نویسنده |
پیغام |
میلاد22
|
چرا جایی که سنس میشد جاشو تغیر میداد درحالی که قبل کلنگ اصلا سنس نداشت به محض کلنگ زدن جابجا میشد بدون حتی لایه برداریی. دوستان تیپیک به1058 صفحه رسید ولی همچنان همه بحث مدارو میکنن هیچکس کاووش نرفته؟ینی همه واسه تفریح درست میکنن یا دنبال چیزی توخونه میگردن؟
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:18pm |
|
|
sasann
|
دوستان سلام اعداد مدار من 820 870 650 هست . چرا اینطوریه. ای سی 375 فلزی زدم. 840 اصل زدم. اما لوپش مال dx 7000 بوده . ممنون
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:23pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: چرا جایی که سنس میشد جاشو تغیر میداد درحالی که قبل کلنگ اصلا سنس نداشت به محض کلنگ زدن جابجا میشد بدون حتی لایه برداریی. دوستان تیپیک به1058 صفحه رسید ولی همچنان همه بحث مدارو میکنن هیچکس کاووش نرفته؟ینی همه واسه تفریح درست میکنن یا دنبال چیزی توخونه میگردن؟ درود والله میلاد جان من که نمیدونم چه گندی زدم مدارو جدیدن روشن میکنم تا 180- میتر منفی میندازه سر در نیاوردم مشکلش چیه میخوام یکی دیگه بسازم اما مشکل شما احتمال داره بارتون موکل داره و جابه جاش میکنه (مزاح)
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:25pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
sasann نوشته است: دوستان سلام اعداد مدار من 820 870 650 هست . چرا اینطوریه. ای سی 375 فلزی زدم. 840 اصل زدم. اما لوپش مال dx 7000 بوده . ممنون درود دوست عزیز بذون کانکتور کابل لوپ رو به مدار وصل کنید ببینید عدد اولتون پایین میاد؟ با کابلی دیگه ترجیها کابل میکروفون بدون فویل مارک مکس تست کنید اهم و ظرفیت لوپتون چنده؟ عکس از ماسفتتون بزارید
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:28pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: باتری سیاه 4.5در 11ابعادش واسه این چراغهای استراری چینی هستش روشم بی نام نشانه که تک تک تست کردم 4.3بودن ودمم استفاده میکنم من دیشب از کل تستهام و دستگاه لوپ فیلم گرفتم که بزارم متاسفانه بیشتر از 2مگ امکانش نبود.شب از باتری عکس میگیرم . اه اه اه !!! اونا که اشغالند اصلا بدرد نمی خوره منظورت همون باطری سیلد هستش ؟ چطوری یکم هفته کار کرده البته بستگی داره شما چقدر ازش جریان کشیده باشید مثلا اگه 5 میلی امپر کشیده باشید تا 20 روز هم کار میکنه الان تو تصویر صفحه قبل که من عکس چراغ شارژی گذاشتم از همون باطری شما استفاده شده بود! که درش اوردم بجاش لیتیوم ایون زدم خوب اینجا اپ کنید. http://www.uplooder.net/
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:35pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
میلاد22 نوشته است: دوستان دیشب یه اتفاق عجیبی برام رخ داد کسی میتونه کمک کنه رفتیم یجایی واسه کاوش که با لوپ 1*1دیجارو سنس کرد اونم خیلی قوی بعد یکم لای برداری کردیم به عمق 10که دیدم صدا قطه شد ینی کاملا. و اونطور که گفته بودن جنس تو عمق 60 بود.بعد یمتر اونورطرگرفت با همون صدا تا کلنک زدیم باز قطه شد این جا به جایی انقدر ادامه پیدا کرد که دونفر همراه من از ترس کبود شدند حالا کسی میتونه بگه چی میتونه باشه؟ دوست عزیز یه وقت به جنهای بدبخت شک نکید .اونا اصلا کاری به شما نداشتند محل شما ذرات داره منظور همون در نوشابه یا میخ و یا پیچ که با حفاری بیرون ریخته شده در ضمن حواس شما به سمت جنها رفته متوجه نشدید فلز ریز داره! تو روز برو حتما فلزی پیدا میشه البته خودم دارم یه فکرهایی در مورد این مساله میکنم که چطوری راحت یه پیچ ریز رو سریع پیدا کنم.چون با لوپ 50 یا 60 هم اعصاب خورد کن هستش و هم زمان بر
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در دوشنبه 1 تیر1394 - 9:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamid80 نوشته است: مهندس حمید ، توی lcd ولتاژ باطری من به اشتباه 24 ولت نمایش داده میشه در صورتیکه 21 ولته اشکال از کدام قطعه میتونه باشه؟ صحت و دقت مقاومتهای 19 و 20 و جامپر زیر میکرو رو چک کنین. توجه داشته باشین ولتاژی که نشان داده میشه مربوط به وضعیت ولتاژ باطری در هنگام روشن بودن دستگاهه. پس اگر با ولت متر هم اندازه میگیرین باید مدار روشن باشه.
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 8:59pm |
|
|
mehrdad23276
کاربر فعال
|
آقا میلاد امشب جنها یه فلز ریز اونجا میذارن شما فردا برو ببین یه فلز ریز اونجا هست بقول بعضیها
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 9:05pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: asadof نوشته است: من این چراغو که تازه گرفتم نهایت تا 3 ساعت یکسره روشن بود . که بعد از 3 ماه دیگه با نور کم که حدود 80 میلی جریان میکشید تا 2 ساعت هم درست و حسابی کار نمیکرد .دیگه اعصاب منو بهم ریخت .یه فکری به ذهنم رسید که باطری لیتیوم ایون رو توش جاسازی کردم با جا فندکی ماشین شارژش میکنم که خدا وکیلی 12 ساعت یکسره روشن کار میکنه یعنی ولتاژ از 4.2 ولت تو 12 ساعت میرسه 3.2 ولت ! که البته اگه بیشتر روشن بشه ولتاژ باطری از 3.2 به پایین افت کنه دیگه شارژ نمیشه باید بهش شوک بدی و هم اینکه باطری زود خراب میشه این باطریها واقعا حرف ندارند .فقط باید خیلی مواظب باشید اندازه ظرفیتشون شارز کنید . سلام دوستان اسد جان اين باطريا مگه 3.7 ولت نيستن؟ راستي واسه اينكه باطرياي سري شده همشون يكسان شارژ بشن بهتره كه خاليشون كينم بعد بزنيم به شارژ؟ ياحق سلام نه بینا جان 3.7 ولت نیست ! علت اینکه روش 3.7 ولت می نویسند منظور 50 درصد شارز هستش یعنی 50 در صد شارژ شده این نوع باطریها 3.2 ولت تخلیه میشه یعنی میشه صفر و تو 4.2 ولت دیگه فول هستش .نباید بیشتر شارز کنید وگرنه صدمه می بینه در ضمن این نوع باطریها نیاز به تخلیه ندارند اگه تخلیه کنید خراب میشه در نهایت باید بهش شوک بدید اون باطریهای که شما میفرمایید باید تخلیه یا دشارژ نوع کادیموم هستند که البته بیشتر شبیه لیتیوم ایون هستند برای اینکه اشتباه نکنید روش نوشتند. البته الا دیگه کسی زیاد از باطریهای نیکل کادیموم استفاده نمی کنه برای جارو برقی یا چیزی تو این مایه ها از باطری نیکل هیبریدی استفاده می کنند که نیاز به دشارژ یا تخلیه ندارند .در ضمن باطری کادیموم 1.2 ولت هستش و ایون 3.7 ولت منظور 50 درصد شارژ البته جدیدا خبر ندارم ایا بیشتر از 1.2 ولت هم زدند یا نه
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 9:24pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
میلاد22 نوشته است: tamashah نوشته است: سلام، این باطری که میگید من دارم ولی امپرش خیلی پایینه ، به نظر شما چهار تاش رو موازی کنیم دستگاه کم نمیاره؟؟ اینی که من گرفتم حدود 1.8آمپره چاهرتا سری نه موازی. گذاشتم عالی کار میکنه با اتصال کوتاه فیوز2.5آمپر سوخت عکسشو شب میزارم ببینید بله درسته ، میخواستم بگم سری اشتباه گفتم.
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 9:48pm |
|
|
|