saleh700 نوشته است:
سلام اساتید بزرگوار
دیشب رفتم کاوش متاسفانه دستگاه تحت هیچ شرایتی آروم نمیشد
با کوچکترین تکان لوپ و یا حتی خود دستگاه میتر منفی و سنس داشتم حتی درجه حساسیت رو آوردم روی 5 ولی بازم درست نشد
یک نکته جالب اینکه وقتی دستگاه رو روی زمین بزارم میتر منفی و یا سنس داره یا اگه فلزی نزدیک خود دستگاه بشه سنس میکنه دیگه اشکنم در اومد
نمیدونم مشکل از چیه از کانکتور تمام پلاستیکی روسی استفاده کردم که 16 هزار تومن قیمتشه واقعا نمیدونم کجای کارم ایراد داره دوستان خوبم اگ چیزی به نظرتون میرسه دریغ نکنید
صالح جان بهتره يك بار ديگه دستگاهت رو تو خونه روشن كني و تو شرايط كنترل شده دوباره چكش كني و مطمئن بشي كه اشكالي در ساخت و مونتاژ نيست
اگه اين نباشه امكانش هست كه در محلي كه كاوش مي كردي آلودگي زياد بوده ويا اينكه بالاي جنس واستاده بودي
و شايد هم مشكل ديگه اي وجود داره كه در ادامه توضيح مي دم
تا اونجا كه من از نتايج كاوش دوستان متوجه شدم اكثر دوستان از يك امكان ويژه و منحصر بفرد كه در اين دستگاه وجود داره استفاده نمي كنن و دچار سردرگمي و خطا ميشن
اون امكان ويژه قابليت سريع انطباق انواع لوپه
واكنش طبيعي اينه كه هر وقت براي كاوش به محلي ميريم ، فكر مي كنيم قاعدتا" اگه چيزي اينجا با شه بايد در عمق خاك باشه بنابراين با لوپ بزرگ شروع مي كنيم
اين كار يك اشتباه رايجه كه همه ما مي كنيم
نظر من اينه حداقل براي جاهايي كه زمان كافي در اختيار داريم اينكارو بكنيم البته اساتيد هم نظر بدن و ديدگاه منو در صورت صلاحديد تصحيح كنن
1. ابتدا محل رو با لوپ كوچيك (مثلا" لوپ 30 ) بررسي كنيم و نقاطي كه سنس داريم رو مشخص كنيم
2. تكليف نقاطي كه سنس داشتيم رو مشخص كنيم( به اين صورت كه مشخص كنيم چيزي كه دستگاه گرفته چي بوده و يا اينكه اونجايي كه اون سنس رو داشتيم محل اصلي بوده يا نه و ...)
3. درصورتيكه محدوده كاوش لوپ كوچيك رو پاكسازي كرديم بريم سراغ لوپ بزرگتر
اگه در محدوده كاوش لوپ بزرگي مانند لوپ 1 در 1 دو نقطه قابل سنس بصورت همزمان داشته باشيم ، هميشه به نقطه اي كه سنس قويتر داريم اولويت مي ديم و نقطه سنس ضعيف تر كه چه بسا ممكنه هدف اصلي منتها در عمق بيشتر باشه رو از دست مي ديم ، بنا براين طبيعيه كه بايد اول تكليف اون سنس قوي رو مشخص كنيم تا بتونيم دوباره محل رو براي عمق بيشتر با لوپ بزرگتر كاوش كنيم
از طرفي با اين روش باتوجه به عمق قابل دسترس براي لوپ هاي كوچك بهتر مي تونيم عمق هدف رو تخمين بزنيم
چون وقتي يك نقطه سطحي رو با لوپ بزرگ ميگيريم اين شك بوجود مياد كه نكنه اين يك نقطه عميق و با سطح بزرگ باشه در صورتيكه با لوپ كوچيك در اينجور مواقع سريعتر به نتيجه مي رسيم
اين امكان منحصر بفرد و ويژه تو هر دستگاهي نيست كه ما الان به لطف ي بزرگوار به اسم آقا حميد صاحب دستگاهي با اين تكنولوژي هستيم
حميييييييدددددددد فدايي داريييييييييييي داداشششششششششش