انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 6:30am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1051 , 1052 , 1053 , 1054 , 1055 , 1056 , 1057 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا میلاد تو خونه امکان نداره با لوپ 1 متری بشه تا 3 متر رو زد تازه اونم داخل شهر !!!مگر اینکه خونتون کاهگلی باشه مثل عکس زیر ! :D البته در این صورت هم باز باید اهن دور و اطراف نباشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 31 خرداد1394 - 12:30am

داداش یکم از این خونه خوشگلتره لوپ که رو زمین باشه بالانس میکنم بعد سینی رو روش جیگیرم بعد تا خود سقف جیچسبونم سقف ما آهن نداره البته هونه شهرستانمون من نگفتم سه متر آخر سقف خونمون 280

دوشنبه 31 خرداد1394 - 12:34am

سلام
فکر کنم اگه ولتاژ پایین تر از 17 ولت باشهlow باتری می نویسه

دوشنبه 31 خرداد1394 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
میلاد22 نوشته است:
: دوستان توجه دپسته باشن مهندس حمید خیلی زحمت کشیدن واقعا وقت گذاشتن قدرشو بدونین اینروزا به این راحتی برنامه انحصاری اونم با این ظرافت هیچکس رایگان قرار نمیده.جا داره ازش تقدیر تشکر بجایی بشه که واقعا لایق مهندس باشه. @};- @};- @};- @};- @};- @};-

آره داداش هر چند وقت یکبار یکی پیدا میشه با گیردادن به مدار و مهندس حسابی از مهندس تشکر میکنه...
    چه میشه کرد اینجا ایرانه دیگه اینجوری از آدم تشکر میکنن...

تو یه سایت هم اقا حمید رفت جواب اونا رو داد کم اوردند تایپیک رو قفل کردند خودشون هم اعتراف کردند .کم اوردند اقای دمیرلو تو که حتی سواد نداری جواب مهندس حمید رو بدی مجبوری تاپیک بزنی در مورد این سایت و مدیرانش غیبت کنید ؟ خوب اگه این کارو میکنید حداقل تا اخر وایستا نه اینکه زود تایپیک رو قفل کنید؟ و جناب پاسارگاد دروغ نگو از مدار فلز جو خبر ندارم چی هستش .به جرات میتونم بگم تو اینو ساختی حتی باهاش کاوش هم رفتی ;) اقا حمید دیشب اونا رو خوندم مردم از خنده ! همشون کم اوردند :))

دوشنبه 31 خرداد1394 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:
داداش یکم از این خونه خوشگلتره لوپ که رو زمین باشه بالانس میکنم بعد سینی رو روش جیگیرم بعد تا خود سقف جیچسبونم سقف ما آهن نداره البته هونه شهرستانمون من نگفتم سه متر آخر سقف خونمون 280

یعنی اون خونه نبود؟ :D داش مزاح بود .به دل نگیری @};- @};-

دوشنبه 31 خرداد1394 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sardarshams نوشته است:

سلام
فکر کنم اگه ولتاژ پایین تر از 17 ولت باشهlow باتری می نویسه

اگه زیر 14.5 باشه low باطری می نویسه! البته اونهم مهندس حمید میتونه بذاره رو 13 low باطری بده .مهندس جان اگه امکان داره بذارید رو 13.5 خیلی بهتره @};- اگه خیلی خسته ای سورسش رو بده درستش کنم برا بچه ها بذارم :D X_X X_X X_X

دوشنبه 31 خرداد1394 - 1:00am
مدیر کل
مدیر کل

با تشکر از همه دوستان.
در خصوص ولتاژ باطری بارها توضیح دادم. بله دستگاه با ولتاژ 14.5 به پایین خطای باطری میده. در واقع در این شرایط ولتاژ واقعی ورودی به مدار 14.2 ولت هست چون حدود 0.3 ولت هم بخاطر دیود 5819 کم میشه که همه اینها در داخل برنامه محاسبه شده و ولتاژ واقعی باطری ملاک گرفته میشه. حد کم بودن ولتاژ رو نمیشه کمتر از این فرض کرد چون رگولاتور 7812 طبق تستهای بنده لااقل به 2.5 ولت ولتاژ بالاتر در ورودی خودش نیاز داره تا خروجی 12 ولت ما رگوله باشه و نوسان نکنه. پس بنده حداقل مطمئن رو در نظر گرفتم.
اما در خصوص ولتاژ باطری معمولا در تستها برای من حدود 18 الی 19 هست و هیچ مشکلی وجود نداشته. تقریبا از 20 ولت به بالا میزان داغ شدن رگولاتور به مقدار محسوسی افزایش پیدا میکنه که طبیعی هم هست. این هم با استفاده از یک 7812 مرغوب که هیت سینک خوبی روی اون نصب شده کاملا برطرف میشه و من مشکل بی ثباتی که مربوط به این قضیه باشه ندیدم.
متاسفانه باید عرض کنم از باطری 16 مثلا 4 سلول لیتیوم نمیشه بخوبی جواب گرفت چون قبل از اینکه باطری به نصف شارژ خودش هم برسه ولتاژش از حداقل مجاز برای کار مدار پایین تر میاد. لذا بهترین توصیه همون باطری 18 ولت هست که هم ولتاژ زیاد تر از حد لزوم نداره و هم تقریبا تا آخرین میزان درصد شارژ باطری میتونه دستگاه رو بخوبی راه بیندازه.

دوشنبه 31 خرداد1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
با تشکر از همه دوستان.
در خصوص ولتاژ باطری بارها توضیح دادم. بله دستگاه با ولتاژ 14.5 به پایین خطای باطری میده. در واقع در این شرایط ولتاژ واقعی ورودی به مدار 14.2 ولت هست چون حدود 0.3 ولت هم بخاطر دیود 5819 کم میشه که همه اینها در داخل برنامه محاسبه شده و ولتاژ واقعی باطری ملاک گرفته میشه. حد کم بودن ولتاژ رو نمیشه کمتر از این فرض کرد چون رگولاتور 7812 طبق تستهای بنده لااقل به 2.5 ولت ولتاژ بالاتر در ورودی خودش نیاز داره تا خروجی 12 ولت ما رگوله باشه و نوسان نکنه. پس بنده حداقل مطمئن رو در نظر گرفتم.
اما در خصوص ولتاژ باطری معمولا در تستها برای من حدود 18 الی 19 هست و هیچ مشکلی وجود نداشته. تقریبا از 20 ولت به بالا میزان داغ شدن رگولاتور به مقدار محسوسی افزایش پیدا میکنه که طبیعی هم هست. این هم با استفاده از یک 7812 مرغوب که هیت سینک خوبی روی اون نصب شده کاملا برطرف میشه و من مشکل بی ثباتی که مربوط به این قضیه باشه ندیدم.
متاسفانه باید عرض کنم از باطری 16 مثلا 4 سلول لیتیوم نمیشه بخوبی جواب گرفت چون قبل از اینکه باطری به نصف شارژ خودش هم برسه ولتاژش از حداقل مجاز برای کار مدار پایین تر میاد. لذا بهترین توصیه همون باطری 18 ولت هست که هم ولتاژ زیاد تر از حد لزوم نداره و هم تقریبا تا آخرین میزان درصد شارژ باطری میتونه دستگاه رو بخوبی راه بیندازه.

مهندس جان 4 عدد سلول که فول شارژ هستش میشه 16.8ولت! که با همون پهنای پالس پیش فرض و فرکانس 150 میلی امپر جریان بکشه کار کنیم راحت حدود 10 ساعت کار میکنه تا به ولتاژ 14.8 ولت برسه البته بنده تست کردم میگم .باز نظر شما چیه؟ البته تلفات رو هم حساب کردم :D چون 150 تقسیم بر 2200 میلی امپر میشه 14 ساعت و نیم که چهار ساعت و نیم یا 700 میلی ولت هیچ! تلفات گرمایی :D حالا 10 ساعت دیگه باید راحت کار کنه تا به ولتاژ 14.8 ولت برسه!

دوشنبه 31 خرداد1394 - 2:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته یدون از این مدار رو با 5 سلول به دوست عزیز م دادم بچه های همین سایت دو روز کار کرده میگه هنوز 1.5 ولت هم کم نکرده البته نه بصورت یکسره :D 5 تا باطری گذاشته بودم 21 ولت شده بود بعد از دو روز تازه شده 19.5 :ymhug: البته بگم 24 ساعت یکسره روشن نبوده ولی شبها یکسره روشن بوده این باطریها خیلی عالی هستند . 2200 میلی یعنی همون 2200 هستش البته باطری اصل ولی باطریهای سیلد متاسفانه اینطور نیستش . مثلا 1.3 امپرشون نهایت شاید بشه 700 میلی جواب گرفت بنده هر دو نوع باطری رو تست کردم .البته با یه لامپ smd یک وات که هر دو امپرشون یکی بود سیلد 7 ساعت کار کرد . ولی لیتیوم ایون 16 ساعت یکسره :D

دوشنبه 31 خرداد1394 - 2:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مثلا یه نمونه این چراغ

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 31 خرداد1394 - 2:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1051 , 1052 , 1053 , 1054 , 1055 , 1056 , 1057 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure