انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 1:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1060 , 1061 , 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

=)) کار از زیر خاکی کشیده به کانکس داداش بخدا داخل زمین کانکس دفن نمیکنن یه چیزای کوچیک میزارن دنبال اونا بگرد :D

چهارشنبه 3 تیر1394 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
اقا حمید سلام دیشب با چند تا از دوستان رفتیم کاوش به قول یکی از دوستان انجا نسخه داشته ویه تبه به ارتفاع 5متر وتقریبا 5000 متر بوده من دستگاه رو دوسه جا دیگه بردم همچین اینجور که باید سکوت داشت نداشتش حالا شاید بخاطر بالا بایین شدن لوب بوده ولی جای دیشبی تحت هیچ شرایطی بالانس نمیشد اصلا دستگاه با هیچ تنظیماتی حتی تا حساسیت10 هم ساکت نمیشد شاید یه 100متری رو دور زدم ولی دستگاه تحت هیچ شرایتی بالانس وساکت نمیشد :-? :-? دلیلشو نمیدونم چی بودممنونمیشم که راهنمایم کنین

با سلام : در خصوص این مشکل و مشکل اقا تقی :
در زمینهای شیب دار خصوصا کوهپایه ها و دامنه تپه ها - در زمینهایی که پستی و بلندی زیادی دارند، معمولا چنین مشکلی پیش میاد و علت اصلی تغییرات ارتفاعی لوپ از زمین میباشد.
ممکن است موقع بالانس، به علت پستی و بلندی زمین ، یک طرف لوپ با یک فاصله روی زمین بالانس شده و یک طرف دیگر با فاصله دیگری .
راه حل : اگر زمین صاف است ،جایی از زمین بالانس کنید که معمولا صاف باشد . اگر زمین پستی و بلندی داره جایی بالانس کنید که زمین پستی و بلندی داشته باشه که با همان حالت بالانس بشه و با همان حالت ارتفاعی حرکت کنید. مقداری هم لوپ را روی زمین بدون نوسان دست موقع بالانس نگه دارید تا خوب بالانس بشه.
همچنین زمینهایی در دامنه کوه و کوهپایه ها وجود دارند معمولا در بعضی نقاط املاح زیادی دارند و یا به واسطه نزدیکی به محل زندگی به پوکه فشگ و دیگر فلزات اهنی زنگ زده ریز الوده هستند و مدار به این علت ساکت نمیشه.(معمولا ممکن است به واسطه شکار و تیراندازی با تفنگ های ساچمه ای ، خاک در چنین محلهایی الوده به ساچمه و تکه سربهای ریز باشد و قطعا مدار بی جهت صدا نمی کند.پس اگر جایی صدای مدار درامد برای صحت موضوع خواستید کنجکاو شوید،10 سانت رویی زمین را به دقت نگاه و بررسی کنید ، واقعا خواهید فهمید الکی صدا درنیامده
همچنین اگر دست قدرت نگهداری لوپ را به منظور ثابت ماندن تقریبی ارتفاع لوپ ،در طولانی مدت نداشته باشه و خسته بشه مدار چنین جاهایی مسلما ساکت نمی مونه .بنابراین رعایت موارد فوق الذکر الزامیست.
با تشکر

ممنون یاهو جان این یه تبه دستساز به مساحت 5 هزار متر به ارتفاع تقریبی 5متر بوده اتفاقا جای صافی گیر اوردم با هر جور تنضیمات کار کردم ساکت نشد که نشد جای زندگی وجای شکار هم نیست که بگیم تمام جاش فلز ریز هستش واقعا توی این یه کار موندم با تی ال 12000 با ام دی ال با دستگاه فلز جو بجز تی ال 12000 هردو دستگاه بی ثبات بوده و بالانس نمیشدن دست به یه فن دیگه زدیم سوگ زدن داریم دنبال اتاقک میگردیم نسخه این مکان فعلا جای موجوده که دست ما بهش نمیرسه ..پناه به خدا حالا هر چی خدا بخواد همونه به امید موفقیت تمام بچه های فلز جو :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

