نویسنده |
پیغام |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
askar نوشته است: دوستان این سکه مربوط به سال 1318 حدود 75 سال پیشه اندازه اش به اندازه یک ربع سکه،خیلی کوچکه ،ارم شیروخورشید داره ولی روش نوشته 5 دینار !! سیاه هم نشده بود به همین حالت بود. منم تمیزش نکردم از قیمت بیفته این سکه و 3 تا سکه مسی یا مفرغی را با همین مدار توی 40 سانت رویی خاک پیدا کردم.کسی میدونه چرا واحد پول ما اینجا شده دینار به احتمال زياد تاريخ هجري قمريست و اين يعني مال 118 سال پيش ميباشد و مربوط به دوران قاجار است.
|
چهارشنبه 2 تیر1394 - 2:48am |
|
|
sajad1372
کاربر فعال
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 7:20am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام اقا حمید لطفا کمک کنید برای پروگرام کردن ای سی به مشکل بر خوردم زمانی که فیوز بیت ها رو تنظیم کردم و دکمه READ ALL رو میزنم EROR میده TASK FAILED PLEASE RETRY AGAIN این ارور برای چیه؟؟؟
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 10:57am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
از دوستان عزیز کسی زحمت میکشه پروگرم کردن ای سی با نرم افزاری که مهندس حمید قرار دادن با یک تاپیک جداگانه برای دوستان قدم به قدم اموزش بده به نظر من با این کار مشکل خیلی از دوستان در پروگرام کردن حل میشه ممنون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 11:03am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون از شما. دوستان مسئول فروشگاه چهره خسته نباشن! همین مونده بود آیسی LF357 مخصوص فلزجو هم به بازار بیاد! از چند وقت دیگه هم لابد شرکت نشنال آرم فلزجو رو میزنه روی این آیسی!!!
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 12:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
micro نوشته است: با سلام اقا حمید لطفا کمک کنید برای پروگرام کردن ای سی به مشکل بر خوردم زمانی که فیوز بیت ها رو تنظیم کردم و دکمه READ ALL رو میزنم EROR میده TASK FAILED PLEASE RETRY AGAIN این ارور برای چیه؟؟؟ دوست عزیز فکر میکنم توضیحات فایل به اندازه کافی گویا باشه! برای اینکه بتونین با برنامه پیشنهادی کار کنین باید پروگرامر شما حتما از نوع USBasp باشه. وگرنه باید از سایر برنامه ها استفاده کنین که دوستان بارها توضیحاتش رو فرمودن و لیست کامل فیوز بیتهاشون رو هم در فایل قرار دادم. در ضمن ما کجا گفتیم از گزینه Read استفاده کنین؟! این گزینه که برای خواندن از روی میکرو هست میکرو جان! برای نوشتن یا پروگرام کردن همیشه باید از گزینه Write استفاده کنین. خواهشا او قسمت توضیحات فایل در مورد پروگرام میکرو رو با دقت مطالعه کنین.
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 12:55pm |
|
|
faraz_223
|
سلام مهندس من هركاري مي كنم پاسخي كه ميدم تو فروم ثبت نميشه !! فقط مي خواستم بگم ازت ممنونم جواب خيلي از سوالاتي كه تو ذهنم بود گرفتم تا حالا مدار رو هم ساختم اگه خدا بخواد امروز ميكرو رو پروگرم مي كنم و ميرم واسه تست اوليه آقا دم شما گرم
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 1:03pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
با سلام و درود فروان خدمت عزیزان فلزجو بخصوص دانشمند حمید زحمت کش و بی منت بنده دیشب با لوپ 1 متری به راحتی یه کانکس کوچک 3 در 4 رو از فاصله 7 متری سنس کردم فکر کنم همین کانکس با لوپ 2 متری تا 10 یا 12 متر بزنه احسنت خدا قوت دانشمند حمید
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 1:15pm |
|
|
میلاد22
|
به پیر به پیغمبر همین آی سی رو قبل عید 2500گرفتم دوستان لطف کنن یه مدت خرید نکنن یا اینکه دنبال یه اپ آمپ دیگه باشیم تا اینا سود جویی نکنن احتمالا تا چند روز دیگه ورق ساندویچ فلزجو اصل هم به بازار میاد یا سیم و کابل فلزجو .پایا الکترونیک هنوز به همون قیمت میده ملت فقط دنبال کلاه بردارین . دوستانی که نیاز فوری به این مدار ندارن یمدت صبر کنن تا قیمتا پایین بیان.عجب آدمایی پیدا میشن
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 1:24pm |
|
|
میلاد22
|
قابل توجه کسانی که تازه دارن خرید میکنن lf357 smd هم ارزونتر و هم بهترهست اگه دیپ قیمت بالا بود اینو بخرین جا گذاریشم زیاد سخت نیست عکس باتری رو هم میزارم که خیلی ارزون سادتر و سبکتر و کارایی تر هستش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 3 تیر1394 - 1:34pm |
|
|
|