انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 6:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6777 نوشته است:
رضایی فر نوشته است:
amir6777 نوشته است:
به پاس زحمتی که استاد کوهیار برای بنده کشیدن عکسی از دستگاه fpi که ایشون برام ساختن و نتایج رو اینجا قرار میدم و از مردانگیشون تشکر میکنم.

لوپ 1در1
سینی استیل 35 سانتی
2متر و 80 سانت

لوپ 50 سانت
کاسه استیل 13 سانتی
1مترو 50 سانت
فضای کاملا واقعی و خاک فشرده شده و کاملا بکر.

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز.لطفا همراه متراژ و ابعاد فلز در هرتستی بیان مقدار داده برای هر گزینه برای تحلیل و بررسی بیشتر توسط دوستان لازم هست.اگر قید بفرمایید ممنون

تنظیمات در هر دو لوپ یکسان هست
فرکانس 201
پهنا 170
گرند 3
دیلی خودکار
ایرون خاموش
حساسیت 18
اسپید 4

ماسفت دستگاه 11nk100 هستش.

ممنون از شما فقط متوجه نشدم خاک بکر و فشرده؟یعنی زیر خاک تست زدید اگر این درست فهمیدم دیگه نرم چاله برای تست بکنم ایا فیلمی چیزی گرفتید :ymapplause: :ymapplause:

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 4 تیر1394 - 12:02am

asadof نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان اپراتوری که نتونه تک بوق رو از بوق سنس فلز تشخیص بده یا تازه کاره یا غرض شخصی داره
بنده تجربه ی زیادی ندارم اما تو همین چندباری که کاوش رفتم یاد گرفتم که بوق سنس فلز با تک بوق فاصله ی زمین و اسمونی داره و اصلا خود من هنگام تنظیم دستگاه کاری نمیکنم که دستگاه کامل ساکت بشه چون میخوام از حداکثر عمق زنی دستگاه استفاده کنم حتی گاهی اوقات با میتر 5الی6 شروع به اسکن میکنم سنس فلز که بوق ادامه داریه ولی بوق اضافه لحظه ای و گذراست این دیگه چیزی نیست که نشه تشخیصش داد.در مورد بالانس روی فلز ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه مخصوصا توی این طرح که وقتی از بالانس خارج میشه میتر منفی میندازه و راحت میشه تشخیص داد خود من اگه دستگاه برام جایی رو سنس کرد برای اطمینان لوپ رو همونجا روی زمین میذارم و بالانس میکنم (البته من فقط با گراند خاموش این کارو میکنم) بعد برمبدارم و دو متر اونطرف تر روی زمین میذارم ببینم چقدر اختلاف میتر هست و یا برعکس یه جایی که چیزی نیست روی زمین بالانس میکنم و دوباره میبرم روی جایی که سنس داشتم زمین میذارم و تفاوت میتر رو بررسی میکنم فقط این نکته هم حائز اهمیته که سنس فلز حداقل باید به اندازه ی محیط لوپ ادامه داشته باشه.و اینکه این نوع تستها فقط و فقط با گراند خاموش انجام شدنیه @};-

افرین به این میگن اپراتور حرفه ای :-BD من هم اکثر موارد با میتر 10 هم شروع به کاووش میکنم مثلا اگه جایی رو با میتر 10 بالانس کردم 2 یا 3 متر جلوتر رفتم یهو میتر منفی رفت به سمت مثلا منفی 30 باید شک کرد که اون زیر فلز بوده که شما روش بالانس کردید ! محک کجا واقعا هم خوشم اومد معلومه خیلی زحمت میکشید دوست دارم افرادی مثل شما تو سایت باشند نه خرابکار :ymapplause:

بنده هم حرفهاي آقا اسد و آقا mhak رو تائيد ميكنم دقيقاً همينطوره ، براي همين هم چندين بار در پستهاي قبلي عرض كردم كه فلزاتي كه دفينه ميشن طي چندصد سال ، به خاطر ميدان و ميزان حجم پراكندگي اكسيد فلز مدفون ( به اصطلاح آلودگي ) كه با توجه به شرايط آب و هوايي اين مقدار كم و زياد داشته ، سنس اين گونه فلزات بايد مقداري حجم بده ؛ مثلا بنده فلز آهني به ابعاد 10 در 10 سانت رو در عمق 60 سانتي با لوپ 50 سانتي از چهار جهت حدود 1 متر حجم گرفتم و سنس با قدرت ميشد و بعد از حفاري فلز بدست اومد . دوستان سعي كنيد از تجارت همديگه بخوبي استفاده كنيد ..

جمعه 4 تیر1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود دوستان

می شه یه ساتی معرفی کنید که تمام قطعات رو داشته باشه!!
من هر سایتی می رم چندتارو داره ولی بیشترا رو نداره استاد حمید به سایت
www.payaelectronicscomplex.com
اشاره کردن ولی نمی دونم چرا توش مقاومت ها رو پیدا نمی کنم !؟

جمعه 5 تیر1394 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
سلام دوستان خوبم
به عرضتون برسونم من LF357N و IRF840 رو هم از نیکو شاپ و هم از چهره الکترونیک خریدم هردو امروز به دستم رسید
این قطعات کوچکترین تفاوتی با هم ندارند و این 18500 که چهره قیمت گذاشته فقط یک شیوه تبلیغاتیه هر دو ماسفت هم عین همن و هردو از نوع b و تقلبی!
ماسفت W11nk100n گرفتم اندازش و فاصله پایه هاش بیشتر از 840 هستش چطور اینو رو فیبر جا بزنم؟

این سومین باریه که دارم این مدارو منتاژ میکنم امیدوارم ایندفعه دیگه درست از آب در بیاد

سلام خداقوت.
دوست عزيز ميتونين با احتياط انتهاي بايه هاي ماسفت رو با سوهان يا سيم جين نازك ترش كنين...و بعد به آرامي نوك دو بايه ي بيروني رو به داخل خم كنيد...توجه داشته باشيد با انبر دست،قسمت بالاي بايه رو فيكس نكه داريد تا ماسفت در خم كردن آسيب نبيند...و در آخر با مته ي مناسب فيبر رو سوراخ كنيد،يا كمي كشادتر كنيد تا براحتي ماسفت نصب كردد.وبا دقت و تميز لحيم كاري كنيد ،تا قلع مردكي و اتصالي...نداشته باشد...
اكر ميسر شد...عكس از محل نصب ماسفت روي برد رو ميزارم تا استفاده كنيد...

جمعه 5 تیر1394 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PEERE DANA نوشته است:
saleh700 نوشته است:
سلام دوستان خوبم
به عرضتون برسونم من LF357N و IRF840 رو هم از نیکو شاپ و هم از چهره الکترونیک خریدم هردو امروز به دستم رسید
این قطعات کوچکترین تفاوتی با هم ندارند و این 18500 که چهره قیمت گذاشته فقط یک شیوه تبلیغاتیه هر دو ماسفت هم عین همن و هردو از نوع b و تقلبی!
ماسفت W11nk100n گرفتم اندازش و فاصله پایه هاش بیشتر از 840 هستش چطور اینو رو فیبر جا بزنم؟

این سومین باریه که دارم این مدارو منتاژ میکنم امیدوارم ایندفعه دیگه درست از آب در بیاد

سلام خداقوت.
دوست عزيز ميتونين با احتياط انتهاي بايه هاي ماسفت رو با سوهان يا سيم جين نازك ترش كنين...و بعد به آرامي نوك دو بايه ي بيروني رو به داخل خم كنيد...توجه داشته باشيد با انبر دست،قسمت بالاي بايه رو فيكس نكه داريد تا ماسفت در خم كردن آسيب نبيند...و در آخر با مته ي مناسب فيبر رو سوراخ كنيد،يا كمي كشادتر كنيد تا براحتي ماسفت نصب كردد.وبا دقت و تميز لحيم كاري كنيد ،تا قلع مردكي و اتصالي...نداشته باشد...
اكر ميسر شد...عكس از محل نصب ماسفت روي برد رو ميزارم تا استفاده كنيد...

ممنونم پیر دانای عزیز همونطور که گفتید عمل کردم منتها با دندان پایها رو هم کردم راحت تر بود :D

دوستان خازن الکترولیت خشک فلزی بهتره؟ یا پلاستیکی؟
من خازن1000 میکروفاراد هم فلزیشو دارم خم پلاستیکی کدومو بزنم؟

جمعه 5 تیر1394 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماسفت اصلی با شماره زير جواب عالی داده

IRF840
Y36k DG

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 5 تیر1394 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هر ماسفت جواب میده فقط اول شماتیک ماسفت840 دانلود کنید و تست دیود بزنید اگر با شماتیک اوکی بود درسته و کار میکنه

چاره ای نیست

آخرین بار توسط l24nb0 در جمعه 5 تیر1394 - 6:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 تیر1394 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز اگه میشه بشتز توضیح بدید چطوری ماسفت ها رو تست کنیم؟ دیتا شیفت رو از کجا دانلود کنیم؟
من حدود 20 تا ماسفت 840 دارم

یک دونه W11nk100 خریدم آخرش پسوند Z داره اینم تقلبیه؟

جمعه 5 تیر1394 - 6:13pm

بنده تمام خازنهاي الكتروليت رو از نوع روكش فلزي ها استفاده كردم كه در اولين استارت بخوبي داره كار ميكنه ، قيمت خازنهاي الكتروليت روكش فلزي مقداري بيشتره ولي كيفيت بهتري داشته
آقاي صالح 11nk100 شما هم اصليه مشكلي نداره ، فقط موردي رو بايد عرض كنم كه كساني كه از اين ماسفت استفاده ميكنن بايد مقداري مقاومت كوئل رو كمتر از 1 اهم بگيرن حدود 0/8 الي 0/9 دهم اهم كه بهتر جواب ميده

جمعه 5 تیر1394 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نکته:این مراحل را حتما پشت سر هم و با رعایت ترتیب انجام دهید :D :D
از روی شماتیم 840 ببینید

مرحله 1:خاموش کردن ماسفت برای شروع آزمایش که من به اون تخلیه بار میگم:ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که باری به ماسفت انتقال پیدا نکرده پس با یک سیم تک تک پایه های آنرا به هم اتصال دهید و پس از چند ثانیه شروع به ادامه کار کنید
:-*
خوب دو سیم مولتی متر را که قرمز+ و سیاه_ است را اماده کرده

آنگاه:گیت ماسفت را به _ و سورس آن را به + وصل کرده در این حالت مولتی متر نباید تغیر کند و همان مقداری را نشان دهد که مداری بین سیم های آن برقرار نشده

اگر نتیجه غیر از این بود ماسفت در همان مرحله ابتدا مردود است و به دلیل پیوند کوتاه سورس-گیت غیر قابل استفاده میباشد

2:حال نوبت به آزمایش هدایت کنندگی پیوندگاه سورس-درین شده

پس سیم قرمز را به درین و منفی را به سورس وصل کنید و دراین حالت هم باید مولتی متر همان مقدار مدار باز را نمایش دهد

در غیر اینصورت ماسفت قادر به تقویت و گذردهی جریان نیست و همچنین غیر قابل استفاده!

3:خوب چون که ماسفت های قدرت خود دیود زینر داخلی دارند پس باید دیود محافظ را که بصورت معکوس هم قرار گرفته را هم چک کرد:درین را به منفی و سورس را به + متصل سپس مقدار را نگاه کنید که یا باید مقدار ممدار باز باشد یا گستر های بین 250 تا 500 میلی آمپر که همان رنج دیودهاست

اگر غیر این موارد بود ماسفت یا مردود است یا بدرستی کار نخواهد کرد و بقول خودم صلاحیت نداره

4:روشن کردن ماسفت با بار:حالا بیایید و گیت و سورس را که در مرحله اول آزمایش کردید اینبار برعکس وصل کنید یعنی سورس را به منفی و گیت را به مثبت وصل کرده تا ماسفت فعال شود و مقدار مولتی متر باز هم باید مدار باز را نشان دهد

اگر اینطور نبود(که کم پیش میاد ماسفت روشن نشه چون در مرحله ابتدا گیت-سورس تست شدند،بخاطر دارید که؟) در هر حال ماسفت ناقص و خراب است

5:کنترل صحیح جهت جریان در گلوگاه درین سورس:چون حالا ماسفت فعال است اجازه عبور جریان را تا چند ده آمپر میدهد(یه وقت این مقدار جریان ندید به ماسفا!اون مبحثش جداست) و در این حالت مقاومت بین سورس و درین باید زیر چند اهم یا نزدیک صفر و بقولا اتصال کوتاه باشد

پس ابتدا درین را به + و سورس را به منفی و همچنین بالعکس متصل نمایید که در هر دو حالت باید اتصال کوتاه نشان دهد.

چاره ای نیست

جمعه 5 تیر1394 - 6:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1066 , 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure