انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 17 آبان1403 - 4:15am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1083 , 1084 , 1085 , 1086 , 1087 , 1088 , 1089 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

samiar عزيز
حتما ترانس رو با ديود يكسو كرديد ديگه
دقت كنيد ببينيد 7812 و 7805 رو برعكس مونتاژ نكرده باشيد
بخش فلزي 7812 سمت ميكرو قرار مي گيره و سمت غير فلزي 7805 سمت ميكرو قرار داره
مانند عكس زير
درصورتيكه جهت آي سي هاي رگولاتور درست باشه ،‌ آِ سي رگولاتور 7805 رو از مدار خارج كن و ببين ولتاژ آزاد ميشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 10 تیر1394 - 12:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

faraz_223 نوشته است:
samiar عزيز
مانند عكس زير
درصورتيكه جهت آي سي هاي رگولاتور درست باشه ،‌ آِ سي رگولاتور 7805 رو از مدار خارج كن و ببين ولتاژ آزاد ميشه

faraz_223 جان ممنون كه به اين سرعت پاسخ داديد
بله، ترانس رو من با يك پل ديود يك سو كردم وآمپرش بيشتر از 4 نيست(فكر نمي كنم ولتاژ ايراد داشته باشه)
رگو لاتورها هم درست مونتاژ شدند
براي در آوردن 7805 شب انجام ميدم و نتيجه رو خبر ميدم ( اگه تونستم با عكس) :

چهارشنبه 10 تیر1394 - 12:23pm

samiar نوشته است:
faraz_223 نوشته است:
samiar عزيز
مانند عكس زير

faraz_223 جان ممنون كه به اين سرعت پاسخ داديد
بله، ترانس رو من با يك پل ديود يك سو كردم وآمپرش بيشتر از 4 نيست(فكر نمي كنم ولتاژ ايراد داشته باشه)
رگو لاتورها هم درست مونتاژ شدند
براي در آوردن 7805 شب انجام ميدم و نتيجه رو خبر ميدم ( اگه تونستم با عكس) :

خواهش مي كنم عزيز
هدف از خارج كردن 7805 اينه كه اگه اين آي سي اتصال داشته باشه ميتونه ولتاژ خروجي 7812 رو قفل كنه ،‌ پس موارد زير رو هم كنترل كن انشاا... نتيجه مي گيري
خازن هاي c15 و c16 و c22 رو هم كنترل كن كه برعكس نصب نشده باشه
اگه جهت خازنها هم درست بود جامپر بين خازنهاي c15 و c16 رو آزاد كن و نتايج رو بگو
موفق باشي دوست من

چهارشنبه 10 تیر1394 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
samiar نوشته است:
faraz_223 نوشته است:
samiar نوشته است:
‍با سلام خدمت مهندس حمید وبقیه دوستان
من فلزیاب انجمن رو مطابق فرمایشات مهندس حمید عزیز ساختم ولی متاسفانه تو مرحله تست در قسمتهای مربوطه هیچ ولتاژی نداشتم وترانس تاحدی که دستو می سوزوند دا غ میشد دوستان به نظر شمامشکل از کجا میتونه باشه .ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر

سلام
شما اتصالي شديد در مدار داريد
چون خط منفي تمام فيبر رو در برگرفته احتمال داره موقع لحيم كاري و يا ساخت بورد قسمت هاي مسي به هم بچسبند پس پشت بوردت رو با مدار اصلي مقايسه كن و مسير هاي مسي رو چك كن كه با منفي اتصال نداشته باشه (با اهم متر هم ميتوني اتصال مستقيم رو تشخيص بدي )
بعد اگه نشد ببين در اين حالت رگولاتور 12 ولت هم داغ ميشه ؟
اگر رگولاتور داغ نميشه به احتمال قوي شما در مسير ولتاژ قبل از رگولاتور اتصالي داريد و يا ممكنه خود رگولاتور معيوب باشه
اگه رگولاتور داغ بشه هم ميتونه از خود رگولاتور باشه و هم از مسير بعد از رگولاتور
اين موارد رو بررسي كن و نتيجه رو بگو تا بريم واسه مرحله بعد

با سلام و ممنون كه جواب داديد
من مدار رو چند بار چك كردم و هيچ اتصالي نديدم البته مدار رو بدون بلندگو و ال سي دي تست كردم و ولتاژورودي هم 19.5 ولت با يك ترانس ، بعد از وصل ولتاژ به مدار 7812 خيلي زود داغ ميشه و ولتاژ خروجي هم نداره ودر قسمتهاي ديگه مدار هم ولتاژي ندارم. :-H :-H

بنده هم چند روز قبل یک مدار فلزجو مونتاژ کردم که مشکلی مثل شما برام پیش آمد بعد از کلی گشتن دنبال ایراد مدار متوجه شدم که یکی از خازن های4700میکرو فاراد خراب شده

چهارشنبه 10 تیر1394 - 3:18pm

یک طرح لوپ عنکبوتی 90 قابل حمل دارم ، اگه مورد تایید اساتید باشه مشکل جابجایی لوپ های عنکبوتی سایز بزرگ رو حل میکنه ، نظرتون چیه دوستان ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 10 تیر1394 - 3:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام اقا این شیلد من کلا نفهمیدم چی هست و واسه چی و چجوری انجام میشه نمیشه لوپ بدون شیلد استفاده کرد

چهارشنبه 10 تیر1394 - 4:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
faraz_223 نوشته است:
یک طرح لوپ عنکبوتی 90 قابل حمل دارم ، اگه مورد تایید اساتید باشه مشکل جابجایی لوپ های عنکبوتی سایز بزرگ رو حل میکنه ، نظرتون چیه دوستان ؟

سلام دوست عزیز طرح خوب و جالبیه :ymhug: حالا یه سوال بعد سوار کردن لوپ چطور حملش میکنید برای سنس

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 10 تیر1394 - 5:48pm

alirezaii21 نوشته است:
faraz_223 نوشته است:

سلام دوست عزیز طرح خوب و جالبیه :ymhug: حالا یه سوال بعد سوار کردن لوپ چطور حملش میکنید برای سنس

سلام عزیز
فکر کردم اگه دوتا بند بلند شبیه لوپ های چهارگوش بهش ببندم و یک نفر داخل لوپ قرار بگیره و بند هارو ضربدری بندازه رو شونه هاش ، اینجوری فاصله لوپ از زمین هم تقریبا" ثابت می مونه ، شدنیه ؟

چهارشنبه 10 تیر1394 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
asadof نوشته است:
mohsenlrl نوشته است:
سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه

سلام از rg59 استفاده کن هر کاری بکنید میتر تکون نمیخوره!

دوستانی که وارد هستند لطفا قیمت بدند چقدر ارزش داره ! البته اگه وارد هستید در غیر اینصورت.......... :D
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=275dcc84733ef68c32aa80081d72f936

داداش اسدف، بنده کارشناس نیستم. ولی این مورد خیلی تابلوست. مطمئنم آنچنان ارزش مادّیی که مورد نظر ماهاست ندارن. تابلو معلومه که معاصرن. مخصوصاً اون سر چوپوقا. :D

راستی؛ مسلمونا، انسانها، هموطنا......ی این سایت و این تاپیک کسی ازون زرورقا جهت شیلد پیدا کرده و تست کرده؟ نتیجه چی بوده؟ بابا، گلی به جمالتون ازین پاسخگوییتون. یعنی حتّی یک نفر هم موفق به این کار نشده؟ :-\

سلام داداش میدونم شما کارشناس نیستید منظور من خاص شما نبود منظورم به کسایی بود که کارشناس هستند درسته فکر نکنم ارزشی داشته باشند .ولی اینا تو عمق 25 متری بیرون کشیده شده و تو عمق 25 متری چند تا پله در اومده بعدش رخ میمون و سنگ کوچک که یه طرف رخ انسان و طرف دیگه علامت شیر داره و چند تا علایم دیگه که من اینجا نذلشتم در هر حال مرسی :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 10 تیر1394 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
mohsenlrl نوشته است:
سلام آقا حمید.امروز یه چیزی رو متوجه شدم.موقع کار در یک محیط پر نویز میتر روی 5 واحد اول نوسان می داد.بعد من کابل رو تو دستم گرفتم (کابلم max هستش) و دیدم میتر منفی می شه. چند بار آزمایش کردم و دیدم از 5 واحد مثبت تا منفی 11 میتر منفی میشه.یکم کابل رو تو دستم نگه داشتم تا بالانس خودکار بشه.بعد که دستم رو برداشتم نویز اومد رو 18، پس مطمئن شدم گرفتن کابل با دست میتر رو منفی می کنه.با توجه به اینکه لوپ و کابل و اتصالات بنده کاملا استانداردند دلیل این موضوع چیه؟لازم به ذکره که من شیلد کابل رو به منفی مدار وصل کردم. و با تکون دادن کابل هم دستگاه از بالانس خارج نمی شد و مشکل از کابل و کانکتور نباید باشه

اگر چنین چیزی باشه که دیگه این کابل هم مناسب نیست! وقتی شما کابل رو در دست میگیرین و سنس ایجاد میشه یا برعکس میتر منفی میاد یعنی کابل نمیتونه وظیفه خودش رو بخوبی انجام بده. البته اگر کابل رو خیلی فشار بدین و بالانس بر هم بخوره زیاد هم غیر طبیعی نیست چون مختصات داخلی کابل کمی عوض میشه و در حساسیت بالا روی موج تاثیری میذاره که منجر به سنس یا میتر منفی میشه. کابل و کانکتوری ایده آل هست که با تکان دادن یا در دست گرفتن هیچ واکنشی در دستگاه مشاهده نشه. این مطلب هم مربوط به مدار و برنامه نیست چون دقیقا همون تغییری که روی موج برگشتی از لوپ اتفاق میفته ارزیابی و اعلام میشه.
حالا شما سعی کنین این کابل رو که استریو هم هست بصورت دیگری وصل کنین. شاید اگر به این شکلی که گفتین متصل نکنین بهتر باشه. عرض کردم استفاده از شیلد منفی مدار با اینکه ظاهرا نویز رو کمتر میکنه ولی ممکنه از این جور مشکلات بوجود بیاره. کابلهای ما هم که ماشالا هیچ کدوم در حد استانداردهای جهانی نیستن!

درود مهدس جان من هم کابل مکس رو تست کردم و دقیقا مشکل دوستومون رو داشتم شاید این کابل انواع مختلفی داشته باشه ولی اینی که من تست کردم اصلا مناسب نبود کابل های میکروفون خیلی مرغوب تا متری 10 تومن هم پیدا میشه اما همشون فویل دار هستند پس عملا دور کابل میکروفون رو خط کشیدم دارم رو کابل های برق فشار قوی کار میکنم :D

چهارشنبه 10 تیر1394 - 8:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1083 , 1084 , 1085 , 1086 , 1087 , 1088 , 1089 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure