انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 16 آبان1403 - 12:21am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1076 , 1077 , 1078 , 1079 , 1080 , 1081 , 1082 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mpoo نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشی میخستم بدونم واسه تست شیلد لوپ بهتره ایرون ریجکت خاموش باشه یا روشن .قبلا ممنونم از پاسختون

سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم اصلا ارتباطی به ایرون ریجکت داشته باشه این تست.ایرون ریجکت فقط و فقط روی قطع صدای سنس اهن تاثیر گذاره روی سنس بقیه ی فلزات هم تاثیری نداره مگر اینکه عدد مربوطه بیش از حد بالا گذاشته بشه که منجر به حذف بقیه ی فلزات هم بشه

یکشنبه 7 تیر1394 - 3:18pm
مدیر کل
مدیر کل

mpoo نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشی میخستم بدونم واسه تست شیلد لوپ بهتره ایرون ریجکت خاموش باشه یا روشن .قبلا ممنونم از پاسختون

خواهش میکنم.
وجود شیلد میتونه در حد 1-2 درجه تنظیم حذف آهن رو عوض کنه و در همین حد اگر باشه طبیعی هست. غیر از این مساله شیلد ربطی به فعال یا غیر فعال بودن حذف آهن نداره چون اصولا کارش چیز دیگه ای هست.

یکشنبه 7 تیر1394 - 4:38pm

اقا این فایل پی دی اف که طرح فیبر روش هست تو اندازه اصلیه.....

یکشنبه 7 تیر1394 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

h1363 نوشته است:
اقا این فایل پی دی اف که طرح فیبر روش هست تو اندازه اصلیه.....

بعله اقا :D

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 7 تیر1394 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

faraz_223 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام اساتید بزرگوار .ایا میشه لوپ 1*1رو بدون فریم یعنی فقط سیم اماده که پیچیده شده رو روی زمین گذاشت وتست گرفت در حالی که در شعاع 5*1متری لوپ اهن هم هست .با همه این شرایط اعداد سه گانه وحذف اهن وتفکیک هم کار کنه.با تشکر
اساتید ودوستان با تجربه در رابطه با این مدار چه نظری دارین لطفا راهنمای فرمایید.

فكر مي كنم در محدوده اي كه با دايره مشخص كردم بايد اشتباهي رخ داده باشه چون اون مقاومت مورب مونتاژ ميشه
سيم هاي لوپ رو هم دور هم نتابون ،‌ بهتره كه از همون سيم شيلدي كه براي لوپ استفاده كردي اينجاهم استفاده كني
همين چند سانت هم ميتونه باعث نويز بشه
كارت عاليه ولي توصيه مي كنم بجاي بلندگو و بازر از هدفون استفاده كني تا موقع كاوش صداهايي كه براي شما معاني خاصي داره براي اطرافيان شك و شبهه ايجاد نكنه
موفق باشي دوست من

واینکه سعی کن از فیبر شرکتی تو فلزیاب استفاده نکنید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 7 تیر1394 - 8:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

الان اگه به عکس زیر توجه کنید اون جایی که دورش رو با خط بنفش کشیدم لاین مسی از این طرف فیبر زده بیرون که به نظر من کار درستی نیست همین باعث میشه مناطقی که پارازیت یا نویز زیادی داشته باشه رو مدار اثر بذاره اگه قرار باشه فیبر به این شکل باشه چرا مهندس مهندس زمین این مدار رو بیشتر در نظر میگرفت منظور قوی میکرد ؟ تا میتونید باید لاین مثبت فیبر بیشتر نازکتر بشه نه اینکه پهن تر باشه باعث جذب نویز بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 7 تیر1394 - 8:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
دوستان بفرماييد قطعات زير به درد ميخورد و آيا اصل ميباشند؟قيمتشان كه بسيار مناسب است.شرمنده نتوانستم عكس تهيه كنم.
آي سي lf357n با شماره سريال JR31A2L و ماسفت IRF840 با شماره سريال Y31K G1

یکشنبه 7 تیر1394 - 10:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.دوستان متال فیلم رو از کجا میتونم تهیه کنم بصورت اینترنتی یا تلفنی؟

یکشنبه 7 تیر1394 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
asadof نوشته است:
الان اگه به عکس زیر توجه کنید اون جایی که دورش رو با خط بنفش کشیدم لاین مسی از این طرف فیبر زده بیرون که به نظر من کار درستی نیست همین باعث میشه مناطقی که پارازیت یا نویز زیادی داشته باشه رو مدار اثر بذاره اگه قرار باشه فیبر به این شکل باشه چرا مهندس مهندس زمین این مدار رو بیشتر در نظر میگرفت منظور قوی میکرد ؟ تا میتونید باید لاین مثبت فیبر بیشتر نازکتر بشه نه اینکه پهن تر باشه باعث جذب نویز بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام اقای اسدف .این سیستمو یکی از دوستان برام جمع کرده که متاسفانه چند تا مشکل اساسی دارم با لوپ 1*1 ورق ده سانتی رو به زور در یک متر میزنه با چندین لوپ شرکتی تست کردم فرقی نداشت .به نظر شما مشکلات قابل حله .با تشکر

دوشنبه 7 تیر1394 - 12:26am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

jahanfar.b57 نوشته است:
asadof نوشته است:

سلام اقای اسدف .این سیستمو یکی از دوستان برام جمع کرده که متاسفانه چند تا مشکل اساسی دارم با لوپ 1*1 ورق ده سانتی رو به زور در یک متر میزنه با چندین لوپ شرکتی تست کردم فرقی نداشت .به نظر شما مشکلات قابل حله .با تشکر

سلام.دوست عزیز اگر برد شما کم باشه باید مسئله ی تقلبی و یا اصل بودن آی سی 357 رو بررسی کرد و همینطور از درست کارکردن ماسفت 840.با نظر جناب اسدف هم کاملا موافق هستم.(لاین مسی از این طرف فیبر زده بیرون که به نظر من کار درستی نیست همین باعث میشه مناطقی که پارازیت یا نویز زیادی داشته باشه رو مدار اثر بذاره اگه قرار باشه فیبر به این شکل باشه چرا مهندس مهندس زمین این مدار رو بیشتر در نظر میگرفت منظور قوی میکرد ؟ تا میتونید باید لاین مثبت فیبر بیشتر نازکتر بشه نه اینکه پهن تر باشه باعث جذب نویز بشه )

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

دوشنبه 8 تیر1394 - 10:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1076 , 1077 , 1078 , 1079 , 1080 , 1081 , 1082 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: duksa , Google و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure