انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 2:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1058 , 1059 , 1060 , 1061 , 1062 , 1063 , 1064 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان ایسی 357 رو در تهران از کجا میتونم بخرم فوری با تشکر

پاساژ امجد یا پایا الکترونیک تو نت بزن پایا الکترونیک آدرسش هست

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:40pm

mahmood51 نوشته است:
سلام بر همه دوستان و باز هم عرض خسته نباشید و خدا قوت به مهندس بزرگوار حمید آقای گل و تشکرات خالصانه و بی شائبه بابت زحمات بیدریغ و بیتوقعشون. @};-

آقا میلاد، ممنون بابت ارائه اطلاعات جدید شیلدینگ. ممکنه محبت کنید و زحمت بکشید کمی با جزییات و وسواس بیشتری نحوه پیچیدن زرورقو بفرمایید؟ آیا باید به صورت نواری برید و پیچید یا خود ورق بزرگو میشه پیچید؟
اگر کمی بینشون فاصله و فضای خالی بیفته نتیجه خراب میشه؟ و..... بازم ممنونم.

داداش شرمنده ندیدم پیامو بله بصورت نواری 5سانتی با دقت بپیچ قسمتی که نوارت تموم میشه نوار دیگه ای روش بزار که واملا بگیره و همینطور ادامه بده در نهایت اگه کابلت دومغزیه شیلدشرو به نوار بچسبون البته حوار یک سمتش رساناست دقت داشته باش و اون قسمترو رو به بالا بپیچ به شیلد دصل کردی هم یه تست با اهم متر بگیر که کل لوپ گرفته باشه و در نحایت دورش چسب برق بچیچ

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بچه ها فروشگاه پایا سفارشاتوچندروزه تحویل میده کسی خرید کرده ازشون میخوام قطعه سفارش بدم :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلاد22 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
سلام بر همه دوستان و باز هم عرض خسته نباشید و خدا قوت به مهندس بزرگوار حمید آقای گل و تشکرات خالصانه و بی شائبه بابت زحمات بیدریغ و بیتوقعشون. @};-

آقا میلاد، ممنون بابت ارائه اطلاعات جدید شیلدینگ. ممکنه محبت کنید و زحمت بکشید کمی با جزییات و وسواس بیشتری نحوه پیچیدن زرورقو بفرمایید؟ آیا باید به صورت نواری برید و پیچید یا خود ورق بزرگو میشه پیچید؟

داداش شرمنده ندیدم پیامو بله بصورت نواری 5سانتی با دقت بپیچ قسمتی که نوارت تموم میشه نوار دیگه ای روش بزار که واملا بگیره و همینطور ادامه بده در نهایت اگه کابلت دومغزیه شیلدشرو به نوار بچسبون البته حوار یک سمتش رساناست دقت داشته باش و اون قسمترو رو به بالا بپیچ به شیلد دصل کردی هم یه تست با اهم متر بگیر که کل لوپ گرفته باشه و در نحایت دورش چسب برق بچیچ

میلاد جان شما اگه لطف کنید یه عکس از لوپتون قرار بدید ممنون میشیم

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان منم میخوام به امید خدا شروع به ساخت کنم.فقط یه سوال ماسفت 840 بهتر جواب میده یا 11nk100 ?

چهارشنبه 2 تیر1394 - 12:00am

این مورد میتر منفی برای منم پیش امد ولی بعد چند بار بالانس حل شد و اینکه تو اکثر  زمینها مثل چنس بی ثباتی نداره فقط گاهی بی ثبات میشه که اونم باید تنظیمات دقیق بشه مخصوصا حساسیت وگرن باز مهندس حمید بهتر میدونن چه باید کرد

چهارشنبه 2 تیر1394 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HOSSEIN447 نوشته است:
اقا حمید سلام دیشب با چند تا از دوستان رفتیم کاوش به قول یکی از دوستان انجا نسخه داشته ویه تبه به ارتفاع 5متر وتقریبا 5000 متر بوده من دستگاه رو دوسه جا دیگه بردم همچین اینجور که باید سکوت داشت نداشتش حالا شاید بخاطر بالا بایین شدن لوب بوده ولی جای دیشبی تحت هیچ شرایطی بالانس نمیشد اصلا دستگاه با هیچ تنظیماتی حتی تا حساسیت10 هم ساکت نمیشد شاید یه 100متری رو دور زدم ولی دستگاه تحت هیچ شرایتی بالانس وساکت نمیشد :-? :-? دلیلشو نمیدونم چی بودممنونمیشم که راهنمایم کنین

با سلام : در خصوص این مشکل و مشکل اقا تقی :
در زمینهای شیب دار خصوصا کوهپایه ها و دامنه تپه ها - در زمینهایی که پستی و بلندی زیادی دارند، معمولا چنین مشکلی پیش میاد و علت اصلی تغییرات ارتفاعی لوپ از زمین میباشد.
ممکن است موقع بالانس، به علت پستی و بلندی زمین ، یک طرف لوپ با یک فاصله روی زمین بالانس شده و یک طرف دیگر با فاصله دیگری .
راه حل : اگر زمین صاف است ،جایی از زمین بالانس کنید که معمولا صاف باشد . اگر زمین پستی و بلندی داره جایی بالانس کنید که زمین پستی و بلندی داشته باشه که با همان حالت بالانس بشه و با همان حالت ارتفاعی حرکت کنید. مقداری هم لوپ را روی زمین بدون نوسان دست موقع بالانس نگه دارید تا خوب بالانس بشه.
همچنین زمینهایی در دامنه کوه و کوهپایه ها وجود دارند معمولا در بعضی نقاط املاح زیادی دارند و یا به واسطه نزدیکی به محل زندگی به پوکه فشگ و دیگر فلزات اهنی زنگ زده ریز الوده هستند و مدار به این علت ساکت نمیشه.(معمولا ممکن است به واسطه شکار و تیراندازی با تفنگ های ساچمه ای ، خاک در چنین محلهایی الوده به ساچمه و تکه سربهای ریز باشد و قطعا مدار بی جهت صدا نمی کند.پس اگر جایی صدای مدار درامد برای صحت موضوع خواستید کنجکاو شوید،10 سانت رویی زمین را به دقت نگاه و بررسی کنید ، واقعا خواهید فهمید الکی صدا درنیامده
همچنین اگر دست قدرت نگهداری لوپ را به منظور ثابت ماندن تقریبی ارتفاع لوپ ،در طولانی مدت نداشته باشه و خسته بشه مدار چنین جاهایی مسلما ساکت نمی مونه .بنابراین رعایت موارد فوق الذکر الزامیست.
با تشکر

چهارشنبه 2 تیر1394 - 12:30am

دوستان این سکه مربوط به سال 1318 حدود 75 سال پیشه اندازه اش به اندازه یک ربع سکه،خیلی کوچکه ،ارم شیروخورشید داره ولی روش نوشته 5 دینار !! سیاه هم نشده بود به همین حالت بود. منم تمیزش نکردم از قیمت بیفته :D
این سکه و 3 تا سکه مسی یا مفرغی را با همین مدار توی 40 سانت رویی خاک پیدا کردم.کسی میدونه چرا واحد پول ما اینجا شده دینار :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 2 تیر1394 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mandana-2015 نوشته است:
ممنون دوست عزیز باطری ۴ امپر که خیلی سنگین میشه امشب هم قراره برم یه جایی که نسخه داره یه باطری جدید خریدم امشب اون رو استفاده میکنم این سیستم زمانی که باطریش جون داشته باشه واقعا خوب عمق میزنه با لوپ یک در یک که باسیم برق نمره یک درست کردم یه گوشی سامسونگ نوت ۳ رو که دم دستم بو رو از ۱ متر و سی قوی سنس میکرد هر جا هم سنس کرده فلز بیرون اومده از زمین ولی جایی که الوده باشه و فلز سطحی داشته باشه خیلی اذیت میکنه منو چون حذف اهن دستگاه من کار نمیکنه اگه وقت کنم همون ماسفت ۸۴۰ رو میبندم روش امکان داره از ماسفت باشه که حذف اهن من کار نمیکنه از لوپ خودم مطمان هستم چون ۳۶۰ میکرو هانری و عدد دیلی لوپ رو هم دستگاه رو ۱۶ شناسایی میکنه lf357 من هم اصله از این پلاستیکی های که وسطش سرامیکی از چهره الکترونیک خریده بودم ۱۶ تومن

خواهش میکنم. ولی وزنش مشکلی نیست. یه دونه ازین کیف کمریای جنس خوب که توش اسناد میذارن و قفل بندش هم محکم باشه بگیر و باطریها رو از پهلو با چسب پهن محکم بهم بچسبون و بنداز تو کیف و دور کمرت . زیاد به چشم نمیاد واذیت نمیکنه در عوض هر طور دلت بخواد میتونی باهاش ویراژ بدی. :D
بنده عمریه دارم اینجوری کار میکنم. شده شب تا صبح کامل کار کردم و آخ نگفته. ضمناً اینا چند کارن هم میتونی باهاشون دستگاه روشن کنی هم پروژکتور هم موتور سیکلت. یه دنیا کار جواب میدن........... حتی ماهیگیری :D ..............

چهارشنبه 2 تیر1394 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:

آقا میلاد22، ممنون از بذل توجهتون.

چهارشنبه 2 تیر1394 - 1:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1058 , 1059 , 1060 , 1061 , 1062 , 1063 , 1064 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , shahrouz.x و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure