نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
دوستان سلام. خسته نباشید. بنده نیز به سهم خودم از دوستانی که زحمت تهیه فیلم کشیدن تشکر میکنم. میدونم سخته و به زحمت افتادن. مخصوصاً اگر بخوان در حال حرکت بگیرن کار سختتره و به 3 نفر نیاز است.
راستی دوستان؛ نتیجه اون کاغذ زرورق ساندویچی چی شد؟ آیا کسی اونو انجام داده و نتیجه مثبتی از نظر شیلدینگ خوب و عدم کاهش قدرت گرفته؟
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 11:48am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود اقا حمید می دونم کامل توضیح دادن ولی برام سوالی پیش امده شما گفتید فسمت رسانایی زر ورق باید به سمت بالا باشه منظورتون چسبیده به سیمه یا به سمت زمین؟ میشه قسمت تارسانای زرورق رو به هم چسبوند تا یه نواری با ۲طرف رسانا به دست بیاد و بشه بهتر پیچید تا ارتباط بینشون کامل برقرار بشه و نیازی به سیم نباشه؟ با سپاس
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 12:25pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
jahanfar.b57 نوشته است: asadof نوشته است: الان اگه به عکس زیر توجه کنید اون جایی که دورش رو با خط بنفش کشیدم لاین مسی از این طرف فیبر زده بیرون که به نظر من کار درستی نیست همین باعث میشه مناطقی که پارازیت یا نویز زیادی داشته باشه رو مدار اثر بذاره اگه قرار باشه فیبر به این شکل باشه چرا مهندس مهندس زمین این مدار رو بیشتر در نظر میگرفت منظور قوی میکرد ؟ تا میتونید باید لاین مثبت فیبر بیشتر نازکتر بشه نه اینکه پهن تر باشه باعث جذب نویز بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سلام اقای اسدف .این سیستمو یکی از دوستان برام جمع کرده که متاسفانه چند تا مشکل اساسی دارم با لوپ 1*1 ورق ده سانتی رو به زور در یک متر میزنه با چندین لوپ شرکتی تست کردم فرقی نداشت .به نظر شما مشکلات قابل حله .با تشکر سلام دوست عزیز بستگی داره ؟ مثلا ورق شما جنسش چی باشه منظور نوع الیاژ! و اینکه کجا تست گرفتید اگه تست تو خونه باشه بله خیلی هم خوبه .ولی سعی کنید برای مشخص کردن برد فلزیاب با لوپ 1 متری از فلز بزرگتری استفاده کنید از 15 سانت بالاتر باشه .با ورق 10 سانتی برای لوپ 1 متری جوابی برای شما ندارم ولی اگه با لوپ 60 یا 50 سانتی بود چرا!!! با لوپ 60 معولی یا تخت از 90 نهایت تا 120 رو در نظر بگیرید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 12:53pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
jahanfar.b57 نوشته است: asadof نوشته است: الان اگه به عکس زیر توجه کنید اون جایی که دورش رو با خط بنفش کشیدم لاین مسی از این طرف فیبر زده بیرون که به نظر من کار درستی نیست همین باعث میشه مناطقی که پارازیت یا نویز زیادی داشته باشه رو مدار اثر بذاره اگه قرار باشه فیبر به این شکل باشه چرا مهندس مهندس زمین این مدار رو بیشتر در نظر میگرفت منظور قوی میکرد ؟ تا میتونید باید لاین مثبت فیبر بیشتر نازکتر بشه نه اینکه پهن تر باشه باعث جذب نویز بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سلام اقای اسدف .این سیستمو یکی از دوستان برام جمع کرده که متاسفانه چند تا مشکل اساسی دارم با لوپ 1*1 ورق ده سانتی رو به زور در یک متر میزنه با چندین لوپ شرکتی تست کردم فرقی نداشت .به نظر شما مشکلات قابل حله .با تشکر داداش جدای از اینکه ایسی 357 رو بررسی باید بکنین..به نظرم حواستون به شارژ باطری هم باشه.اگر شارژ کم باشه رو برد فلزیاب خیلی تاثیر داره
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 1:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنيامين1 نوشته است: با درود اقا حمید می دونم کامل توضیح دادن ولی برام سوالی پیش امده شما گفتید فسمت رسانایی زر ورق باید به سمت بالا باشه منظورتون چسبیده به سیمه یا به سمت زمین؟ میشه قسمت تارسانای زرورق رو به هم چسبوند تا یه نواری با ۲طرف رسانا به دست بیاد و بشه بهتر پیچید تا ارتباط بینشون کامل برقرار بشه و نیازی به سیم نباشه؟ با سپاس خواهش میکنم. خب قسمت رسانا به بیرون یعنی اینکه به سمت زمین! یعنی قسمت نارسانا به سیمهای لوپ چسبیده باشه. دو لایه شدن رو بهیچ وجه توصیه نمیکنم چون اثر منفی داره. هنگام پیچیدن هم سعی کنین زیاد حالت دو لایه در نقاط مشترک دورهایی که میپیچین پیش نیاد. در نهایت هم یک سیم لخت رو بصورت مارپیچ دور تا دور روی این زرورق بپیچین و اون رو به شیلد کابل وصل کنین. توضیح مفصل این داستان رو بقدری تکرار کردم که دیگه خسته شدم!
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 3:02pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان لطفا در مورد این باتریها بنده رو راهنمایی کنید کدومو بگیرم بهتره؟ 18 ولت بده آمپرشم دوربر 4.5 بشه قابل شارژ هم باشه. ممنون. http://chehrehelec.com/index.php?route= ... path=71_72
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 4:26pm |
|
|
aliali
|
سلام دوستان اول صفحه متوجه شدم که این مدار تفکیک نداره چون صفحات زیاد شده متوج نشدم که این دستگاه درحال حاضر تفکیک داره یانه
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 4:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میلاد عزیز این باطریها که مشخصه بهیچ وجه بدرد کار مدار فلزیاب نمیخوره! شما باید باطری رو ترجیحا از فروشگاهی بگیرین که تا حدی تخصصی مربوط به قضیه باطری باشه. باطری مورد توصیه از طرف بنده هم 5 سلول باطری لیتیوم یون یا پلیمر با آمپر 2 به بالا و یا باطری 12 ولت + 6 ولت سیلد اسید با آمپر 2 به بالا هست.
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 4:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
aliali نوشته است: سلام دوستان اول صفحه متوجه شدم که این مدار تفکیک نداره چون صفحات زیاد شده متوج نشدم که این دستگاه درحال حاضر تفکیک داره یانه دوست عزیز کمی بیشتر دقت میکردین در همون پست اول اشاره شده بود که تفکیک هم بصورت عددی و همینطور حذف آهن وجود داره و در فایل توضیحات هم ذکر شده. خواهشا بیشتر دقت کنین وگرنه در طی مراحل ساخت با مشکلات مختلفی ممکنه روبرو بشین که البته اکثر اونها با دقت به توضیحات فایلی که در پست اول قرار گرفته قابل برطرف شدن هست.
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 4:40pm |
|
|
uranus_afshar
کاربر فعال
|
سلام جناب مهندس حمید و دوستان خوب فلزجو. یه سوال داشتم که فکر کنم تکراریه ولی هرچی گشتم جوابشو پیدا نکردم. بنده مدا دوم رو تکمیل کردم و همه چیز خوب پیش رفت و حتی رمز گذاری هم کردم ولی زمانیکه نقاط shild روی مدار را به سیم لحیم کردم الان وسز ال سی دی فقط یک علامت سوال میاد "؟". مشکل چیست؟
همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن
|
دوشنبه 8 تیر1394 - 5:35pm |
|
|
|