انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 4:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
میلاد عزیز خدایی خودت فهمیدی چی گفتی؟! نه به اون تستهای قبلی و نه به این مدل که یهو همه چیز مشکلدار شد! بقول معروف خواستی چیزی رو خراب کنی بهترین راه اینه که از در دوستی و تعریف اولیه وارد بشی! من از چند روز پیش که شما یهو وارد این بحث شدی متوجه شدم هدف خاصی داری. وگرنه این همه طول میکشه بچه ها دستگاه رو بسازن و به نتیجه ای برسن نه اینقدر سریع و صرفا با ادعای ساخت قبل از عید!!!
بهرحال شما میتونی روی صحت ادعای خودت بایستی من هم مشکلی با این قضیه ندارم. فقط میتونم این رو عرض کنم هیچ طراحی با مطالعه مشکلات ادعایی شما نمیتونه کوچکترین تغییری توی طرح ایجاد کنه! امیدوارم این صحبت من برای شما قابل فهم باشه. ایرادات اینجوری که یهو زمین و زمان به هم برخورد میکنن راهی نداره. جز اینکه شما این مدار رو به موزه بسپارین و سراغ چیز دیگری برین!
در ضمن در هر فلزیابی این پر واضحه که شما دستگاه رو باید جایی بالانس کنین که فلز نباشه. در همون دفترچه لورنز هم اگر دقت کنین روی این موضوع تاکید شده و امری بدیهی هست! فقط یک آماتور در فلزیابی ممکنه چنین اشتباهی مرتکب بشه. در واقع دستگاه خوبه بشرطی که اپراتورش لااقل از این اشتباهات نکنه! وگرنه لورنز هم با اپراتوری ضعیف کاری از پیش نمیبره. تنها تفاوت اونجاست که چون اون لورنزه و اسم و رسمی داره اگر مشکلی پیش بیاد میگن اپراتور وارد نبوده ولی برای دستگاه دستساز هر مشکلی پیش بیاد میگن دستگاه بدرد نمیخورده!!! ده ها مورد از داستانهای نظیر این رو توی این چند سال داشتیم. وگرنه عملکرد خوب این مدار نسبت به مدارات مطرحی که خودم قبلا ساختم واضحه و نیازی به نتیجه تست خوب و بد کسی هم نداره!
در خصوص اینکه توی خونه خوبه و بیرون خوب نیست دیگه این حرف حتی مسخره تر هم بود! چون همه میدونن هر فلزیابی بدون استثنا در محیط بیرون و طبیعت دقیق تر عمل میکنه. ولی در منزل بدلیل وجود فلزات مزاحم زیاد و همینطور وسایل برقی متعدد و سیستم امواج مزاحم برق و رادیویی و غیره بمراتب دقت عمل فلزیاب افت میکنه. لورنز و مینلب رو هم در خانه تست کنین همینطوره. حالا شما فلزیاب رو کجا بردین که اینطور جن زده شده فقط خودتون میدونین و خدای خودتون!
تغییر اعداد و میتر منفی با خاموش روشن شدن هم حرف بیهوده ای بود! چنین مشکلی در دستگاهی که سالم باشه وجود نداره و اصلا معنی هم نداره.
در هر صورت ممنون میشم به نتیجه تست ادعایی خودتون پایبند باشین و این مدار رو برای همیشه کنار بذارین و دیگه هم در این تاپیک مطلبی نگین! بنده هم عرض کردم هیچ کاری در خصوص چیزهایی که شما فرمودین نمیتونم انجام بدم. چون اصولا حتی یک مورد از این چیزهایی که فرمودین نه در منزل نه روی خاک برای من پیش نیومده! ;) :D

مهندس جان اگه اپراتور بلد باشه اصلا فرقی نداره منظور اگه روی فلز هم بالانس کرده باشه وقتی دو متر حرکت کنه میتر سمت منفی میره .این یعنی جای قبلی فلز بوده البته به لطف دستگاه شما وگر نه با لورنز هم نمیشه فهمید جای قبلی فلز بوده بالانس کرده مگر اینکه میتر منفی رو داشته باشه که بشه فهمید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

افرین به این میگن اپراتور حرفه ای :-BD من هم اکثر موارد با میتر 10 هم شروع به کاووش میکنم مثلا اگه جایی رو با میتر 10 بالانس کردم 2 یا 3 متر جلوتر رفتم یهو میتر منفی رفت به سمت مثلا منفی 30 باید شک کرد که اون زیر فلز بوده که شما روش بالانس کردید ! محک کجا واقعا هم خوشم اومد معلومه خیلی زحمت میکشید دوست دارم افرادی مثل شما تو سایت باشند نه خرابکار :ymapplause:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 4 تیر1394 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
faraz_223 نوشته است:
دوستان یک تجربه :

زیاد نمیشه به این سوکت آی سی های نظامی اعتماد کرد البته شاید مال من مرغوب نیست ولی موردی که باهاش داشتم این بود که بعد چند بار که آی سی های مختلف LF357 رو تست می کردم خطای لوپ ظاهر شد وقتی خوب بررسی کردم دیدم اتصال پایه های آی سی در سوکت به درستی برقرار نیست و وقتی وضعیت پایه ها رو اصلاح کردم مشکل برطرف شد .
اینو گفتم شاید بعضی مواقع که برای دوستان مشکل پیش میاد ی نگاهی هم به این سوکت ها بندازن

بله حق باشماست بنده حتی یه بار آی سی رو بدون سوکت جا زدم که متوجه شدم در این حالت اعداد سه گانه به حالت ایده آل نزدیتره

پنج شنبه 4 تیر1394 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

افرین به این میگن اپراتور حرفه ای :-BD من هم اکثر موارد با میتر 10 هم شروع به کاووش میکنم مثلا اگه جایی رو با میتر 10 بالانس کردم 2 یا 3 متر جلوتر رفتم یهو میتر منفی رفت به سمت مثلا منفی 30 باید شک کرد که اون زیر فلز بوده که شما روش بالانس کردید ! محک کجا واقعا هم خوشم اومد معلومه خیلی زحمت میکشید دوست دارم افرادی مثل شما تو سایت باشند نه خرابکار :ymapplause:

ممنون جناب asadof عزیز
ولی خرابکارو خوب اومدی :D

پنج شنبه 4 تیر1394 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به پاس زحمتی که استاد کوهیار برای بنده کشیدن عکسی از دستگاه fpi که ایشون برام ساختن و نتایج رو اینجا قرار میدم و از مردانگیشون تشکر میکنم.

لوپ 1در1
سینی استیل 35 سانتی
2متر و 80 سانت

لوپ 50 سانت
کاسه استیل 13 سانتی
1مترو 50 سانت
فضای کاملا واقعی و خاک فشرده شده و کاملا بکر

عکس بعدی هم از دستگاه ساخته شده توسط کاوشگر که برام فرستاده بود و پس فرستادم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خوبم
به عرضتون برسونم من LF357N و IRF840 رو هم از نیکو شاپ و هم از چهره الکترونیک خریدم هردو امروز به دستم رسید
این قطعات کوچکترین تفاوتی با هم ندارند و این 18500 که چهره قیمت گذاشته فقط یک شیوه تبلیغاتیه هر دو ماسفت هم عین همن و هردو از نوع b و تقلبی!
ماسفت W11nk100n گرفتم اندازش و فاصله پایه هاش بیشتر از 840 هستش چطور اینو رو فیبر جا بزنم؟

این سومین باریه که دارم این مدارو منتاژ میکنم امیدوارم ایندفعه دیگه درست از آب در بیاد

پنج شنبه 4 تیر1394 - 9:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
saleh700 نوشته است:
سلام دوستان خوبم
به عرضتون برسونم من LF357N و IRF840 رو هم از نیکو شاپ و هم از چهره الکترونیک خریدم هردو امروز به دستم رسید
این قطعات کوچکترین تفاوتی با هم ندارند و این 18500 که چهره قیمت گذاشته فقط یک شیوه تبلیغاتیه هر دو ماسفت هم عین همن و هردو از نوع b و تقلبی!
ماسفت W11nk100n گرفتم اندازش و فاصله پایه هاش بیشتر از 840 هستش چطور اینو رو فیبر جا بزنم؟

این سومین باریه که دارم این مدارو منتاژ میکنم امیدوارم ایندفعه دیگه درست از آب در بیاد

از همون اول معلوم بود که چهره کلاه برداره.. شما اگرعمق زنی زیادمیخواین وتفکیک براتون مهم نیست از ماسفت 11nm80 استفاده کنید که 20 درصد عمق زنی بیشتر وهمون ثبات رو میده.

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

آخرین بار توسط taghy در پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام دوستان خوبم

سلام صالح جان!
احسن به این روحیه و پشتکار...
مطمئن. باش با تجربه هایی که از دو فیبر قبلی بدست آوردی این بار کارو بنحو احسن در میاری...
مهم اینه که ناامید نشدی و با تلاش مظاعف به کارت ادامه دادی...
در پناه حق

پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

amir6777 نوشته است:
به پاس زحمتی که استاد کوهیار برای بنده کشیدن عکسی از دستگاه fpi که ایشون برام ساختن و نتایج رو اینجا قرار میدم و از مردانگیشون تشکر میکنم.

لوپ 1در1
سینی استیل 35 سانتی
2متر و 80 سانت

لوپ 50 سانت
کاسه استیل 13 سانتی
1مترو 50 سانت
فضای کاملا واقعی و خاک فشرده شده و کاملا بکر.

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز.لطفا همراه متراژ و ابعاد فلز در هرتستی بیان مقدار داده برای هر گزینه برای تحلیل و بررسی بیشتر توسط دوستان لازم هست.اگر قید بفرمایید ممنون

پنج شنبه 4 تیر1394 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رضایی فر نوشته است:
amir6777 نوشته است:

لوپ 1در1
سینی استیل 35 سانتی
2متر و 80 سانت

لوپ 50 سانت
کاسه استیل 13 سانتی
1مترو 50 سانت
فضای کاملا واقعی و خاک فشرده شده و کاملا بکر.

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز.لطفا همراه متراژ و ابعاد فلز در هرتستی بیان مقدار داده برای هر گزینه برای تحلیل و بررسی بیشتر توسط دوستان لازم هست.اگر قید بفرمایید ممنون

تنظیمات در هر دو لوپ یکسان هست
فرکانس 201
پهنا 170
گرند 3
دیلی خودکار
ایرون خاموش
حساسیت 18
اسپید 4

ماسفت دستگاه 11nk100 هستش.

پنج شنبه 4 تیر1394 - 11:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1065 , 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure