انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 8:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1071 , 1072 , 1073 , 1074 , 1075 , 1076 , 1077 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

H.Amir نوشته است:
دست همیه دوستان بابت فیلمی که گذاشتند درد نکنه ولی در این فیلم هایی که من امروز از تست دیدم همه لوپ ها ثابت بود و فلز رو در اون منطقه تست میکردند ولی باید برعکس این عمل تست بشه باید فلز در منطقه مورد نظر حالا تو 2 متر یا 1.70 مدفون بشه بعد با لوپ از روی هدف مورد نظر رد بشید تا واکنش دستگاه رو بتونید بهتر درک کنید حالا این تستی هست که من خودم انجام میدم چون هیچ وقت در دل زمین ما نمیدونیم که فلز در کجا قرار داره با حرکت در سطح زمین میتونیم فلز مورد نظر رو پیدا کنیم حالا شاید من اشتباه میکنم مونده ببینیم اساتید چه نظری دارند

با سلام : دست همه دوستان درد نکنه ولی روش درست تست کردن اینه که لوپ حرکت کنه نه اینکه لوپ ثابت روی زمین بالانس بشه تازه شاید برد انطوری بیشتر هم بشه! حق با شماست دوست عزیز

شنبه 6 تیر1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوستان کسی با لوپ دایره یی تست گرفته مهندس حمید لطفا نظرتونو بفرمایید آیا نوع سنس فلزات با لوپ دایره یی نسبت به مربعی فرق میکنه امکان داره با لوپ دایره نتیجه بهتری گرفت با تشکر

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 6 تیر1394 - 11:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با سلام و درود فراوان خدمت کاربران فلزجو همچنین دانشمند حمید عزیز
اینم فیلم تست مدل طاقچه ای لوپ 50 سانتی عنکبوتی و لوپ 1 در 1 بنده که یک هفته پیش گرفتم که فلز مورد تست فیبر مسی 20 در 30 سانت و فویل آلومینیوم 40 در 40 سانت هست ارتفاع تست از سطح تا کف 2.5 متر است البته نفوذ پالسی فلز جو تا عمق 7-8 متر زیر خاکم میزنه ولی چون این مکان بکری که پیدا کردم ارتفاعش 2.5 متر بود که برای یک تست واقعی کافی است

داداش دمت گرم واقعا دستت درد نکنه که زحمت کشیدی. خدایی کاره ماروراحت کردی. دنباله جایی بودم که بتونم فیلم تست بگیرم دقیقا همینطوری. باز هم ممنون و تشکر ویژه از مهندس بابت شاهکارش ^:)^

شنبه 6 تیر1394 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
خواهش میکنم ممنون.
ولی ببخشید ما این همه داریم تلاش میکنیم که کار بهتر بشه حالا شما و بعضی دوستان میفرمایین فلان نسخه قبلی بهتر بود؟! :D در این مورد نمیخوام بحث زیادی کنم ولی فقط خدمت شما عرض کنم تمام نسخه های قبلی رو دارم و شما اگر واقعا از هر حیث فکر میکنین نسخه ای بهتر بوده لطف کنین بطور مشخص بفرمایین چه نوع تستی انجام دادین و مقایسه کردین که بنده هم همون رو انجام بدم و متوجه بشم احیانا موضوع چی هست.
در فلزیابی ما به اون شکل چیزی به عنوان حجم فلز نداریم! چیزی که برای فلزیاب خیلی بیشتر مطرحه سطح رو به بالای فلز هست. یعنی در واقع تصویری که لوپ بواسطه امواج خودش میتونه از بالای فلز داشته باشه. این سطحی هم که شما موقع سنس میبینید به عمق و اندازه و کمی هم جنس فلز وابسته هست. مثلا یک سکه وقتی نزدیک به لوپ باشه سطح زیادی نشون میده و عملا از کناره های لوپ گرفته تا مرکز لوپ سنس میشه. همین سکه وقتی از لوپ دور باشه ناحیه سنس بسیار کوچکتری میده. در واقع اینجاست که میتر بدرد میخوره و شما میتونین تخمین بزنین با چه ابعاد فلزی در چه عمقی مواجه هستین. در عین حال فلزات سطحی کوچک سنس ناگهانی دارن در صورتیکه برای فلزات بزرگ در عمق بالا سنس حالت ناگهانی نداره و بیشتر بصورت تدریجی و آرام هست.
در مورد ضعیف بودن سنس اهداف عمقی هم مطلبی عادی هست و لذا کم بودن عدد میتر نمیتونه الزاما نشانه خطا یا ذرات باشه! چون وقتی فلز بزرگی در عمق بالا و نزدیک به نهایت برد فلزیابی خودش قرار داشته باشه باز هم میتر عدد کمی نشان میده که بدلیل ضعیف بودن سنس هست. در این شرایط تجربه میتونه کمک کنه که فلز واقعی رو تشخیص بدین.

ممنون مهندس کمی خیلمون رو راحت کردی :) در مورد عمقزنی بهتر من تست خاصی انجام ندادم اما برنامه رو که پروگ میکردم وتستهارو انجام میدادم به این صورت بود.فرکانس 199-دیلی رو بالا پایین میکردم واسه طلا اتو میزارم چون دیلی لوپ22 هست-سپید 4-گروند2 -اینتگرال42-عرض پالس175 نهایت بردی هست که با irf بهم میده البته تو هوا-حساسیت 15و این قسمت در تمام مراحل تستها ثابت بوده تا مقایسه بشه. بااین تنظیمات برد خوبی دارم یک النگو رو دقیقا یک متر میزنم تو هوا..باهمین شرایط برنامه های دیگه رو تست میکردم و حدود 9درصدکاهش برد داشتم النگو رو 91 سانت سنس کردم وباز دوباره برنامه قبلی رو تست میکرد که همون برد یک متری رو داشتم وباز تکرار برنامه دیگه وتنضیمات دیگه تا بتونم به این برد برسم اما تا حساسیت رو از 15 به 17 نمیرسوندم این اتفاق نمی افتاد.چون برنامه های جدیدتر تنضیمهارو کمی تغییر میدادین تنها گزینه دیگه ایی که میتونست به برد کمک کنه این بود که اینتگرال رو کمی از حالت پیشفرض باید بیشتر میکردم واین باعث سنس بیشتر میشد اما ثبات رو هم میگرفت..بازهم ممنون که راهنمایی میکنین..مهندس فقظ 3 عامل واسه من مهم هستن که یکی عمقزنی -ثبات-وعدد تفکیک هست که این ورزن هر سه موردش واسم خوب کار میکنه.یادمه یکی از بچه ها قبلا گفته بودن ورزن فلان 5درصد بهتر میزنه واسم من بعد تست حتی 1درصد برد رو هم اضافه ندیدم .به نتیجه ایی که رسیدم این بود برنامه مدار که واسه همه ثابت هست اما خود سیستم با تلرانس وجنس قطعات شاید باعث میشه یک برنامه از برنامه دیگه بهتر خودشو نشون بده.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 6 تیر1394 - 12:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دست دوستان بابت فیلمها در د نکنه @};- .حالا هی بیاین بگن سیستم نفوذ نداره :-J

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 6 تیر1394 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mrmr16 نوشته است:
سلام
دوستانی که دوست دارن از میکرو سوئیچ برای کلید های دستگاه استفاده کنن یه فایل pdf براتون می زارم امیدوارم مفید باشه

موفق باشید

سلام دوست عریر اگه براتون امکان داره پی دی اف صفحه کلید و با اندازه دقیق شو بزارین تا استفاده کنیم ممنون از لطفتون

شنبه 6 تیر1394 - 1:12pm

H.Amir نوشته است:
دست همیه دوستان بابت فیلمی که گذاشتند درد نکنه ولی در این فیلم هایی که من امروز از تست دیدم همه لوپ ها ثابت بود و فلز رو در اون منطقه تست میکردند ولی باید برعکس این عمل تست بشه باید فلز در منطقه مورد نظر حالا تو 2 متر یا 1.70 مدفون بشه بعد با لوپ از روی هدف مورد نظر رد بشید تا واکنش دستگاه رو بتونید بهتر درک کنید حالا این تستی هست که من خودم انجام میدم چون هیچ وقت در دل زمین ما نمیدونیم که فلز در کجا قرار داره با حرکت در سطح زمین میتونیم فلز مورد نظر رو پیدا کنیم حالا شاید من اشتباه میکنم مونده ببینیم اساتید چه نظری دارند

کاملاً درسته و از بهترین معیارهایی که مدت زمان نفوذ و سرعت حرکت دادن لوپ و سنس فلز در عمق خاک رو میتونه به اپراتور بشناسونه فقط همین روش هست ! هرچند دوستان با فلزات جدید و در عمقهای قابل قبول تست گرفتن ولی اگر همین ابعاد فلزات طی چندصد سال دفینه شده باشه باز هم بخوبی سنس میشه فقط میزان سرعت حرکت دادن لوپ روی زمین رو باید بدست بیارید تا به حداکثر نفوذ فرکانس و برد دستگاه در خاک برسید و از روی جنس خدایی ناکرده عبور نکنید و از دستش بدید ؛ پس روشهای حرکتی رو هم حتماً تست کنید :-BD .. موفق باشید

شنبه 6 تیر1394 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

HOSSEIN447 نوشته است:
mrmr16 نوشته است:
سلام
دوستانی که دوست دارن از میکرو سوئیچ برای کلید های دستگاه استفاده کنن یه فایل pdf براتون می زارم امیدوارم مفید باشه

موفق باشید

سلام دوست عریر اگه براتون امکان داره پی دی اف صفحه کلید و با اندازه دقیق شو بزارین تا استفاده کنیم ممنون از لطفتون

آپ نمیشه . حتما آپ شد این کار رو انجام می دم . شاید نزدیک به 10 بار تلاش کردم ولی نشده .

شنبه 6 تیر1394 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mrmr16 نوشته است:
سلام

موفق باشید

آخرش هم نتونستم تویه سایت آپ کنم

جایه دیگه آپ کردم

رمز(کلمه عبور) felezjoo.com

http://s3.picofile.com/file/8196117376/ ... mrmr16.pdf

آخرین بار توسط mrmr16 در شنبه 6 تیر1394 - 3:26pm ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

شنبه 6 تیر1394 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
دوستان نشانگر ولتاژ باطری برای من از مقدار واقعی کمتر نشون میده مولتی متر 22.7 نشون میده ولی دستگاه 22.5 نشون میده و هی کم و زیاد میسه بین 22.5 و 22.4 و عدد ثابتی نشون نمیده یادمه شخص دیگه ای هم مشکل مشابهی داشتن که ظاهرا از یکی از مقاومت ها بود ولی الان گشتم پست مربوطه رو پیدا نکردم

شنبه 6 تیر1394 - 3:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1071 , 1072 , 1073 , 1074 , 1075 , 1076 , 1077 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure