اکثرا روستنایی و ادم های بی سوادی هستند. مجبوریم به خاطر نشان دادن مکان بریم !!! برام جالبه
خوب اگه شما میدونید که طرف بی سواده هیچی حالیش نیست !!! خوب پس مکانش هم بدرد نمیخوره دیگه اونجام برید چیزی جز علاف شدن نیست هم پولتون و هم زمان از دست میره .پس بهتر با اینطور افراد اصلا جایی نرید که بخواهید مجبور بشید ال سی دی گرافیکی رو فلزیاب نصب کنید. من که با همچین افرادی اصلا جایی نمیرم به خصوص افرادی که تو خواب دیدند جایی طلا بیرون اومده یا پدربزرگشون رو تو خواب دیدند گفته نوه عزیزم فردا برو فلان جا بار زیادی هستش .برش دار برو زن بگیر
یا مثلا اقا تو خونه فلانی گنج داره !!! حتی چند بار به من گفتم اقا تو خونه شما تو روشتا گنج داره رفتی دستگاه بزنید؟ گفتم عزیز دلم نه نرفتم ولی اگه شما شبانه رفتید حفاری کردید مشکلی نیست فقط بعد از حفاری دوباره جاش رو پر کن و مثل اول درسصتش کن ید .که بی خیال شدند
البته من که بچگی تو روستا بودم خیلی ها بودند که فکر میکردند داخل خونه ها بار داره الان هم که خونه ها خالی از سکنه شده اکثرا میرند حفاری در ضمن گنج گوجه فرنگی نیست که هر جا داشته باشه این راه هم برای خودش حساب و کتاب داره
اقا دیشب دستگاه رو برداشتم رفتم حفاری ولی دست خالی برگشتیم ! خوب معمولمه که باید دست خالی برمیگشی