انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:14am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1084 , 1085 , 1086 , 1087 , 1088 , 1089 , 1090 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:

سلام داداش میدونم شما کارشناس نیستید منظور من خاص شما نبود منظورم به کسایی بود که کارشناس هستند درسته فکر نکنم ارزشی داشته باشند .ولی اینا تو عمق 25 متری بیرون کشیده شده و تو عمق 25 متری چند تا پله در اومده بعدش رخ میمون و سنگ کوچک که یه طرف رخ انسان و طرف دیگه علامت شیر داره و چند تا علایم دیگه که من اینجا نذلشتم در هر حال مرسی :ymhug:

خواهش میکنم داداش.
امیدوارم کارتون درست باشه و بارتون سر جاش. ولی احتمال قوی بارتون رفته. یعنی در همین معاصر زدن و بردن. عمق کشف این وسایل و سایر مسائل و علائم دیگه مهم نیست چون زرنگترا قبلاً زدن تو گوشش. ;) از طرفی عزیزجون، اون کارشناسان خاص تقریباً به اینجور تاپیکا سر نمیزنن که. در تاپیک تخصصی خودش بذاری نتیجه سریعتر وبهتری میگیریا.

چهارشنبه 10 تیر1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خدمت دوستانی که مشکل میتر منفی در عین کاوش دارم عرض کنم به احتمال زیاد مشکل از کابله،به خصوص دوستانی که کابل مکس دارند.بنده به دو صورت کابل مکس رو به مدار وصل کردم،هم در حالتی که شیلد به منفی مدار وصله و هم حالتی که دو تا سیم داخل با هم وصل میشن،در هر دو حالت با گرفتن کابل،میتر منفی میشه،نتیجه اینکه اگه عین کاوش قسمتی از کابل رو گرفته باشید،اول میتر منفی میشه،بعد که یکم دستتون رو کابل بود و دستگاه بالانس خودکار شد،به محض اینکه دستتون رو از رو کابل بردارید،میتر مثبت شده و بوق به صدا در میاد.از دوستانی که کابل غیر مکس استفاده می کنن و در عین گرفتن کابل تو دست میتر منفی ندارند،لطفا معرفی کنند،فقط بی زحمت قبلش آزمایش کنند

پنج شنبه 10 تیر1394 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
mohsenlrl نوشته است:
خدمت دوستانی که مشکل میتر منفی در عین کاوش دارم عرض کنم به احتمال زیاد مشکل از کابله،به خصوص دوستانی که کابل مکس دارند.بنده به دو صورت کابل مکس رو به مدار وصل کردم،هم در حالتی که شیلد به منفی مدار وصله و هم حالتی که دو تا سیم داخل با هم وصل میشن،در هر دو حالت با گرفتن کابل،میتر منفی میشه،نتیجه اینکه اگه عین کاوش قسمتی از کابل رو گرفته باشید،اول میتر منفی میشه،بعد که یکم دستتون رو کابل بود و دستگاه بالانس خودکار شد،به محض اینکه دستتون رو از رو کابل بردارید،میتر مثبت شده و بوق به صدا در میاد.از دوستانی که کابل غیر مکس استفاده می کنن و در عین گرفتن کابل تو دست میتر منفی ندارند،لطفا معرفی کنند،فقط بی زحمت قبلش آزمایش کنند
سلام من از یک نوع کابل استفاده میکنم که وقتی قسمتی از کابل رو میگیرم میتر منفی نمیشه ولی متاسفانه این کابل فویل داره.http://8pic.ir/images/g0hc0bsquroktoojmjv2.jpg

پنج شنبه 10 تیر1394 - 12:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
کابل های کواکسیال جواب خوبی میدن ,من از rg58 استفاده میکنم حساسیت به دست نداره اگه شیلد نکردین لوپ و یا شیلد و به مدار وصل نمی کنید گزینه ی خوبیه!

پنج شنبه 10 تیر1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستتون درد نکنه دوستان. ایم rg58 چه فرقی با rg59 داره؟ مقاومت کابل شما چنده؟دوستان دیگه نظری ندارن؟

پنج شنبه 10 تیر1394 - 2:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام روش شیلد کردن لوپ تو کدوم صفحه میتونم پیدا کنم مرسی

پنج شنبه 10 تیر1394 - 2:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

mohsenlrl نوشته است:
دستتون درد نکنه دوستان. ایم rg58 چه فرقی با rg59 داره؟ مقاومت کابل شما چنده؟دوستان دیگه نظری ندارن؟

58 بدون فویل 59 فویل داره, مقاوت 1.30 سانتش تقریبا 0.2 اهمه حالا با خطای اهمتر کمی بالاتر یا پایینتر, ولی rg59 چون فویل داره مقاومتش بیشتره.

پنج شنبه 10 تیر1394 - 3:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsenlrl نوشته است:

سلام خداقوت.
کابل کواکسیکال rg59 مغزیش مفتول هستش...ولی rg58 مغزیش افشانه...وخیلی مقاومتره!
دوستان عزیز.بنده در طی این چند ساله انواع کابل های که شرایطشون مساعد بوده رو چند متر نمونه جهت تست تهیه کردم و موجوده.حتی با FPI_H نیز دقیقا بررسی کردم ...
و پیشنهاد میکنم در سیستم های پالسی... با اطمینان از کابل rg58 در لوپ های کوچک و مخصوصا در فریم های بزرگ استفاده کنید.
البته لازم به توضیحه با توجه به تفاوت وتنوع کیفیت اجناس حال بازار...در خریدش به موارد زیر دقت کنید؛
دارای شیلدی مسی قلع اندوده منظم و یکپارچه, و فاقد هرگونه فویل...و مغزیه ضخیم افشان مسی,قلع اندود,با جنس روکش مرغوب مقاوم,ضخیم و منعطف...
چون طراحیش فشرده و مینی هستش,باعث میشه با سطح کوچیکش تا جذب امواج و نویز...به حداقل کاهش پیدا بکنه...
و رشته سیم ها در طراحی و روکش مناسبی و حتی فاصله ی خوبی از هم قرار گرفته اند,که باعث میشه در حرکت و تکان وکشش و خمش, کمترین تغییر و اختلالی رو داشته باشند...
اهم و مقاومت پایین و مناسب در طول یک متر کابل...وو

پنج شنبه 11 تیر1394 - 5:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان منم همین مشکل گرفتن کابل تو دست و میتر منفی را داشتم البته کابلم rg58بود بعدش رفتم کابل ماکس بگیرم گیرم نیومد عوضش خوده فروشنده یه کابل شبیه کابل ماکس معرفی کرد که متری 5تومن بود و ایتالیایی بودو منم ازش خریدم کابل عینه کابله مکس بود از دوتا مغزی مسی و شیلد قلع اندود اطراف دوتا مغزی همراه با یه لایه ابریشم و یه چیزی مثل دستمال کاغذی درست شده که من بعده خریدش مثله اکثره دوستان دوتا مغزی را یکی کردم به یه نقطه مدار که لوپ باید وصل میشد وصل کردم و شیلده کابلم را به نقطه دیگه مدار وصل کردم که دیدم باز میتر منفی دارم این سری هرکدوم از مغزی ها را به نقطه هایه لوپ وصل کردم و شیلده لوپم به شیلد مدار وصل کردم که بهتر شد اما هنوز مشکل برطرف نشده بود این سری دوتامغزی را به دو نقاط لوپ رو مدار وصل کردم و شیلد کابل را اصلا به جایی وصل نکردم و نتیجه مطلوب حاصل شد و الان اگه حتی کابلا تو دستم مچاله کنم یا هرچی هم تکون بدم دیگه دستگاه نه صداش در میاد و میتر منفیهم نمیندازه البته دیشب هم بردم دستگاه را بیابون امتحان کردم که نتیجشا مفصل مینویسم.

پنج شنبه 11 تیر1394 - 7:50am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام حمید جان @};-
مهندس من برا تست مدار 7 دور سیم افشانو دور یه سطل پیچیدم که قطر لوپ 20 سانت شد و دو سرشو وصل کردم به لوپ 1و 2
ولی سری جداش کردم چون رگولاتورم داغ کرد.
خیلی اشتبا کردم :-s چون فلا وقت پیچیدن لوپ انکبوتیو نداشتم گفتم تستش کنم
حالا مشکلی بنظرتون پیش نیومده برا مدار؟
چجور مطمئن شم مشکلی نیس
ممنون میشم جواب بدین :(

پنج شنبه 11 تیر1394 - 12:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1084 , 1085 , 1086 , 1087 , 1088 , 1089 , 1090 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 380 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure