انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 5:20am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1049 , 1050 , 1051 , 1052 , 1053 , 1054 , 1055 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
حمید نوشته است:
خب خدا رو شکر که یک ماده جدید هم برای شیلد لوپ کشف شد: زرورق ساندویچ! :D بله طبق چیزی که دوستمون تصویرشو گذاشتن با توجه به مقاومت کم که نشانه رسانایی خوب این زرورق هست و از طرفی نازکی اون میتونه برای شیلد جواب خوبی بده.
در مورد اتصال یا عدم اتصالش به شیلد کابل دوستان میتونن هر دو رو تست کنن. اتصال به شیلد کابل ارجحیت داره و میتونه روی کاهش اثر نویز تاثیر داشته باشه. در واقع الان ما میدونیم حتی در لوپهای مینلب با شیلد گرافیتی هم این اتصال وجود داره. اما اینطور هم نیست که بدون اتصال به شیلد تاثیر مثبتی نداشته باشه!
در خصوص اثر منفی اندکی که روی برد نهایی داره بنظر من چندان مهم نیست. این افت برد باید خیلی اندک باشه و بیشتر هم برای فلزات کوچک خواهد بود. در عوض لوپ موقع کار روی زمین به خود زمین و امواج مزاحمی که از طریق زمین منتقل میشن و برخی املاح و اثر مغناطیسی زمین کمتر حساس میشه که دوستمون هم در تستشون اشاره کردن. حتی شاید بشه در این شرایط یک درجه حساسیت دستگاه رو نسبت به لوپ بدون شیلد افزایش داد که در اون صورت افت برد اندکی که ایجاد شده کاملا جبران میشه و تحت شرایط خاصی حتی ممکنه برد در خاک بیشتر هم بشه!

و ارزان قیمت و فراوران !! البته تا چند روز دیگه ساندویچ فروشیا بدبخت می شند هرجا برند دیگه زرورق پیدا نمیشه اگه پیدا هم بشه چندین برابر قیمت مثل 357 :D :)) باید ساندویچ رو لای کاغذ بذارند بفروشند :))

هشدار هشدار هشدار به تما م ساندویجی ها ....بد بخت شدین دیگه سودتون از نصف هم کمتر شده :)) :)) :)) هر چیزی به سایت فلز جو نفوذ کنه طلا میگر :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: ده

یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:32pm

نه اینطورام نیست این نایلونای ساندویچ 1000تاش بزور یکیلو میشن واسه شیلد لوپ 1*14 5تا کافیه که 200تومنم نمیشه بعضیا پولم نمیگیرن. ولی خدایش از اسپری گرافیت خیلی ارزونتروو بهتر کار میکنه.

یکشنبه 31 خرداد1394 - 8:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
mhak نوشته است:
h1363 نوشته است:
دوستان یکی از عزیزان به جای استفاده از میکروسویچ برای کنترل مدار ازیک کلید چند حالته استفاده کرده در همین تایپیک
لطفا نوع کلید بگید اقا منتظریم .....................................

سلام دوست عزیز به اعصاب خودت مسلط باش :D اگه منظورت اون جوی استیکه من از رو ال ای دی سامسونگ یا ال جی باز کردم و فکر نمیکنم بتونی توی بازار پیدا کنی اگه خیلی برات مهمه از تعمیرات صوتی و تصویریا شاید بتونی بگیری

mhak جان مال کنترل تلویزیون یا دستگاه دیجیتال ضبطو اینا میشه؟

چرا که نه دوست عزیز من خودم از کنترول تلویزیون استفاده کردم

download/file.php?id=30734&mode=vie

یکشنبه 31 خرداد1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان گلم چهره الکتریک مقاومت هاش اکثرا 0.5 هست چی کار کنم حالا 1 درصد بهتره یا نیم؟

یکشنبه 31 خرداد1394 - 9:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز اگه حضوری بری طبقه بایین شهاب انواع مقاومتها رو داره یا به چهره زنگ بزن ازشون شماره تماس شهاب رو بگیر سفارش بده

یکشنبه 31 خرداد1394 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
badboy نوشته است:
دوستان گلم چهره الکتریک مقاومت هاش اکثرا 0.5 هست چی کار کنم حالا 1 درصد بهتره یا نیم؟

تا اونجا كه من ميدونم چهره همه مقاومتاش ٥ درصده نيم درصد از كجا اوردين ؟؟؟
يك درصد خوبه كه فروشگاه شهاب داره اگرم كه خيلي كيفيت خوب بخواي فروشگاه ميلاد بايد ١ دهم درصد داشته باشه كه دونه اي ٦٠٠ ٧٠٠ تومنه ١.٤ واتش
اما همون يك درصد خوب جواب ميده

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

یکشنبه 31 خرداد1394 - 9:13pm
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:

من ندیدم نیم درصد داشته باشن! معمولا 1 و 2 و 5 درصد دارن. طبیعتا هر چه این درصد کمتر باشه بهتره. پس نیم یا 0.1 از 1 درصد بهتره. ولی برای این مدار همون 1 درصد کفایت میکنه. حالا خواستین مته به خشخاش بذارین درصد کمتر هم میتونین استفاده کنین! :D

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jaber68 نوشته است:
میلاد22 نوشته است:
دوستان توجه داشته باشن 357 اصل غیر اصل اینا همش حرفه من 8 سال تو امجد کا رقطعه بودم خودم قبل عید نوروز از پایا گرفتم 2500خیلی هم عالی کار میکنه فقط دوستان دقت داشته باشن ماسفت 840رو قبل نصب تست کنن چون من چندتا از یه نمونه گرفته بودم اوایل برد کمی داشتم وقتی درش اوردم تستش کردم با تستر قطعات مدار بهنام متوجه شدم که ساختار داخلیش درست نیست و فقط یه دیود نشون میده هرچند ترانزیستو نو بود و کار میکرد یکی دیگه امتحان کردم جا زدم و بصورت خیلی عالی جواب داد

به نظر من هم نباید فرق زیادی داشته باشن .
من 357 اس ام دی اصلی رو دارم و هم 357 دیپ معمولی هیچ فرقی از نظر برد ندارند.فقط باید ماسفتها سالم و ارجینال باشند.
این نظر من بود بازم ببینیم استادان گرامی چی میگند.......... :)

دوست عزیز میشه بفرمایین357 اس ام دی رو از کجا تهیه کردین؟

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:28pm
آواتار کاربر

سلام دوستان
دوست عزیز peere dana
شما که عکس به این خوبی از لوپ گذاشتید لطفا بیشتر از لوپتون و نحوه ساخت و جنس سیم و همچنین جنس لایه رویی لوپتون بگید. اینجوری که شما یه عکس از لوپ گذاشتید که کمکی نمیکنه جز اینکه فکر خریدو توی ذهن ادم تقویت میکنه که به شما پیام خصوصی بدیم و درخواست کنیم واسه ما هم بسازید!! (مسلما در جواب من میگید که من اصلا سازنده و فروشنده نیستم!)
دوست عزیز و میلاد22
لطفا شما هم عکاس از لوپ شیلد شده بذارید. صرف اینکه گفتید ورق ساندویچ بپیچیم که کمکی نمیکنه. خوب چطوری بپیچیم؟ چند دور؟ رو چه حسابی؟ به شما هم باید مگه خصوصی پیام داد که جزئیاتو بگید؟؟
باز دم آقا حمید گرم که یه مدارو کامل گذاشته ماها بسازیم. با این حساب هرکی یه مدار پیدا میکرد از مدارشون عکس میگرفتن میگفتن بجه هااااااا اینم مدار من که خودم ساختمش و خیلی خوووبه..... خب چطوری ساختی؟؟؟؟؟ به کسی نمیگن
دوستان اطلاعات لوپشونو دریغ نکنید لطفا که به نتیجه بهتری برسیم...
با تشکر

آخرین بار توسط kasek در یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:36pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
میلاد22 نوشته است:
سلام خدمت مهندس گل آقا حمید.ممنون بابت تلاشهای بی وقفه . میخواستم یه راه سریع آسان و100%عملی شیلد لوپ برای دوستان بگم که خیلی ارزان و ساده.ورقه ساندویچ که به اسم متالیزه معروفه که 15عددشو من 300تومن گرفتم اهمش تو 20سانت براربر5اهم. و غیر قابل سنس هستش واقعا معجزه میکنه عکسشو بعد از ظهرمیزارم.من لوپ 1*1رو باهاش شیلد کردم که حتی با چسبوندن لوپ به زمین هیچ تغییری درش مشاهده نشد و جا داره بگم که با لوپ 1*1 یه حلقه انگو 7سانتی نازک رو تو 84 سانت سنس کردم و درب قابلمه استیل به قطره 25رو در فاصله 230CMالبته جا داره بگم تنظیماتی رو که من انجام دادم کاملا متفاوت از تنظیمات دوستان بوده و تا حالا هیچ مشگلی با دستگاه چه در قطعات و چه لوپ نداشتم.357من هم 2500تومنی هستش که قبل عید از پایا گرفتم ولی واقعا بردی که دارم شگفت انگیزه .دوستان توجه داشته باشن یک طرف این ورقهای سندویچ رسانا هستش طرف دیگش پلاستیکه.

با درود
لطفا بفرمایید روی چه تنظیماتی گزاشتید که مفرمایید کاملا متفاوت بوده ؟
اگه ممکنه درباره شیلد لوپ برای ۱در۱ بیشتر توضیح بدید اگرم یه عکس بزارید دیگه نیاز به توضیح نداره
ایا اون قسمت رسانای کاغذ رو باید دور لوپ پیچید یا برعکس
با سپاس

اقا میلاد وقت کردی جواب بده

درود بر شما میلاد گرامی
ممنون از راهنماییهاتون ولی اگر ممکنه همونطور که دوستان هم خواستن از تنظیمات خاص خودتون هم بفرمایید تا استفاده کنیم ببینیم با دیگر دوستان چقدر متفاوت هست
با سپاس @};-

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1049 , 1050 , 1051 , 1052 , 1053 , 1054 , 1055 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure