نویسنده |
پیغام |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 10:42pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
یه سوال امروز دستگاه رو تو خونه روشن کردم و پهنای پالس رو روی 190 گذاشتم و فرکانس 201 و دیلی 35 و گرند2 با لوپ 50 15 دقیقه نشد که دستگاه لو باطری زد...ماسفت دستگاه 11nk100 هست. راستی چطور متوجه بشم شارژ دستگاه چقدر هست؟؟موقعی که لو باطری میزنه خب عدد 14.8 نشون میده..وقتی باطری پر باشه چه عددی رو نشون میده؟؟؟؟باطری دستگاه 19 ولت هست
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:07pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه محسن جان بنده هم با کابل مکس همین مشکل رو داشتم درسته با اون کابل دیلی اتومات پایین می اومد ولی همین مشکل بی ثباتی رو داشت البته ممکنه کابل ما اصل نباشه من از کابل انتن و یه کابل میکروفون استریوی بی نام و نشان استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره خوشبختانه
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 1:22am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
amir6777 نوشته است: یه سوال امروز دستگاه رو تو خونه روشن کردم و پهنای پالس رو روی 190 گذاشتم و فرکانس 201 و دیلی 35 و گرند2 با لوپ 50 15 دقیقه نشد که دستگاه لو باطری زد...ماسفت دستگاه 11nk100 هست. راستی چطور متوجه بشم شارژ دستگاه چقدر هست؟؟موقعی که لو باطری میزنه خب عدد 14.8 نشون میده..وقتی باطری پر باشه چه عددی رو نشون میده؟؟؟؟باطری دستگاه 19 ولت هست دوست عزیز به نظر من یا کامل شارژ نکردین یا باطریتون مشکل داره البته باید امپر باطری و نمونه ی باطریتون رو هم اعلام بفرمایین یعنی شما بعد اینهمه متوجه نشدین که اون عدد به اون بزرگی سمت راست گوشه ی پایین نشانگر میزان باطری هست؟!!!
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 1:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنيامين1 نوشته است: با درود مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵ با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده با سپاس از شما عدد اول شما خیلی بالاست و عملکرد سیستم تفکیک و حتی سنس رو میتونه مختل کنه. سعی کنین این عدد رو به هر شکل به زیر 400 برسونین. تنها نکته مشخصی که من در مدار شما میبینم خازن 5 پیکو هست که شما بجاش از دو خازن 10 پیکوی سری استفاده کردین! با اینکه از نظر تئوری این کار درست هست ولی بنده هیچوقت در عمل از خازنهای سری جواب خوبی نگرفتم. علتش هم مربوط به فاکتورهای غیر ایده آلی هست که درون خازنها وجود داره و به همین دلیل خازنهای سری هیچوقت بخوبی خازنهای موازی جواب نمیدن. به ویژه این خازن 5 پیکو در مدار ما از اهمیت خاصی برخورداره و به عدد اول هم ارتباط داره. پس حتما این خازن رو بطورت تکی و کاملا چسبیده به فیبر در نظر بگیرین. غیر از 5 پیکو از 4.7 یا 5.6 پیکو هم میتونین استفاده کنین و ترجیح هم با نوع عدسی هست.
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 2:42am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mohsenlrl نوشته است: سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه اگر چنین چیزی باشه که دیگه این کابل هم مناسب نیست! وقتی شما کابل رو در دست میگیرین و سنس ایجاد میشه یا برعکس میتر منفی میاد یعنی کابل نمیتونه وظیفه خودش رو بخوبی انجام بده. البته اگر کابل رو خیلی فشار بدین و بالانس بر هم بخوره زیاد هم غیر طبیعی نیست چون مختصات داخلی کابل کمی عوض میشه و در حساسیت بالا روی موج تاثیری میذاره که منجر به سنس یا میتر منفی میشه. کابل و کانکتوری ایده آل هست که با تکان دادن یا در دست گرفتن هیچ واکنشی در دستگاه مشاهده نشه. این مطلب هم مربوط به مدار و برنامه نیست چون دقیقا همون تغییری که روی موج برگشتی از لوپ اتفاق میفته ارزیابی و اعلام میشه. حالا شما سعی کنین این کابل رو که استریو هم هست بصورت دیگری وصل کنین. شاید اگر به این شکلی که گفتین متصل نکنین بهتر باشه. عرض کردم استفاده از شیلد منفی مدار با اینکه ظاهرا نویز رو کمتر میکنه ولی ممکنه از این جور مشکلات بوجود بیاره. کابلهای ما هم که ماشالا هیچ کدوم در حد استانداردهای جهانی نیستن!
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 2:50am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
amir6777 نوشته است: یه سوال امروز دستگاه رو تو خونه روشن کردم و پهنای پالس رو روی 190 گذاشتم و فرکانس 201 و دیلی 35 و گرند2 با لوپ 50 15 دقیقه نشد که دستگاه لو باطری زد...ماسفت دستگاه 11nk100 هست. راستی چطور متوجه بشم شارژ دستگاه چقدر هست؟؟موقعی که لو باطری میزنه خب عدد 14.8 نشون میده..وقتی باطری پر باشه چه عددی رو نشون میده؟؟؟؟باطری دستگاه 19 ولت هست اگر باطری شما سالم و فول شارژ بوده باشه بهیچ وجه با این تنظیمات نباید به این سرعت ولتاژ افت کنه. در عین حال ممکنه شما توی مدار اتصالی هم داشته باشین که جریان باطری رو مصرف کنه. ولتاژ باطری پر کاملا بستگی به نوع و تعداد سلولهایی داره که شما استفاده کردین. مثلا برای 5 سلول لیتیوم 21 ولت معادل شارژ صد در صد و 16 ولت معادل شارژ صفر هست. برای نوع باطری شما بنده دقیقا اطلاع ندارم ولی بعد مدتی خودتون متوجه میشین توی چه بازه ای عمل میکنه. بهرحال این حالتی که فرمودین احتمالا باید مربوط به شارژ نبودن یا معیوب بودن حداقل یکی از باطریها باشه.
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 2:55am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه سلام از rg59 استفاده کن هر کاری بکنید میتر تکون نمیخوره! دوستانی که وارد هستند لطفا قیمت بدند چقدر ارزش داره ! البته اگه وارد هستید در غیر اینصورت.......... http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=275dcc84733ef68c32aa80081d72f936
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 3:12am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sodoko نوشته است: سلام میشه مدارو بدون نصب بلندگو روشن کرد و مدار آسیب نمیبینه؟ نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره.
|
چهارشنبه 9 تیر1394 - 3:12am |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
باطری دستگاه لیتیومی 19 ولت با 3.6 امپر هست اگه اشتباه نکنم..دیشب بعد از شارژ نشانه گر ولتاژ روی عدد 20.1 بود و رفتیم کاوش..بعد 45 دقیقه کاوش با تنظیمات پیشفرض ولتاژ به 19.9 رسید.
اما مساله ای رو که میخوام عرض کنم اینه که دیشب با اینکه چیزی عاید بنده نشد اما باارزش ترین چیز یعنی تجربه رو کسب کردم.دستگاه بنده با لوپ 50 و تنظیمات پیش فرض گرند2 و اسپید 2و دیلی 20 و خساسیت 18 به هیچ عنوان به املاح زمین حساسیت نداشت و کاملا باثبات بود.اما دستگاه زغال رو سنس داشت و عدد رو 55 تا 65 نشون میداد.. عدد اول سه گانه 239 بود که با بالابردن دیلی این عدد به 279 رسید...
در اونجا یک منطقه بود که سفال داشت و دستگاه با حساسیت 19 کاملا سفال رو سنس میکرد و در حساسیت 18 کمتر..اما با قرار دادن دیلی روی35 و حساسیت 17 و بالا بردن پهنای پالس 180 دستگاه به هیچ عنوان سفال رو سنس نمیکرد و کاملا ساکت بود.
|
چهارشنبه 10 تیر1394 - 5:37am |
|
|
|