jaber68 نوشته است:
سلام دوستان عزیز و اقا حمید گل
من دیشب با اشتباه زدن فیوز بیتها میکروهام رو ترکوندم.چه راهی رو پیشنهاد میکنید تا میکروم درست بشه
باید مدار دکتر فیوز بیت رو بسازم یا راه دیگه ای هم هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن اقا حمید
میشه تو قسمت پسورد بعد اینکه پسورد رو فعال کردیم و پسورد رو انتخاب کردیم گزینه تایید پسورد هم قرار بدید.چون دیشب پسورد رو انتخاب کردم و بعد خواستم لغوش کنم فکر کردم گزینه تایید پسورد داره ولی نداشت و پسورد گزاشته شد و حالا پسورد رو فراموش کردم و خواستم دوباره پروگرام کنم که فیوز بیتها رو اشتباه زدم و میکرو رفت واسه خودش.......
یه چیز دیگه اینکه چند باری از شما توسط دوستان درخواست شده که ال سی دی مدار رو گرافیکی کنید .اگه امکانش هست یه ال سی دی بزرگتر و گرافیکی تر رو واسه دستگاه برنامه ریزی کنید چون ما هر کجا دستگاه رو میبریم واسه کاووش متاسفانه بلانسبت شما ها عقل مردم تو چششونه و فکر میکنن که دستگاه مالی نیست در صورتی که ما و شما میدونیم که دستگاه کاراییش چطوریه.حالا اگه صلاح میدونید و امکانش وجود داره یه فکری به خاطر این مساله هم بکنید.ممنون میشم.البته اقا حمید جسارت نباشه و فکر بد در مورد من نکنیدا.من نیتم فقط و فقط بهتر شدن دستگاه و استفاده از اون برای کاووشهای خودم و دوستانه که واقعا وقتشون رو واسه این مدار گزاشتن و میخوان ازش استفاده ببرند هست و هیچگونه قصد و نیت شومی ندارم.بازم ممنون از همگی به خصوص اقا حمید
خواهش میکنم.
این میکروها فقط با فیوز بیت خاصی قفل میشن. حالا اگر شما دقیقا همون حالت رو تنظیم کرده باشین طبیعتا با پروگرامر عادی دیگه اصلا قابل پروگرام نیست و یا پروگرامر ولتاژ بالا لازم دارین یا با همون مدار دکتر فیوز بیت باید فیوزبیتهای میکرو رو به حالت عادی برگردونین.
در خصوص مساله پسورد حق با شماست و بنده هم میخواستم گزینه Confirm برای رمز عبور قرار بدم ولی برنامه اون قسمت به صورتی هست که باید مقدار زیادی کد فقط برای تایید رمز اضافه بشه و این از نظر من برای چنین قابلیت غیر ضروری صلاح نبود! لذا فعلا بهتر هست موقع گذاشتن رمز در همون یک بار که رمز رو وارد میکنین دقت لازم رو انجام بدین. با توجه به اینکه رمز روی صفحه نمایش داده میشه میتونین قبل از اوکی کردنش عدد رمز رو یادداشت کنین.
در مورد ال سی دی هم توضیح دادم که این کار رو بنا به دلایل متعدد انجام نمیدم. البته ال سی دی گرافیکی داستان خاص خودشو داره و بطور مستقیم با مدار فعلی قابل استفاده نیست اما ال سی دی کاراکتری بزرگتر رو میشه استفاده کرد. عرض کردم بلحاظ کاهش احتمال سوء استفاده جز همین ال سی دی که حداقل مورد نیاز هست رو در نظر نگرفتم. توجه داشته باشین طرح این دستگاه یک طرح فنی ساز هست نه تجاری ساز! هر کسی کمی آشنا باشه با توجه به تنظیمات خاص و منحصر بفردی که در منو میبینه متوجه موضوع میشه. حالا عوام چه فکر میکنن برای من اهمیتی نداره. از نظر من کسی که همه چیز رو به ظاهر دستگاه میدونه واقعا حقشه که میلیونها تومن پول رو بابت اسباب بازی های شیک پرداخت کنه و در نهایت هم به چیزی نرسه! کار فلزیابی عقل و هوش و درایت خودش رو نیاز داره. کسی اگر واجد این شرایط نیست بنظر من نباید اصلا وقت و انرژی خودش رو صرف پرسه زدن در کوه و دشت و بیابان کنه! بقول معروف نابرده رنج گنج میسر نمیشود. بیشتر داستان هم اصلا به دستگاه بستگی نداره!!! اینا مسائلی هست که بارها عرض کردیم.
اما درباره ظاهر این نکته رو هم عرض کنم که ال سی دی اتفاقا خیلی هم مهم نیست! شما با ساخت جعبه و اسکلت و لوپ بسیار شیک میتونین همین طرح رو از هر فلزیابی قشنگ تر در بیارین بطوریکه همه انگشت به دهان بمونن! این دیگه بستگی به سلیقه و مهارت خودتون داره. فلزیاب وسیله کوچکی نیست که همه فقط به ال سی دی اون نگاه کنن. شکل کلی ظاهرش هم خیلی روی ذهنیت افراد ظاهربین تاثیر داره!