نویسنده |
پیغام |
ram1324
کاربر فعال
|
سلام و شب بخیر خدمت دوستان و اساتید محترم دستت درد نکنه آقا مجتبی جان ردیاب ما هم رسید ما هم بریم تمرین ببینیم چه کار میشه کرد.
|
شنبه 29 تیر1392 - 10:05pm |
|
|
جاوید
استاد
|
parvaz نوشته است: جاوید نوشته است: parvaz نوشته است: سلامی دوباره چو بوی ... دوستان و اساتید در مورد زیر ببینید نظرتون چیه؟ 1- مکان آثار داره (یه تخته سنگ بزرگ با 4 تا چوغن) 2- مکان پیدا شد جائی هست به صورت دایره ای به قطر 10 قدم 3- تقریبا وسط دایره حفره هم زد 4- تست کربن جواب نداد 5- تست طلا انجام شد و در 4 جهت با 50 گرم طلا سمت هدف رو می زد 6- تست عمق هم تقریبا 4 متر می زد 7- تست سرکه هم انجام شد 8- 48 ساعت بعد از انجام تست سرکه تست های بالا انجام شد و تمامی مثبت بود فقط قطر هدف مورد نظر تقریبا شد هفت قدم 9- بعد از 5 روز از انجام تست سرکه دوباره رفتم تست ها رو انجام بدم اما آنتن های خالی سمت شمال تا شمال شرق نمی رفتن ولی بقیه تست ها مثبت بود نکته اینکه تنها تفاوتی که زمان تست ها داشت اینه که آخرین باری که داشتم تست (یعنی گزینه 9) انجام می دادم هوا رطوبتش بالا بود یعنی یه مقدار هوا مه داشت خوب اساتید نظرشون چیه ؟؟؟!! به نظرتون توو گزینه 9 چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟؟!!!!
پیشاپیش ممنون از راهنمائیتون سلام دوست عزیز یه تست را اگه فرصت دادی دوباره انجام بده نقطه مرکز را که دیگه برات مشخص شده یکبار ردیاب روی گلد 1 ولوم 10 یزار و از طرف جنوب به سمت نقطه مرکز حرکت کن و ببین انتنها روی همون مرکز قیچی میکنه یا چند متر بعد از نقطه مرکز قیچی میکنه البته دستگاه باید از گردنت اویزون باشه سلام بر استاد عزیز باشه حتما تستش می کنم فقط چه نتیجه ای باید بگیرم؟ با سیم باشه یا بیسیم؟ موفق باشید. با سیم این کار را بکن بعد جواب را بگو از چهار طرف تست بگیر و روی هدف برو واگه انتنها روی مرکزقیچی نکردند ادامه بده تا جایکه انتنها قیچی کنند. نتیجه اون برای من از دیگران متفاوت هست خواستم ببینم برای شما هم همینجوری هست یا نه. بعد هم اگه نقطه زن داری با نقطه زن تست کن و اگه نداری حفاری کن و نتیجه حفاری را هم اعلام کن چه خوب چه بد. اگه بتونستی اول صبح تست بگرفتی عالی میشد.
|
شنبه 29 تیر1392 - 10:16pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
یک روش برای تست حفره با طول زیاد
بعد از اینکه رو فرکانس حفره قرار دادید آنتها رو نزدیک هم بگیرید(20 سانت)بدون اینکه حرکت کنید هر دو آنتن با هم مسیر کانال یا حفره رو براتون نشون میده که از کجا شروع میشه و تا کجا ادامه داره
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 4:17am |
|
|
جاوید
استاد
|
dj_remix نوشته است: یک روش برای تست حفره با طول زیاد
بعد از اینکه رو فرکانس حفره قرار دادید آنتها رو نزدیک هم بگیرید(20 سانت)بدون اینکه حرکت کنید هر دو آنتن با هم مسیر کانال یا حفره رو براتون نشون میده که از کجا شروع میشه و تا کجا ادامه داره اگه 25 سانت هم از همدیگه انتنها فاصله داشته باشند باز هم با هم حرکت میکنند و مسیر را از ابتدا تا انتها میشه پیدا کرد اگه حفره به صورت کشیده یا خطی باشه وقتی از عرض حفره به اون نزدیک میشی انتنها از هم دیگه باز میشوند و هر انتن یک مسیر را انتخاب میکنه
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 5:07am |
|
|
search
|
با سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین آقا حمید من جایی خوندم که در عرض های جغرافیایی مختلف فرکانس فلزات مدفون اندکی با هم فرق میکنه؛ آیا ردیاب این انجمن میتونه در هر موقعیتی خود را با شرایط محیط تنظیم کنه؟؟ و آیا اصولا عرض جغرافیایی بر روی فرکانس ردیابی تاثیری داره یا خیر؟ مرسی
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 9:25am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
سلام خدمت همه دوستان خوب و بی نظیرم چند وقتیه از آقا مجتبی خبری نیست.برای سفارش دستگاه پیام دادم اما جواب نمیدن . البته میدونم سرشون شلوغه و خیلی دارن زحمت میکشن.امیدوارم همیشه موفق باشن ان شاالله دستگاه دست منم برسه و ازش نتیجه بگیرم. از آقا حمید و آقا مجتبی و همه دوستانی که برا سایت زحمت میکشن خیلی ممنونم تو این مدت کمی که عضو این سایت شدم خیلی چیزا یاد گرفتم
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 12:07pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
search نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین آقا حمید من جایی خوندم که در عرض های جغرافیایی مختلف فرکانس فلزات مدفون اندکی با هم فرق میکنه؛ آیا ردیاب این انجمن میتونه در هر موقعیتی خود را با شرایط محیط تنظیم کنه؟؟ و آیا اصولا عرض جغرافیایی بر روی فرکانس ردیابی تاثیری داره یا خیر؟ مرسی سلام دوست من. این مساله البته به فرکانس مورد استفاده در دستگاه بستگی داره. رنجهای فرکانسی وجود داره که در واقع فرکانسهای یونی هستن و میدونین که یون یابی اصولا به قدرت مغناطیس هم بستگی داره. فرکانسهایی که ما استفاده کردیم فرکانس خود فلز هستن و بنابراین ارتباطی به این قضیه ندارن. شاهد این مدعا هم همینه که این ردیاب داخل منزل و حتی آپارتمان که مغناطیس محیطش بسیار متفاوت هست باز هم به درستی و با دقت مشابه با خاک عمل میکنه. ضمن اینکه دقت فرکانسی این ردیاب بقدری بالاست که در تمام نقاط ایران هم که تست شده نتیجه کاملا یکسان بوده. اما در مورد اون ادعا عرض کنم که کاملا کذب و یک کلک تبلیغاتی بیشتر نیست! اولا اگر مساله تاثیر عرض جغرافیایی باشه این تفاوت مثلا بین امریکا تا اروپا و در فواصل خیلی طولانی روی کره زمین قابل بحثه! نه اینکه فقط برای کار در ایران. در ثانی فرمول علمی و ریاضی خاصی برای چنین مساله ای اصولا وجود نداره چه برسه که دستگاه خودش بخواد این کار رو صورت بده! ثالثا برای محاسبه حداقلی هم باید یک ماجول جی پی اس حتما موجود باشه که مختصات جغرافیایی محل رو ابتدا از طریق ماهواره دریافت کنه و بعد بر اساس اون تغییراتی رو مثلا روی فرکانسها انجام بده! قبول کنین که این مساله کاملا دور از ذهنه.
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 2:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون sodoko عزیز شما لطف داری. آقا مجتبی فعلا در سفر هستن ایشالا تا 2 روز دیگه تشریف میارن.
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 2:38pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقاحميداين موضوع يه كم پراكنده شده .ميشه بگيدروهدفه اصلي بايدفلزه طلاونقره وحفره بزنه وقيچي بشه يانه؟
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 2:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان متوجه سوال شما نشدم! خب خیلی واضحه که روی هدف اصلی باید قیچی بشه! اینکه روی چه فرکانسی جواب بده دیگه بستگی به هدف داره. مثلا طلا1 و 2 و مس و حفره همزمان جواب بدن عادیه در مورد هدف طلا.
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 3:04pm |
|
|
|