درست نباشه ولی دوست عزیز اگه شیلد مدار رو به ورقه فویل دار اتصال ندید در حقیقت هیچ شیلدی انجام ندادید در این صورت دستگاه با مقداری فلز که در ورقه ساندویچ وجود داره بالانس میشه و باعث میشه کمی به فلز اطرافش بی تفاوت بشه و ما فکر کنیم دستگاه ثباتش بیشتر شده و کمتر بوق اضافی میزنه در نهایت نتیجه این کار مقداری افت برد خواهد بود
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 4:03pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: سلام خدمت مهندس گل آقا حمید.ممنون بابت تلاشهای بی وقفه . میخواستم یه راه سریع آسان و100%عملی شیلد لوپ برای دوستان بگم که خیلی ارزان و ساده.ورقه ساندویچ که به اسم متالیزه معروفه که 15عددشو من 300تومن گرفتم اهمش تو 20سانت براربر5اهم. و غیر قابل سنس هستش واقعا معجزه میکنه عکسشو بعد از ظهرمیزارم.من لوپ 1*1رو باهاش شیلد کردم که حتی با چسبوندن لوپ به زمین هیچ تغییری درش مشاهده نشد و جا داره بگم که با لوپ 1*1 یه حلقه انگو 7سانتی نازک رو تو 84 سانت سنس کردم و درب قابلمه استیل به قطره 25رو در فاصله 230CMالبته جا داره بگم تنظیماتی رو که من انجام دادم کاملا متفاوت از تنظیمات دوستان بوده و تا حالا هیچ مشگلی با دستگاه چه در قطعات و چه لوپ نداشتم.357من هم 2500تومنی هستش که قبل عید از پایا گرفتم ولی واقعا بردی که دارم شگفت انگیزه .دوستان توجه داشته باشن یک طرف این ورقهای سندویچ رسانا هستش طرف دیگش پلاستیکه. با درود لطفا بفرمایید روی چه تنظیماتی گزاشتید که مفرمایید کاملا متفاوت بوده ؟ اگه ممکنه درباره شیلد لوپ برای ۱در۱ بیشتر توضیح بدید اگرم یه عکس بزارید دیگه نیاز به توضیح نداره ایا اون قسمت رسانای کاغذ رو باید دور لوپ پیچید یا برعکس با سپاس
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 4:12pm |
|
|
h1363
|
دوستان یکی از عزیزان به جای استفاده از میکروسویچ برای کنترل مدار ازیک کلید چند حالته استفاده کرده در همین تایپیک لطفا نوع کلید بگید اقا منتظریم .....................................
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 4:23pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
h1363 نوشته است: دوستان یکی از عزیزان به جای استفاده از میکروسویچ برای کنترل مدار ازیک کلید چند حالته استفاده کرده در همین تایپیک لطفا نوع کلید بگید اقا منتظریم ..................................... سلام دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش اگه منظورت اون جوی استیکه من از رو ال ای دی سامسونگ یا ال جی باز کردم و فکر نمیکنم بتونی توی بازار پیدا کنی اگه خیلی برات مهمه از تعمیرات صوتی و تصویریا شاید بتونی بگیری
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 4:28pm |
|
|
omidbazargan
|
باسلام خدمت دوستان و جناب مهندس حمید گرامی . مهندس عزیز منم ورژن جدید رو نصب کردم که در کل تنهاتغییری که میتونم بگم بنده متوجهش شدم علی رغمه ثبات بالای دستگاه که البته تو ورژنای قبلیمم کلا دستگاه از ثبات خوبی برخورداربودش به نظرم میتر منفی کمتر اذیت میکنه انگار یک هماهنگی بیشتری بین گراند و اسپید بوجود اومده که البته در ورژن قبلی اسپید رو روی 1 میزاشتم برای کاوش و الان از شماره 2 استفاده میکنم که میشه 1 قبلی بالوپ 60 سانتیم در کل از زحمات شما صمیمانه سپاسگذارم . .
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:09pm |
|
|
badboy
کاربر حرفه ای
|
درود دوستان من رفتم تو سایت چهره الکتریک ایسی LF357N دو مدل داشت یکی معمولی 3500 تومن یکی هم اورجینال 18500تومن بنظرتون ایسی 18500 اصل هست بگیرم؟ دوستان در مورد مقاومت ها هم مقاومت 5% از %1 بهتره عایا؟ چون تازه کارم پرسیدم. ایسی ATmega328P-PU هم اینجا هست http://chehrehelec.com/ATMEGA-328P-PU?s ... ega328P-PUکسی خریداری کرده که اصل هستن یا خیر؟ اگر فروشگاه معتبری سراغ دارید لطفا معرفی کنید ممنون
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:12pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
badboy نوشته است: درود دوستان من رفتم تو سایت چهره الکتریک ایسی LF357N دو مدل داشت یکی معمولی 3500 تومن یکی هم اورجینال 18500تومن بنظرتون ایسی 18500 اصل هست بگیرم؟ دوستان در مورد مقاومت ها هم مقاومت 5% از %1 بهتره عایا؟ چون تازه کارم پرسیدم. ایسی ATmega328P-PU هم اینجا هست http://chehrehelec.com/ATMEGA-328P-PU?s ... ega328P-PUکسی خریداری کرده که اصل هستن یا خیر؟ اگر فروشگاه معتبری سراغ دارید لطفا معرفی کنید ممنون سلام ميكرو مشكلي نداره بگير مقاومت ١٪ بهتره در مورد 357 هم من از پايا گرفتم مشكلي نداشت ٣٥٠٠ حالا اونيكه چهره ميفروشرو نميدونم
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:15pm |
|
|
میلاد22
|
دوستان اینم عکس تو این هوای داغ و ترافیک رفتم یکی گرفتم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:21pm |
|
|
|