نویسنده |
پیغام |
میلاد22
|
دوستان توجه داشته باشن 357 اصل غیر اصل اینا همش حرفه من 8 سال تو امجد کا رقطعه بودم خودم قبل عید نوروز از پایا گرفتم 2500خیلی هم عالی کار میکنه فقط دوستان دقت داشته باشن ماسفت 840رو قبل نصب تست کنن چون من چندتا از یه نمونه گرفته بودم اوایل برد کمی داشتم وقتی درش اوردم تستش کردم با تستر قطعات مدار بهنام متوجه شدم که ساختار داخلیش درست نیست و فقط یه دیود نشون میده هرچند ترانزیستو نو بود و کار میکرد یکی دیگه امتحان کردم جا زدم و بصورت خیلی عالی جواب داد
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:26pm |
|
|
badboy
کاربر حرفه ای
|
دوستان اشاره کردن اصلی باشه برای این گفتم اشاره کردم دوتا مدل هست اگه معمولی کار اصلی رو می کنه پس فرث زیادی نباید داشته باشه درسته؟
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:26pm |
|
|
میلاد22
|
توجه داشته باشید به هیچ وجه دستگاهتون رو با سر قابلمه آلمنیومی یا ظروف چدن تست نکنید چون جواب خوبی نمیگیرید جهت تست از لوازم استیل برنج مس حدال امکان طلا استفاده بشه. چند شب پیش جهت کاووش روی زمین که رفته بودیم اتفاقات خیلی عجیبی رخ داد که بماند فقط اینو میگم که دوستان بدونن با لوپ 30*30سر نوشابه فلزی رو تو عمق 40 سانت که فکنم قطرش به اندازه یه 50تومنی هم نباشه زیر زمین با عدد تفکیک 24 پیدا کردم با لوپ 30*30خیلی حرفه سر نوشابه تو 40 سانت داخل زمین پیداشه
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:33pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
میلاد22 نوشته است: دوستان توجه داشته باشن 357 اصل غیر اصل اینا همش حرفه من 8 سال تو امجد کا رقطعه بودم خودم قبل عید نوروز از پایا گرفتم 2500خیلی هم عالی کار میکنه فقط دوستان دقت داشته باشن ماسفت 840رو قبل نصب تست کنن چون من چندتا از یه نمونه گرفته بودم اوایل برد کمی داشتم وقتی درش اوردم تستش کردم با تستر قطعات مدار بهنام متوجه شدم که ساختار داخلیش درست نیست و فقط یه دیود نشون میده هرچند ترانزیستو نو بود و کار میکرد یکی دیگه امتحان کردم جا زدم و بصورت خیلی عالی جواب داد به نظر من هم نباید فرق زیادی داشته باشن . من 357 اس ام دی اصلی رو دارم و هم 357 دیپ معمولی هیچ فرقی از نظر برد ندارند.فقط باید ماسفتها سالم و ارجینال باشند. این نظر من بود بازم ببینیم استادان گرامی چی میگند..........
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:34pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
میلاد22 نوشته است: دوستان توجه داشته باشن 357 اصل غیر اصل اینا همش حرفه من 8 سال تو امجد کا رقطعه بودم خودم قبل عید نوروز از پایا گرفتم 2500خیلی هم عالی کار میکنه فقط دوستان دقت داشته باشن ماسفت 840رو قبل نصب تست کنن چون من چندتا از یه نمونه گرفته بودم اوایل برد کمی داشتم وقتی درش اوردم تستش کردم با تستر قطعات مدار بهنام متوجه شدم که ساختار داخلیش درست نیست و فقط یه دیود نشون میده هرچند ترانزیستو نو بود و کار میکرد یکی دیگه امتحان کردم جا زدم و بصورت خیلی عالی جواب داد سلام آقا میلاد لطفاً یه عکس از مدارت بذار...
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:43pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
omidbazargan نوشته است: باسلام خدمت دوستان و جناب مهندس حمید گرامی . مهندس عزیز منم ورژن جدید رو نصب کردم که در کل تنهاتغییری که میتونم بگم بنده متوجهش شدم علی رغمه ثبات بالای دستگاه که البته تو ورژنای قبلیمم کلا دستگاه از ثبات خوبی برخورداربودش به نظرم میتر منفی کمتر اذیت میکنه انگار یک هماهنگی بیشتری بین گراند و اسپید بوجود اومده که البته در ورژن قبلی اسپید رو روی 1 میزاشتم برای کاوش و الان از شماره 2 استفاده میکنم که میشه 1 قبلی بالوپ 60 سانتیم در کل از زحمات شما صمیمانه سپاسگذارم . . خواهش میکنم. بله نکاتی که فرمودین درست هست. فقط در مورد شماره تنظیم اسپید دقت کنین کلا 5 شماره اضافه شده! اینطور نیست که مثلا دو برابر شده باشه. این تنظیم به این صورت عمل نمیکنه. لذا 1 قبلی معادل 6 فعلی هست! بنابراین اگر روی 2 بذارین مقدار کندی سنس نسبت به گذشته کاملا محسوس خواهد بود. اگر هدف شما فقط تاثیر کمتر نویز باشه میتونین تا جاییکه بوق نویز نداشته باشین اسپید رو کاهش بدین نه کمتر. ولی اگر از لوپ بزرگی استفاده میکنین میتونین برای حذف برخی اهداف کوچک هم اسپید رو کم کنین. در اون حالت تاثیر مثبت مضاعفی براتون ایجاد میشه.
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 5:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب خدا رو شکر که یک ماده جدید هم برای شیلد لوپ کشف شد: زرورق ساندویچ! بله طبق چیزی که دوستمون تصویرشو گذاشتن با توجه به مقاومت کم که نشانه رسانایی خوب این زرورق هست و از طرفی نازکی اون میتونه برای شیلد جواب خوبی بده. در مورد اتصال یا عدم اتصالش به شیلد کابل دوستان میتونن هر دو رو تست کنن. اتصال به شیلد کابل ارجحیت داره و میتونه روی کاهش اثر نویز تاثیر داشته باشه. در واقع الان ما میدونیم حتی در لوپهای مینلب با شیلد گرافیتی هم این اتصال وجود داره. اما اینطور هم نیست که بدون اتصال به شیلد تاثیر مثبتی نداشته باشه! در خصوص اثر منفی اندکی که روی برد نهایی داره بنظر من چندان مهم نیست. این افت برد باید خیلی اندک باشه و بیشتر هم برای فلزات کوچک خواهد بود. در عوض لوپ موقع کار روی زمین به خود زمین و امواج مزاحمی که از طریق زمین منتقل میشن و برخی املاح و اثر مغناطیسی زمین کمتر حساس میشه که دوستمون هم در تستشون اشاره کردن. حتی شاید بشه در این شرایط یک درجه حساسیت دستگاه رو نسبت به لوپ بدون شیلد افزایش داد که در اون صورت افت برد اندکی که ایجاد شده کاملا جبران میشه و تحت شرایط خاصی حتی ممکنه برد در خاک بیشتر هم بشه!
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:08pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: دوستان توجه داشته باشن 357 اصل غیر اصل اینا همش حرفه من 8 سال تو امجد کا رقطعه بودم خودم قبل عید نوروز از پایا گرفتم 2500خیلی هم عالی کار میکنه فقط دوستان دقت داشته باشن ماسفت 840رو قبل نصب تست کنن چون من چندتا از یه نمونه گرفته بودم اوایل برد کمی داشتم وقتی درش اوردم تستش کردم با تستر قطعات مدار بهنام متوجه شدم که ساختار داخلیش درست نیست و فقط یه دیود نشون میده هرچند ترانزیستو نو بود و کار میکرد یکی دیگه امتحان کردم جا زدم و بصورت خیلی عالی جواب داد 8 سال تو امجد بودی!!!
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:15pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب خدا رو شکر که یک ماده جدید هم برای شیلد لوپ کشف شد: زرورق ساندویچ! بله طبق چیزی که دوستمون تصویرشو گذاشتن با توجه به مقاومت کم که نشانه رسانایی خوب این زرورق هست و از طرفی نازکی اون میتونه برای شیلد جواب خوبی بده. در مورد اتصال یا عدم اتصالش به شیلد کابل دوستان میتونن هر دو رو تست کنن. اتصال به شیلد کابل ارجحیت داره و میتونه روی کاهش اثر نویز تاثیر داشته باشه. در واقع الان ما میدونیم حتی در لوپهای مینلب با شیلد گرافیتی هم این اتصال وجود داره. اما اینطور هم نیست که بدون اتصال به شیلد تاثیر مثبتی نداشته باشه! در خصوص اثر منفی اندکی که روی برد نهایی داره بنظر من چندان مهم نیست. این افت برد باید خیلی اندک باشه و بیشتر هم برای فلزات کوچک خواهد بود. در عوض لوپ موقع کار روی زمین به خود زمین و امواج مزاحمی که از طریق زمین منتقل میشن و برخی املاح و اثر مغناطیسی زمین کمتر حساس میشه که دوستمون هم در تستشون اشاره کردن. حتی شاید بشه در این شرایط یک درجه حساسیت دستگاه رو نسبت به لوپ بدون شیلد افزایش داد که در اون صورت افت برد اندکی که ایجاد شده کاملا جبران میشه و تحت شرایط خاصی حتی ممکنه برد در خاک بیشتر هم بشه! و ارزان قیمت و فراوران !! البته تا چند روز دیگه ساندویچ فروشیا بدبخت می شند هرجا برند دیگه زرورق پیدا نمیشه اگه پیدا هم بشه چندین برابر قیمت مثل 357 باید ساندویچ رو لای کاغذ بذارند بفروشند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:24pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
این زر ورقها رو سعی کنید به اندازه 4 یا 5 سانت بصورت نوار دربیارید و نازکتر نشه.تا تعداد لایه های دوبل شده نیز کمتر بشه.چون من خودم چند وقت پیشها که لوپم رو با همین زرورقها تست کردم به یک نکته پی بردم وقتی زرورقها به اندازه 1 سانت روی هم قرار میگرفت و لوپ شیلد میشد دیلی لوپم 2 درجه بالاتر میرفت ولی وقتی این فاصله کمتر شد و از یک سانت به 2 میل رسید دیلی لوپم تغییری نکرد. پس نتیجه میگیریم هر چی تعداد لایه های دوبل ما کمتر بشه دیلی لوپ ما کمتر تغییر میکنه. بازم دوستان باید تست کنند و نتیجه رو اعلام کنن
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:37pm |
|
|
|