انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 10:11am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1056 , 1057 , 1058 , 1059 , 1060 , 1061 , 1062 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
hamid80 نوشته است:
مهندس حمید ، توی lcd ولتاژ باطری من به اشتباه 24 ولت نمایش داده میشه در صورتیکه 21 ولته :-? اشکال از کدام قطعه میتونه باشه؟

صحت و دقت مقاومتهای 19 و 20 و جامپر زیر میکرو رو چک کنین. توجه داشته باشین ولتاژی که نشان داده میشه مربوط به وضعیت ولتاژ باطری در هنگام روشن بودن دستگاهه. پس اگر با ولت متر هم اندازه میگیرین باید مدار روشن باشه.

خیلی ممنونم حمید جان ، درست شد ، همونطور که فرمودین یکی از پایه های جامپر زیر میکرو شل شده بود. ^:)^

دوشنبه 1 تیر1394 - 10:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام اقا حمید سیستم من بعد از 106 بار خاموش و روشن شدن در یک ماه گذشته در حالی که لوپ واتصالاتش سالم هست ارور میده مشکل از کجا میتونه باشه با تشکر

دوشنبه 1 تیر1394 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حمید جان!
آقا هر کاری کردم نشد که نشد...
بمحض روشن کردن سیستم باطری شروع به کم کردن میکنه و تقریبا هر سه ثانیه یک دهم کم میکنه... :((
چند نمونه میکرو با پروگرامهای پی در پی،فتهای مختلف وانواع 357 فلزی و پلاستیکی.......
بازم شارژ خالی میکنه... البته فقط تو ال سی دی اینطوریه ولی در عمل خیلی باطری مصرف نمیشه...حتی با 2باطری 12 ولت دو آمپر هم تست کردم....
خلاصه به نتیجه. ای نرسیدم...چی بنظرت میرسه که باید چک کنم حتی مقاومتهای 19_20 و جامپر زیر میکرو هم تست شد...

سه شنبه 1 تیر1394 - 12:46am
مدیر کل
مدیر کل

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام اقا حمید سیستم من بعد از 106 بار خاموش و روشن شدن در یک ماه گذشته در حالی که لوپ واتصالاتش سالم هست ارور میده مشکل از کجا میتونه باشه با تشکر

وقتی سیستمی به اصطلاح ارور میده همیشه باید خطایی که اعلام میشه رو بگین تا بشه متوجه شد داستان چیه! بهرحال محدودیت روشن و خاموش که 300 باره و مشکلی نداره. بنابراین ربطی به 106 بار شما نداره. حالا اگر منظورتون خطای لوپ باشه عملا این ایراد میتونه از خیلی بخشهای مدار باشه. تکرار میکنم تقریبا کل مدار باید سالم باشه تا خطای لوپ نداشته باشین! پس با توجه به توضیح شما حدس خاصی نمیشه زد.

سه شنبه 1 تیر1394 - 12:49am
مدیر کل
مدیر کل

majid_famali نوشته است:
سلام حمید جان!
آقا هر کاری کردم نشد که نشد...
بمحض روشن کردن سیستم باطری شروع به کم کردن میکنه و تقریبا هر سه ثانیه یک دهم کم میکنه... :((
چند نمونه میکرو با پروگرامهای پی در پی،فتهای مختلف وانواع 357 فلزی و پلاستیکی.......
بازم شارژ خالی میکنه... البته فقط تو ال سی دی اینطوریه ولی در عمل خیلی باطری مصرف نمیشه...حتی با 2باطری 12 ولت دو آمپر هم تست کردم....
خلاصه به نتیجه. ای نرسیدم...چی بنظرت میرسه که باید چک کنم حتی مقاومتهای 19_20 و جامپر زیر میکرو هم تست شد...

خسته نباشین.
خب مقاومت 19 و 20 و اون جامپر که میفرمایین مشکلی ندارن. محض احتیاط خازنهای اطراف رگولاتور ها رو هم چک کنین مشکلی نداشته باشن یا برعکس نصب نباشن. خازن 18 رو هم چک کنین.
در نهایت باز هم بنظرم میرسه مشکل شما میتونه از باطری باشه! شما همون موقع که ولتاژ روی صفحه مرتب کاهش پیدا میکنه ؛ با ولتمتر ولتاژ دو سر باطری رو بگیرین ببینین به همون صورت کم میشه یا نه. اگر خود باطری این مشکل رو داره که مشخصه از باطری هست. وگرنه باید در مدار دنبال ایراد خاصی باشین.

سه شنبه 1 تیر1394 - 12:53am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:
دوستان دیشب یه اتفاق عجیبی برام رخ داد کسی میتونه کمک کنه :-? رفتیم یجایی واسه کاوش که با لوپ 1*1دیجارو سنس کرد اونم خیلی قوی بعد یکم لای برداری کردیم به عمق 10که دیدم صدا قطه شد ینی کاملا. و اونطور که گفته بودن جنس تو عمق 60 بود.بعد یمتر اونورطرگرفت با همون صدا تا کلنک زدیم باز قطه شد این جا به جایی انقدر ادامه پیدا کرد که دونفر همراه من از ترس کبود شدند حالا کسی میتونه بگه چی میتونه باشه؟ :ymsigh:

سلام دوست عزیز این حالت سنس چند احتمال داره
1. محل املاح و مواد معدنی بالا داره که با این توصیفات شما احتمالش کمه و باید با حساسیت کمتر هم ببینین سنس دارین یا نه
2. در خاک اونجا یا سنگ اهن هست یا مواد فلزی سطحی ریز که توی شب باید خاک های کنده شده رو ببینین سنس دارین یا نه تا تکلیف مشخص شه .
3. احتمال سوم سنس فلز خارجی توسط لوپ هستش یا کسایی که لوپ رو گرفتن چیزی همراشون بوده یا خود دستگاه سنس شده و وقتی یکم لوپ تو چاله میره اون فاصله زیاد میشه و سنس انجام نمیشه که اینم باید مجدد در حین کاووش دقت کنین
4. حالت چهارم بعد از ست کردن لوپ جایی لوپ بیش از حد به زمین نزدیک شده و سنس داشتین وقتی ادم فکر میکنه که اونجا یکبار سنس شده ذهن ادم هی میخواد رو اون نقطه اصرار کنه که اونجا چیزی هست و اونم باعث خطا میشه

امیدوارم تجربیات بنده مورد استفاده قرار بگیره
موفق باشید :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

سه شنبه 1 تیر1394 - 12:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام اقا حمید بله درسته کوعل ارور میده تا جای که فرکانس رو روی 150 بذارم و دیلی اتومات هم 170 نشون میده

سه شنبه 1 تیر1394 - 2:58am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام اقا حمید بله درسته کوعل ارور میده تا جای که فرکانس رو روی 150 بذارم و دیلی اتومات هم 170 نشون میده

زیر لوپت آهن هستش

سه شنبه 2 تیر1394 - 7:13am

سلام خدمت همه دوستان من دیروز تونستم یه لوپ خوب برای این سیستم درست کنم ۴۰ متر سیم برق نمره یک گرفتم و یه لوپ یک در یک درست کردم ده دور این سیم رو پیچیدم که اهمش شد ۱.۲ و میکرو هانریش هم شد ۳۶۰ و با همین لوپ بیرون هم رفتم خیلی قوی و با ثبات کار میکرد ۴۰ دقیقه اول خیلی خوب کار کرد ولتاژ باطری ۱۸ ولت بود که بعد این ۴۰ دقیقه شد ۱۶ ولت و دیگه دستگاه اون قدرت اولیه رو نداشت من از ترانزیستور قدرت 11nk100 استفاده کردم و تو همه درجات حذف اهن نتونستم اهن رو حذف کنم با ترانزیستور قدرت ۸۴۰ تست نکردم هنوز ولی این افت ولتاژ خیلی منو نگران کرده اعداد سه گانه رو هم عکسشو میزارم به نظر من مدار نباید اشکالی داشته باشه اعداد من تقریبا درسته

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 2 تیر1394 - 8:25am

باتریتو چک کن احتمالا آمپرش پاینه

سه شنبه 2 تیر1394 - 9:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1056 , 1057 , 1058 , 1059 , 1060 , 1061 , 1062 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure