انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 5:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 , 1073 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود دوستان تو تهران الکتریکی سراغ دارید که تمام این قطعاتو بشه از اونجا تهیه کرد و جنساش اصل باشن ؟؟

جمعه 5 تیر1394 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
بندم با این مشکل برخورد کردم. آقا حمید در جزوه در این مورد فرمودند:
«در صورتیکه دستگاه با حفره مواجه بشه یا لوپ بیش از حد از زمین فاصله بگیره و همینطور گاهی پس از قطع شدن سنس فلز ؛ بجای اعداد مثبت برای میتر اعداد منفی نشان داده میشه که میتونه به معنی خارج شدن لحظه ای دستگاه از بالانس یا حتی سنس حفره باشه. در این حالت دستگاه هر چند ثانیه یک بار این موضوع رو با بوقهای هشداری اعلام میکنه. در صورتیکه تنظیم گراند فعال باشه پس از مدت زمان کوتاهی مجددا بالانس بصورت خودکار برقرار شده و میتر سنس منفی ناپدید خواهد شد»
پس دلیل میتر منفی سه تا دلیل داره:
1-دستگاه با حفره مواجه بشه
2-لوپ بیش از حد از زمین فاصله بگیره
3-پس از قطع شدن سنس فلز
طبق تجربه ای که بنده در کاوش در کوه داشتم، با شروع حرکت میتر منفی می شد و تک بوق می زد. با توجه به اینکه این اتفاق در چند جا رخ می داد، پس فقط گزینه دوم (تغییر ارتفاع لوپ از زمین) دلیل این امر می تونه باشه که با توجه به کاوش در کوه درست است. بنده در یه جای تختم با سرعت کم کاوش کردم تا مطمئن بشم لوپ موازی زمینه ولی باز میتر منفی شد (البته خیلی کمتر)، به خاطر همین گفتم شاید لوپ 1*1 من خوب درست نشده (با لوله پولیکا درست کرده بودم و زیاد محکم و جمع و جور نبود) واسه همین یه لوپ محکم درست کردم که باید ببرم آزمایش کنم (حالا نمی دونم واقعا تکانهای خیلی جزئی لوپ غیر محکم می تونه این تأثیر رو بذاره یا نه). آقا حمید نحوه تنظیمات می تونه در کاهش میتر منفی تأثیر داشته باشه؟ این تک بوقا واقعا اذیت می کنه، دائم صدای بوق می یاد، آدم نمی دونه به خاطر میتر منفی یا نویز و ... (چون میتر منفی می یاد و میره) طبق گفته شما این مشکل از بهم خوردن بالانسه و وقتی گراند فعال باشه پس دوباره بالانس میشه و مشکل خودکار حل میشه. اگه بشه کاری کرد که در حالت گراند روشن تک بوق از میتر منفی حذف بشه و تنها در حالت گراند خاموش تک بوق داشته باشیم شاید مشکل تا حدی رفع میشه، هرچند این کارم پاک کردن صورت مسئله هستش.

مرسی محسن جان.اره کاملا درست میگی این زمینی که من رفتم واسه کاوش در واقع خونه های فرو ریخته شده هست که هم پستی وبلندی زیادی داره هم حفره های زیادی بوجود اومده زیرشون که قابل دیدن نیستن..واسه همین اولش نامید شدم اخه حساسیت رو هم تا 15 پایین اوردم چون برد خوبی داشتم دیگه بیشترش نکردم.بعد دیدن موضوع تا10 کاهش دادم و باز هم میتر منفی وهشدار :) بعد اون تو یک زمین دیگه کاوش رو انجام دادم سیستم صداش در نمیومد.اونجا متوجه شدم سیستم خیلی عالی کار میکنه واونجوری که دوستان تعریف میکنن نیست.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 5 تیر1394 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

l24nb0 نوشته است:
نکته:این مراحل را حتما پشت سر هم و با رعایت ترتیب انجام دهید :D :D
از روی شماتیم 840 ببینید

مرحله 1:خاموش کردن ماسفت برای شروع آزمایش که من به اون تخلیه بار میگم:ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که باری به ماسفت انتقال پیدا نکرده پس با یک سیم تک تک پایه های آنرا به هم اتصال دهید و پس از چند ثانیه شروع به ادامه کار کنید
:-*
خوب دو سیم مولتی متر را که قرمز+ و سیاه_ است را اماده کرده

آنگاه:گیت ماسفت را به _ و سورس آن را به + وصل کرده در این حالت مولتی متر نباید تغیر کند و همان مقداری را نشان دهد که مداری بین سیم های آن برقرار نشده

اگر نتیجه غیر از این بود ماسفت در همان مرحله ابتدا مردود است و به دلیل پیوند کوتاه سورس-گیت غیر قابل استفاده میباشد

2:حال نوبت به آزمایش هدایت کنندگی پیوندگاه سورس-درین شده

پس سیم قرمز را به درین و منفی را به سورس وصل کنید و دراین حالت هم باید مولتی متر همان مقدار مدار باز را نمایش دهد

در غیر اینصورت ماسفت قادر به تقویت و گذردهی جریان نیست و همچنین غیر قابل استفاده!

3:خوب چون که ماسفت های قدرت خود دیود زینر داخلی دارند پس باید دیود محافظ را که بصورت معکوس هم قرار گرفته را هم چک کرد:درین را به منفی و سورس را به + متصل سپس مقدار را نگاه کنید که یا باید مقدار ممدار باز باشد یا گستر های بین 250 تا 500 میلی آمپر که همان رنج دیودهاست

اگر غیر این موارد بود ماسفت یا مردود است یا بدرستی کار نخواهد کرد و بقول خودم صلاحیت نداره

4:روشن کردن ماسفت با بار:حالا بیایید و گیت و سورس را که در مرحله اول آزمایش کردید اینبار برعکس وصل کنید یعنی سورس را به منفی و گیت را به مثبت وصل کرده تا ماسفت فعال شود و مقدار مولتی متر باز هم باید مدار باز را نشان دهد

اگر اینطور نبود(که کم پیش میاد ماسفت روشن نشه چون در مرحله ابتدا گیت-سورس تست شدند،بخاطر دارید که؟) در هر حال ماسفت ناقص و خراب است

5:کنترل صحیح جهت جریان در گلوگاه درین سورس:چون حالا ماسفت فعال است اجازه عبور جریان را تا چند ده آمپر میدهد(یه وقت این مقدار جریان ندید به ماسفا!اون مبحثش جداست) و در این حالت مقاومت بین سورس و درین باید زیر چند اهم یا نزدیک صفر و بقولا اتصال کوتاه باشد

پس ابتدا درین را به + و سورس را به منفی و همچنین بالعکس متصل نمایید که در هر دو حالت باید اتصال کوتاه نشان دهد.

ممنونم دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید @};-
انشاالله دوستان استفاده کنند آخه من نمیدونم درین - گیت - سورس..... اینا چیه :ymblushing:

جمعه 5 تیر1394 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهربان نوشته است:
بنده تمام خازنهاي الكتروليت رو از نوع روكش فلزي ها استفاده كردم كه در اولين استارت بخوبي داره كار ميكنه ، قيمت خازنهاي الكتروليت روكش فلزي مقداري بيشتره ولي كيفيت بهتري داشته
آقاي صالح 11nk100 شما هم اصليه مشكلي نداره ، فقط موردي رو بايد عرض كنم كه كساني كه از اين ماسفت استفاده ميكنن بايد مقداري مقاومت كوئل رو كمتر از 1 اهم بگيرن حدود 0/8 الي 0/9 دهم اهم كه بهتر جواب ميده

درود مهربان جان این مقاومت کول کدومه؟ تو مدار مقاومت 1 اهم نداریم ما!

جمعه 5 تیر1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون محسن جان.
در مورد میتر منفی اول باید بفرمایین رقم میتر منفی چقدر هست؟! مقادیر خیلی کم میتر منفی در شرایطی که درجه حساسیت بالاست کم و بیش طبیعیه و با کم کردن حساسیت و همینطور بالا بردن دیلی حل میشه.
درباره دلیل میتر منفی هم شما توضیح دادین. علاوه بر اینها تکان خوردن کابلی که کیفیت مناسب نداره و همینطور تکان خوردن ساختار خود لوپ هم میتونه براحتی سبب بوق اضافی و یا میتر منفی بشه. فراموش نکنین وقتی بوق اضافی دارین در مقابلش میتر منفی هم خواهید داشت! این دو حالت در واقع دو روی یک سکه هستن. وقتی ثبات مناسب داشته باشین نه بوق اضافی دارین و نه میتر منفی.
در خصوص تک بوق هم توجه کنین تنظیم اسپید دقیقا برای همین کار هست! هر چه اسپید کمتر باشه احتمال تک بوق های اضافی هم کمتر میشه. لذا کاهش اسپید بخصوص برای لوپهای بزرگ یک تنظیم مهم محسوب میشه.
نکته دیگه هم تاثیر شیلد لوپ برای کار کردن روی زمین هست. وظیفه شیلد دقیقا بهبود همین مسائل موقع کاوش هست که متاسفانه دوستان این موضوع رو هنوز خیلی جدی نگرفتن.
در نهایت دوستانی که این مشکل رو دارن و نمیتونن برطرفش کنن باید زحمت بکشن حداقل یک تکه فیلم کوتاه از شرایطی که این مساله پیش میاد تهیه کنن و قرار بدن تا بشه بطور مشخص تری علت رو پیدا کرد.

ممنون از بذل توجه تون مهندس..مهندس من با لوپ 80 عنکبوتی در بدترین شرایط پستی وبلندی اونجا با گروند فعال و اسپید از 1تا5 درهر دو مورد با تنظیم تک به تک این شرایط رو داشتم و عدد منفی که میتر مینداخت بیشتر از5 و6 نبود فقط هشدار ازار دهنده بود که این باعث میشه کمی تمرکز رو بهم بریزه ودومین عامل دیگه اینکه اطرافیان به سیستم شک کنن که این باز خودش باعث میشه روی بدتر شدن تمرکز دوستان تاثیر بدتری بزاره وگرنه از نظر قدرت بهترینه وهر کسی هم چیزی میگه یا اپراتوری نمیدونه یا قلق دستگاه دستش نیومده وگزینه اخر رو هم که فرمایش کردین متاسفانه واقعا جدی نگرفتیم که خیلی میتونه کمک بکنه به ثبات بیشتر شیلد کردن لوپ رو عرض کردم مهندس :-ss .با سپاس فراوان :-* @};- :D

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 5 تیر1394 - 8:22pm
مدیر کل
مدیر کل

مهربان نوشته است:
بنده تمام خازنهاي الكتروليت رو از نوع روكش فلزي ها استفاده كردم كه در اولين استارت بخوبي داره كار ميكنه ، قيمت خازنهاي الكتروليت روكش فلزي مقداري بيشتره ولي كيفيت بهتري داشته
آقاي صالح 11nk100 شما هم اصليه مشكلي نداره ، فقط موردي رو بايد عرض كنم كه كساني كه از اين ماسفت استفاده ميكنن بايد مقداري مقاومت كوئل رو كمتر از 1 اهم بگيرن حدود 0/8 الي 0/9 دهم اهم كه بهتر جواب ميده

خیلی ممنون مهربان عزیز از این نکته سنجی درست شما! این نکات مورد تایید بنده هست.

جمعه 5 تیر1394 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود

مهندس حمید عزیز من برای بار سوم مونتاژ کردم اینبار دیگه قطعات اصله
ماسفت w11nk100 استفاده کردم دستگاه با اولین استارت بالا اومد ولی بدون اینکه لوپ بهش وصل باشه دستگاه بالانس میشه و دیلی رو هم 6 میشناسه این ماسفت همینطوری هستش یا دستگاه من مشکل داره؟
فکر کنم دیگه از دست لوپ روحات شدم دستگاه رو میگیرم دستم تو زمین راه میرم سنس میکنم :))

در مورد مقاومت کوئل هم توضیح بدید که کدوم مقاومته؟

جمعه 5 تیر1394 - 10:03pm
مدیر کل
مدیر کل

بهرام نوشته است:

ممنون از بذل توجه تون مهندس..مهندس من با لوپ 80 عنکبوتی در بدترین شرایط پستی وبلندی اونجا با گروند فعال و اسپید از 1تا5 درهر دو مورد با تنظیم تک به تک این شرایط رو داشتم و عدد منفی که میتر مینداخت بیشتر از5 و6 نبود فقط هشدار ازار دهنده بود که این باعث میشه کمی تمرکز رو بهم بریزه ودومین عامل دیگه اینکه اطرافیان به سیستم شک کنن که این باز خودش باعث میشه روی بدتر شدن تمرکز دوستان تاثیر بدتری بزاره وگرنه از نظر قدرت بهترینه وهر کسی هم چیزی میگه یا اپراتوری نمیدونه یا قلق دستگاه دستش نیومده وگزینه اخر رو هم که فرمایش کردین متاسفانه واقعا جدی نگرفتیم که خیلی میتونه کمک بکنه به ثبات بیشتر شیلد کردن لوپ رو عرض کردم مهندس :-ss .با سپاس فراوان :-* @};- :D

خواهش میکنم.
بنظر میرسه شما از نسخه قبلی استفاده کرده باشین. همیشه آخرین نسخه ملاک کار ماست. مثلا در نسخه فعلی یعنی 2.40 ما هم گزینه اسپید رو کمی عوض کردیم که بخصوص برای لوپهای خیلی بزرگ میتونه بهتر جواب بده و هم میتر منفی کلا وضعیتش عوض شده و مثلا اگر شما حساسیت رو روی 15 بذارین دیگه نباید میتر منفی داشته باشین. در واقع حساسیت به حفره یا خروج از بالانس هم با درجه حساسیت و همینطور اسپید هماهنگ شده تا نتیجه بهتری بدست بیاد.
در هر صورت بارها عرض کردم میتر منفی چیز جدیدی هست که ما برای این مدار در نظر گرفتیم! وگرنه وضعیت تغییر موج در تمام این مدارات پالسی به نسبت وجود حفره یا خروج از بالانس بلحاظ ماهیت ذاتی تفاوت محسوسی نداره. اینجا ما میتر منفی رو گذاشتیم که هم برای سنس حفره کمک کننده باشه و هم وضعیت در آستانه بودن دستگاه حین کاوش رو نشان بده. این باعث میشه شما حواستون به این مساله مهم باشه که آیا حداکثر برد و حساسیت رو دارید یا نه. وگرنه خیلی راحت میشد مثل سایر مدارات اصلا این میتر منفی اضافه رو در نظر نگرفت و در نتیجه شما موقع کاوش متوجه نمیشدین که داستان چیه هر چند ظاهرا همه چیز خوب بنظر میرسید!
اینکه دیگران در مورد دستگاه چی فکر کنن بنظر من زیاد اهمیتی نداره. این مدار عملا دستگاه فلزیابی هست که بلحاظ فنی به همه ابعادش توجه شده نه اینکه جنبه ظاهری یا تجاری داشته باشه. علت این همه تنظیمات مختلف و تخصصی در این مدار پالسی هم همینه تا هر کسی بر اساس تجربیات خودش بتونه از سیستم نتیجه بگیره.
در مورد نکته ای هم که دوستان برای بالانس در حالت حضور فلز اشاره کردن کاملا درست هست. در واقع فرض قطعی ما اینه که موقع بالانس کردن فلزی نزدیک لوپ نیست. وگرنه بالانس روی فلز باعث میشه ترشهولد دستگاه در نقطه ای قرار بگیره که وقتی شما لوپ رو جابجا میکنین و از روی فلز خارج میشین ؛ میتر منفی در حد بالایی داشته باشین! این هم با توجه به مفهوم میتر منفی و مثبت کاملا قابل فهمه. چون تاثیر حضور یا عدم حضور فلز برای امواج فلزیابی همیشه و در هر حالتی مخالف هم هست. حالا اینکه دستگاه در چه نقطه ای بالانس شده باشه تفاوتی نداره. نقطه بالانس فقط از این حیث اهمیت داره که ترشهولد تعیین آستانه واکنش دستگاه روی چه درجه ای قرار بگیره که طبیعتا باید جایی باشه که فلز مزاحم در کار نباشه. حتی با اندکی توجه به مفهوم کلمه فلزیاب هم میشه به این نتیجه رسید که کار دستگاه چی هست و لذا پیدا کردن فلز در شرایط حضور فلزی دیگر تقریبا بی معنی بنظر میرسه!

جمعه 5 تیر1394 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا فکر کنم متوجه شدم منظور مهربان جان احتمالا مقاومت لوپ با همون کویل بود؟

جمعه 5 تیر1394 - 10:15pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
درود

مهندس حمید عزیز من برای بار سوم مونتاژ کردم اینبار دیگه قطعات اصله
ماسفت w11nk100 استفاده کردم دستگاه با اولین استارت بالا اومد ولی بدون اینکه لوپ بهش وصل باشه دستگاه بالانس میشه و دیلی رو هم 6 میشناسه این ماسفت همینطوری هستش یا دستگاه من مشکل داره؟
فکر کنم دیگه از دست لوپ روحات شدم دستگاه رو میگیرم دستم تو زمین راه میرم سنس میکنم :))

در مورد مقاومت کوئل هم توضیح بدید که کدوم مقاومته؟

خسته نباشین.
خیر نباید بدون وصل کردن لوپ هیچ دیلی خاصی داشته باشین! باید حتما در شرایط بدون لوپ اعلام خطای لوپ بشه وگرنه دیگه عملکرد مدار قابل پیش بینی و طبق محاسبات نیست.
منظور از کوئل یا Coil همون لوپ هست! در مورد مقاومتش هم که توضیح دادیم.

جمعه 5 تیر1394 - 10:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1067 , 1068 , 1069 , 1070 , 1071 , 1072 , 1073 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure