سلام خداقوت.
استاد حمید عزیز دیشب مجددا به همان محل تست در زمین کشاورزی جهت بررسی رفتم. و بله حق با شماست در شب دوم تست,بنده طبق عادت و فراموشی,اسپید رو روی ۳ گذاشته بودم و با فرض همان رنج 5 عددی.کارکرده بودم.و حتی متوجه شدم که اکثر نقاط که سنس داشتم,بعلت برد و میدان گسترده تره لوپ مربوطه ی تخت که دارای سیم پیچی گسترده با سیم لیتزه...حدودا تا بیش از نیم متر حرکت لوپ از مرکز هدف هم سنس میشده و چون عمق فلز مدفون هم سطحی بوده و بیشتر تاثیر گذار بوده...و حتی نوع جنس فلز که آهنی بوده و با آیرون ریجکت فعال 13 براحتی حذف میشده و نیز تغییر جدید پروسه ی تفکیک که نیازمند وقفه ی اندک لوپ بر روی نقطه ی سنس هست(که مثبت هم واقع شده)...ووو با توجه به قلق ورژن قبلی...این عوامل باعث شده بودند تا اشتباها تصور کنم که سرعت سنس پایین بوده...
استاد عزیز در چندین نقطه سنس موفق تیکه فلز آهنی مربوط به ادوات ماشینی کشاورزی داشتم که توأم با حذف آهن مثال زدنی بودم...که عملا تفکیک آهن با اطمینان بالاتری قابل تشخیصه...و مانند قبل از حفاری و بیگاری بیمورد جلوگیری میکنه.
و میتر منفی در تنظیم و بهره گیری از نهایت قدرت فلزیاب,خیلی کمک کننده هست,و باعث میشه همواره اپراتور فلزیاب رو با بالانس صحیح,در آستانه قرار بده...و حتی در تشخیص حفره و تغییر جنس و لایه ی زمین...واقعا عالی شده.و درکل سیستم ثبات و عملکرد قابل قبولی داره که با برد زیادش و حساسیت بالا به فلزات غیر مغناطیس.وآپشن های کاربردی,اپراتور لذت میبره...
و در دو نقطه با بررسی, سنس غیر آهنی داشتم که با توجه به موقعیت و زمان موفق به کندن نشدیم, در اولین فرصت اقدام کرده وانشا... نتیجه رو اعلام میکنم.