نویسنده |
پیغام |
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: میلاد22 نوشته است: سلام خدمت مهندس گل آقا حمید.ممنون بابت تلاشهای بی وقفه . میخواستم یه راه سریع آسان و100%عملی شیلد لوپ برای دوستان بگم که خیلی ارزان و ساده.ورقه ساندویچ که به اسم متالیزه معروفه که 15عددشو من 300تومن گرفتم اهمش تو 20سانت براربر5اهم. و غیر قابل سنس هستش واقعا معجزه میکنه عکسشو بعد از ظهرمیزارم.من لوپ 1*1رو باهاش شیلد کردم که حتی با چسبوندن لوپ به زمین هیچ تغییری درش مشاهده نشد و جا داره بگم که با لوپ 1*1 یه حلقه انگو 7سانتی نازک رو تو 84 سانت سنس کردم و درب قابلمه استیل به قطره 25رو در فاصله 230CMالبته جا داره بگم تنظیماتی رو که من انجام دادم کاملا متفاوت از تنظیمات دوستان بوده و تا حالا هیچ مشگلی با دستگاه چه در قطعات و چه لوپ نداشتم.357من هم 2500تومنی هستش که قبل عید از پایا گرفتم ولی واقعا بردی که دارم شگفت انگیزه .دوستان توجه داشته باشن یک طرف این ورقهای سندویچ رسانا هستش طرف دیگش پلاستیکه. با درود لطفا بفرمایید روی چه تنظیماتی گزاشتید که مفرمایید کاملا متفاوت بوده ؟ اگه ممکنه درباره شیلد لوپ برای ۱در۱ بیشتر توضیح بدید اگرم یه عکس بزارید دیگه نیاز به توضیح نداره ایا اون قسمت رسانای کاغذ رو باید دور لوپ پیچید یا برعکس با سپاس اقا میلاد وقت کردی جواب بده
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 6:54pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 7:23pm |
|
|
omidbazargan
|
حمید نوشته است: omidbazargan نوشته است: باسلام خدمت دوستان و جناب مهندس حمید گرامی . مهندس عزیز منم ورژن جدید رو نصب کردم که در کل تنهاتغییری که میتونم بگم بنده متوجهش شدم علی رغمه ثبات بالای دستگاه که البته تو ورژنای قبلیمم کلا دستگاه از ثبات خوبی برخورداربودش به نظرم میتر منفی کمتر اذیت میکنه انگار یک هماهنگی بیشتری بین گراند و اسپید بوجود اومده که البته در ورژن قبلی اسپید رو روی 1 میزاشتم برای کاوش و الان از شماره 2 استفاده میکنم که میشه 1 قبلی بالوپ 60 سانتیم در کل از زحمات شما صمیمانه سپاسگذارم . . خواهش میکنم. بله نکاتی که فرمودین درست هست. فقط در مورد شماره تنظیم اسپید دقت کنین کلا 5 شماره اضافه شده! اینطور نیست که مثلا دو برابر شده باشه. این تنظیم به این صورت عمل نمیکنه. لذا 1 قبلی معادل 6 فعلی هست! بنابراین اگر روی 2 بذارین مقدار کندی سنس نسبت به گذشته کاملا محسوس خواهد بود. اگر هدف شما فقط تاثیر کمتر نویز باشه میتونین تا جاییکه بوق نویز نداشته باشین اسپید رو کاهش بدین نه کمتر. ولی اگر از لوپ بزرگی استفاده میکنین میتونین برای حذف برخی اهداف کوچک هم اسپید رو کم کنین. در اون حالت تاثیر مثبت مضاعفی براتون ایجاد میشه. ممنون از پاسختون مهندس عزیز.
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 7:28pm |
|
|
میلاد22
|
من فردا یه تست براتون میزارم درست هیچ کس تست نذاشته ولی میزارم که ببینین. 8 سال تو امجد لباف و ...جون کندم ماهم ی زمانی برنامه نویس بودیم طراح مدارات سوچینگ خدا رحمت کنه دوستمون مارو برد تا دم مرگ و خودش رفت مارو برگردوند بعد تصادف دیگه نتونستم کاری بکنم . دوستان توجه داشته باشن به تغذیه سعی کنید بیشتر از 16 در نیاد چون بیشتر ریگلاتورهای 12 کم میارن و اتلاف دارن با ولتاژ بالا. من از ریگلاتور 12 روی بردهای لباسشویی که شرکتی هست و اصل استفاده کردم.درمورد وصل شیلد گفتم من دو مغزی نداشتم نصب کنم تست کنم دوستان تست کنند جواب بدن.سینی 60روتا سقف خونه میزد ببخشید دیگه جا نداشت تست بیرون هم چند شب پیش برای اولین بار بردم دستگاه رو که تو عمق حدود 40 سر نوشابه در امد از شانس ما...
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 7:38pm |
|
|
badboy
کاربر حرفه ای
|
دوستان ادرس شایت پایا الکتریک رو کسی داره وسایلش معتبر هست برا خرید؟
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 7:41pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
اقا میلاد تاسقف میزنه یعنی میشه 3 متر، لوپ شما 1در1 هست؟؟ لطفا مشخصات ومارک سیم تون هم بفرمایید.
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:05pm |
|
|
میلاد22
|
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:09pm |
|
|
میلاد22
|
سیم 1 افشان .فکنم اسمش افشار نژاد خراسان.که قیمتشم یکم گرونتره مس خالص با رشتهای نازک.مس خالص رنگ روشنتری داره دقت کنین.بعد شیلدروی لوپ با چسب برق کامل بپیچین.شیلدرو تا بیست سانتی کابل ادامه بدین.دستگاه به چدن و ظروف المینیومی حساسیت کمتری داره امشب یه فیلم از تست میگیرم براتون میزارم که ببینید
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:14pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: h1363 نوشته است: دوستان یکی از عزیزان به جای استفاده از میکروسویچ برای کنترل مدار ازیک کلید چند حالته استفاده کرده در همین تایپیک لطفا نوع کلید بگید اقا منتظریم ..................................... سلام دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش اگه منظورت اون جوی استیکه من از رو ال ای دی سامسونگ یا ال جی باز کردم و فکر نمیکنم بتونی توی بازار پیدا کنی اگه خیلی برات مهمه از تعمیرات صوتی و تصویریا شاید بتونی بگیری mhak جان مال کنترل تلویزیون یا دستگاه دیجیتال ضبطو اینا میشه؟
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:15pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
badboy نوشته است: درود دوستان من رفتم تو سایت چهره الکتریک ایسی LF357N دو مدل داشت یکی معمولی 3500 تومن یکی هم اورجینال 18500تومن بنظرتون ایسی 18500 اصل هست بگیرم؟ دوستان در مورد مقاومت ها هم مقاومت 5% از %1 بهتره عایا؟ چون تازه کارم پرسیدم. ایسی ATmega328P-PU هم اینجا هست http://chehrehelec.com/ATMEGA-328P-PU?s ... ega328P-PUکسی خریداری کرده که اصل هستن یا خیر؟ اگر فروشگاه معتبری سراغ دارید لطفا معرفی کنید ممنون سلام دوست عزیز باخیال راحت 18500 رو بخر واقعا اصل هستش کارش و بردش حرف نداره
|
یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:24pm |
|
|
|