چهارشنبه 3 تیر1394 - 2:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
میلاد22 نوشته است:
به پیر به پیغمبر همین آی سی رو قبل عید 2500گرفتم دوستان لطف کنن یه مدت خرید نکنن یا اینکه دنبال یه اپ آمپ دیگه باشیم تا اینا سود جویی نکنن احتمالا تا چند روز دیگه ورق ساندویچ فلزجو اصل هم به بازار میاد یا سیم و کابل فلزجو .پایا الکترونیک هنوز به همون قیمت میده ملت فقط دنبال کلاه بردارین . دوستانی که نیاز فوری به این مدار ندارن یمدت صبر کنن تا قیمتا پایین بیان.عجب آدمایی پیدا میشن :(

ایرانه دیگه از این بهتر نمیشه،، همه مردم به فکر کلاه گزاشتن روی سر همن.

چهارشنبه 3 تیر1394 - 3:28pm

HOSSEIN447 نوشته است:
yahooo نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
اقا حمید سلام دیشب با چند تا از دوستان رفتیم کاوش به قول یکی از دوستان انجا نسخه داشته ویه تبه به ارتفاع 5متر وتقریبا 5000 متر بوده من دستگاه رو دوسه جا دیگه بردم همچین اینجور که باید سکوت داشت نداشتش حالا شاید بخاطر بالا بایین شدن لوب بوده ولی جای دیشبی تحت هیچ شرایطی بالانس نمیشد اصلا دستگاه با هیچ تنظیماتی حتی تا حساسیت10 هم ساکت نمیشد شاید یه 100متری رو دور زدم ولی دستگاه تحت هیچ شرایتی بالانس وساکت نمیشد :-? :-? دلیلشو نمیدونم چی بودممنونمیشم که راهنمایم کنین

با سلام : در خصوص این مشکل و مشکل اقا تقی :
در زمینهای شیب دار خصوصا کوهپایه ها و دامنه تپه ها - در زمینهایی که پستی و بلندی زیادی دارند، معمولا چنین مشکلی پیش میاد و علت اصلی تغییرات ارتفاعی لوپ از زمین میباشد.
ممکن است موقع بالانس، به علت پستی و بلندی زمین ، یک طرف لوپ با یک فاصله روی زمین بالانس شده و یک طرف دیگر با فاصله دیگری .
راه حل : اگر زمین صاف است ،جایی از زمین بالانس کنید که معمولا صاف باشد . اگر زمین پستی و بلندی داره جایی بالانس کنید که زمین پستی و بلندی داشته باشه که با همان حالت بالانس بشه و با همان حالت ارتفاعی حرکت کنید. مقداری هم لوپ را روی زمین بدون نوسان دست موقع بالانس نگه دارید تا خوب بالانس بشه.
همچنین زمینهایی در دامنه کوه و کوهپایه ها وجود دارند معمولا در بعضی نقاط املاح زیادی دارند و یا به واسطه نزدیکی به محل زندگی به پوکه فشگ و دیگر فلزات اهنی زنگ زده ریز الوده هستند و مدار به این علت ساکت نمیشه.(معمولا ممکن است به واسطه شکار و تیراندازی با تفنگ های ساچمه ای ، خاک در چنین محلهایی الوده به ساچمه و تکه سربهای ریز باشد و قطعا مدار بی جهت صدا نمی کند.پس اگر جایی صدای مدار درامد برای صحت موضوع خواستید کنجکاو شوید،10 سانت رویی زمین را به دقت نگاه و بررسی کنید ، واقعا خواهید فهمید الکی صدا درنیامده
همچنین اگر دست قدرت نگهداری لوپ را به منظور ثابت ماندن تقریبی ارتفاع لوپ ،در طولانی مدت نداشته باشه و خسته بشه مدار چنین جاهایی مسلما ساکت نمی مونه .بنابراین رعایت موارد فوق الذکر الزامیست.
با تشکر

ممنون یاهو جان این یه تبه دستساز به مساحت 5 هزار متر به ارتفاع تقریبی 5متر بوده اتفاقا جای صافی گیر اوردم با هر جور تنضیمات کار کردم ساکت نشد که نشد جای زندگی وجای شکار هم نیست که بگیم تمام جاش فلز ریز هستش واقعا توی این یه کار موندم با تی ال 12000 با ام دی ال با دستگاه فلز جو بجز تی ال 12000 هردو دستگاه بی ثبات بوده و بالانس نمیشدن دست به یه فن دیگه زدیم سوگ زدن داریم دنبال اتاقک میگردیم نسخه این مکان فعلا جای موجوده که دست ما بهش نمیرسه ..پناه به خدا حالا هر چی خدا بخواد همونه به امید موفقیت تمام بچه های فلز جو :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

احتملا منطقه ای که رفتین معدن سنگ آهن یه سنگ در بیار بگیر دستگاه ببین واکنشش چیه این اتفاق واسه منم افتاد که سنگ کاملا سنس میشد آهن خالص بود

چهارشنبه 3 تیر1394 - 4:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
میلاد22 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان ایسی 357 رو در تهران از کجا میتونم بخرم فوری با تشکر

پاساژ امجد یا پایا الکترونیک تو نت بزن پایا الکترونیک آدرسش هست

ممنون اقا میلاد...

چهارشنبه 3 تیر1394 - 4:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajad1372 نوشته است:
دوستان اینجارو.... :)) :)) :))

ممنون از شما.
دوستان مسئول فروشگاه چهره خسته نباشن! :D همین مونده بود آیسی LF357 مخصوص فلزجو هم به بازار بیاد! از چند وقت دیگه هم لابد شرکت نشنال آرم فلزجو رو میزنه روی این آیسی!!! =))

خواهش میکنم خدایی من روم نمیشه دیگه ازش جنس بگیرم.یه بار دیگه رفتم پیشش گفتمbs170اصلی میخوام .گفت نگران نباش جواب فلزیابتو میده :| :|

چهارشنبه 3 تیر1394 - 5:03pm

sajad1372 نوشته است:
حمید نوشته است:
sajad1372 نوشته است:
دوستان اینجارو.... :)) :)) :))

ممنون از شما.
دوستان مسئول فروشگاه چهره خسته نباشن! :D همین مونده بود آیسی LF357 مخصوص فلزجو هم به بازار بیاد! از چند وقت دیگه هم لابد شرکت نشنال آرم فلزجو رو میزنه روی این آیسی!!! =))

خواهش میکنم خدایی من روم نمیشه دیگه ازش جنس بگیرم.یه بار دیگه رفتم پیشش گفتمbs170اصلی میخوام .گفت نگران نباش جواب فلزیابتو میده :| :|

=)) =)) آخه تو چرا گیر دادی به اون مغازه پابا همه فروشندهاش خانمن کاریم به این کار ندارن.یکی از دوستان کل لیستو پیرینت کرده با آرم فلزجو زیرشم نوشته کول 350 میکرو هانری فلان بد داده فروشنده گفته اینارو میخوام خوب مشخصه میفهمن واسه چی فروشندهم که آیسی2500رو میده 18500خیلی راحت شیک مجلسی =))

چهارشنبه 3 تیر1394 - 5:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حوصله پایا رو ندارم.چون یه بار رفتم اونجا .همیشه هم شلوغ پلوغه... واز اونجایی که یه بار پایه های یک سون سگمنت به صورت کامل رفت تو پام!تو همون پایا(سون سگمنت رو زمین افتاده بوده)علاقه ای به رفتن به اونجارم ندارم.357 فلزیش هم تقلبیه!با اون کاغذ بازی ... :D :

چهارشنبه 3 تیر1394 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید با عرض معذرت زمانیکه میخوام از قسمت OPEN فایل هگز رو انتخاب کنم این ارور رو میده hex file not fount میشه راهنمایی کنید ایراد کار کجاست

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

چهارشنبه 3 تیر1394 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

micro نوشته است:
استاد حمید با عرض معذرت زمانیکه میخوام از قسمت OPEN فایل هگز رو انتخاب کنم این ارور رو میده hex file not fount میشه راهنمایی کنید ایراد کار کجاست

داداشم فایل هگزو تو دکستاپ کپی کن اونوقت برنامه میشناسش

چهارشنبه 3 تیر1394 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1060 , 1061 , 1062 , 1063 , 1064 , 1065 , 1066 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure