انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:02am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1108 , 1109 , 1110 , 1111 , 1112 , 1113 , 1114 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید واقعا حق دارن .چون خیلی سخته وقتی نوع قطعات و لوپهایی که درست شده یکی نیست و در مورد همه یکسان نیست.بشخص خودم مشگلات زیادی در مورد دستگاه برام پیش امد ولی همگی به نوعی به خودم و نوع قطعات و لوپم بستگی داشت با پیگیری مشگلات دوستان و نحوه کارشون متوجه اشتباهات خودم شدم و جواب خوبی گرفتم.دوستان روش تست تو منزل به هیچ وج درست نیست مخصوصا دوستانی که خونه آپارتمانی و اسکلت فلزی دارن .خود من وقتی لوپ 1*1تست میکردم خوب جواب میداد ولی کاهی بی ثبات میشد که بعد متوجه شدم بالا پشت بام کلا فلزه و شیروونی گالوانیزه از طرفی فاصله زیادی ن داره و این خودش مشگل ساز بود .که تو محیط بیرون موضوع کاملا فرق کرد و نتیجه خیلی رضایت بخش بوددوستان زیاد هم به تست حذف آهن گیر ندن.نه تنها دستگاه انجمن بلکه دستگاهای معروف هم همین سیستتمو دارن حداقل فاصله فلز با لوپ باید رعایت بشه که دستگاه تشخیص بده. وقتی حایی تک بوق دارین دیگه اونجا مساله تفکیک بی معنیه پس بیشتر رو اپراتوری متمرکز بشین تا این مسال.واقعا مهندس انسان شریف و با حوصله ای هستن چون جواب دادن به این همه پیام و خصوصی ورفع تکتک مشگلات دوستان که هرچند هم به کرات تکرار شده واقعا صبر و حوصله زیادی لازم داره.به امید موفقیت همه دوستان و مهندس زحمت کش این انجمن.

چهارشنبه 17 تیر1394 - 11:34pm
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان امشب بیشتر بخاطر شما مدتها وقت صرف تست دو فلزی که فرمودین کردم! نتیجه به این صورت بود که برای بنده حذف آهن (انبردست) از 13 شروع به کار میکنه و روی 14 مطمئن تر هست. اما برای حذف سکه تمام بهار حداقل درجه 19 لازم هست تا گهگاه حذف بشه! پس برای حذف سکه طلا حداقل نیاز به 5 درجه بیشتر وجود داره. حتی اگر درجه حذف آهن رو روی 15 هم بذارم هیچ فلز غیر آهنی حذف نمیشه و فقط بعضی انواع استیل که جذب آهنربا میشن هم حذف میشن. این تست رو در شرایط مختلفی انجام دادم پس هیچ مشکلی نیست. از ابتدا هم سیستم حذف آهن رو به همین صورت در نظر گرفتیم.
اما در خصوص تفاوت مدار بنظر من ربطی نداره! شما اگر عدد اولتون 250 باشه برای بنده 300 هست که اتفاقا نزدیک به هم محسوب میشه و فقط درجه شروع حذف آهن در مدار من و شما باید کمی با هم فرق داشته باشه. علت قرار دادن درجات 30 تایی هم بهمین لحاظ هست. حالا هر اشکال دیگری بخصوص در نحوه تستها وجود داشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد و باید خودتون مشکل رو پیدا کنین. توجه کنین اگر در این قسمت نتیجه شما با بنده خیلی فرق داشته باشه هیچ بعید نیست در جای دیگری هم چیز دیگری فرق کنه و در سنس هم مشکلی پیش بیاد!

چهارشنبه 17 تیر1394 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید واقعا ازتون ممنونم. بنده رو خجالت زده بزرگواریتون کردید. بله نتایج خیلی متفاوته،باید حتما عیب کار رو پیدا کنم.بازم ممنون از لطفتون

چهارشنبه 17 تیر1394 - 11:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

salam .ba arezuye sar bolandi braye hameye asatid.man in madaro sakhtam amma vagti coilro ham vasmikonam bazham minevise coil error .lotfan rahnemiyi bokonin

پنج شنبه 17 تیر1394 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آقا حمید.آقا حمید فکر کنم دلیل مشکل رو فهمیدم. راستش من با ربع سکه آزمایش می کردم (جنابعالی با سکه آزمایش کردید). چون سکه کامل در دسترس نداشتم یه فیبر مسی 5 در 10 سانت رو آوردم به جاش. انبردست کوچیک رو با عدد تفکیک 65 در شماره 12 کاملا حذف کرد. فیبر مسیم با عدد تفکیک 32 در شماره 16 کامل حذف کرد. عدد تفکیک ربع سکم حدود 25 هستش، ولی همنطور که عرض کردم خوب حذف نمی شه با توجه به تستهایی که انجام دادم به احتمال زیاد سکه کامل رو به درستی حذف کنه. بازم ممنون آقا حمید، آزمایش شما نبود دلیل مشکل رو متوجه نمی شدم، همینکه فرمودید با سکه کامل تست کردید و درجه حذف آهنم جنابعالیم به بنده نزدیک بود گفتم شاید مشکل از ربع سکه باشه.واقعا کارتون جرف نداره، انشالله همیشه موفق و مؤید باشید.

پنج شنبه 17 تیر1394 - 1:53am
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان ممکنه تحت شرایط خاصی اندازه فلز بخصوص اگر کوچک باشه وضعیت حذف آهن رو لب مرز قرار بده! ولی با این حال بنده ربع سکه هم دارم و اونم زیاد فرقی نمیکنه! :D اینکه میفرمایین گهگاه حذف میشه زیاد هم مشکلی نیست چون برای خیلی از فلزات ممکنه در میانه سنس یک لحظه صدا قطع بشه و اون ملاک نیست! باید فلز رو نگه دارین اگر سکوت کامل برقرار شد میشه روی آهنی بودنش حساب کرد. در عین حال بخصوص برای بخش تفکیک حداقل باید 1-2 دقیقه اجازه بدین مدار کار کنه تا قطعات به ثبات حرارتی برسن و عملکرد دستگاه دقیق تر باشه.
ممنون از لطف شما.

پنج شنبه 17 تیر1394 - 2:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده هم توی تستام پیش اومد که آهن و طلا روی اولین درجه ای که آهن حذف میشد طلا هم حذف میشد که به خاطر زاویه تست بود.سطح بزرگ 10-15 گرم طلا رو گرفتم جلوی لوپ با چند درجه بالاتر از درجه حذف آهن بازم حذف نشد.همون جنس رو از عرض گرفتم جلوی لوپ حذف شد که به خطر زاویه ی خاصش بود

پنج شنبه 17 تیر1394 - 2:47am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
salam .ba arezuye sar bolandi braye hameye asatid.man in madaro sakhtam amma vagti coilro ham vasmikonam bazham minevise coil error .lotfan rahnemiyi bokonin

سلام اولا لطفا قانون انجمن رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید .

دوما شما نوع لوپ رو با مشخصات اعلام کنید .

اگر طبق مشخصات ساختید نزدیک لوپتون فلز هست که این خطا رو میده اگر در منزل تست میکنید لوپ رو با حساسیت پایین و در هوا بالانس کنید باید مشکل حل بشه بعد اگر مشکلی بود بگید تا دوستان راهنمایی کنن.
موفق باشید :YMPEACE:

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 17 تیر1394 - 2:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید خسته نباشید.
آیا میشه برد دستگاه در قسمت گیرنده افزایش داد؟

پنج شنبه 18 تیر1394 - 10:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

kelid نوشته است:
ayhan نوشته است:

سلام اولا لطفا قانون انجمن رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید .

دوما شما نوع لوپ رو با مشخصات اعلام کنید .

اگر طبق مشخصات ساختید نزدیک لوپتون فلز هست که این خطا رو میده اگر در منزل تست میکنید لوپ رو با حساسیت پایین و در هوا بالانس کنید باید مشکل حل بشه بعد اگر مشکلی بود بگید تا دوستان راهنمایی کنن.
موفق باشید :YMPEACE:

سلام.ببخشيد من در ويندوز قبلي تايپ فارسي نداشتم الان عوضش كردم.ممنون از راهنمايي تون .من حساسيت اونو از كجا تنظيم كنم.كويل من يه كويل كوچيك و مقاومتش هم 1.2 اهم هست

پنج شنبه 18 تیر1394 - 10:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1108 , 1109 , 1110 , 1111 , 1112 , 1113 , 1114 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 461 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure