انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:12am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1109 , 1110 , 1111 , 1112 , 1113 , 1114 , 1115 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا مجتبي ممنون از تاييدتون... :x :-BD

پنج شنبه 18 تیر1394 - 10:41am

سلام
دوستان هرچي بيشتر روي روش اپراتوري اين مدار كار كنيد به نتايج بهتر و مطمئن تري مي رسيد ، بهتره زودتر مراحل ساخت و تست رو پشت سر بگذاريد و در شرايط واقعي تستش كنيد ، كاربراي قديمي كه اين مدار و ساختن و الان ازشون خبري نيست الان تو كوه و كمرنا :D
دستگاهتون رو هرچه زودتر براي كاوش آماده كنيد
از ما گفتن بود ، بعد گنج ها تموم شد نگين نگفتي :D
مهندس حميد گل ،‌ آقا واقعا ازت ممنونم
هم واسه اين مدار درجه يك ، هم واسه توضيحات فني و منحصر بفرد كه هيچ جاي ديگه نظيرش نيست
@};- @};- @};- @};- :x

پنج شنبه 18 تیر1394 - 10:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

stkmelodi_20 نوشته است:
مهندس حمید خسته نباشید.
آیا میشه برد دستگاه در قسمت گیرنده افزایش داد؟

دوست عزیز هر وقت شما تونستین با حساسیت 19و20 روی زمین کار کنین بیاین من براتون حساسیت گیرنده رو هم افزایش میدم :D

پنج شنبه 18 تیر1394 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

faraz_223 نوشته است:
سلام
دوستان هرچي بيشتر روي روش اپراتوري اين مدار كار كنيد به نتايج بهتر و مطمئن تري مي رسيد ، بهتره زودتر مراحل ساخت و تست رو پشت سر بگذاريد و در شرايط واقعي تستش كنيد ، كاربراي قديمي كه اين مدار و ساختن و الان ازشون خبري نيست الان تو كوه و كمرنا :D
دستگاهتون رو هرچه زودتر براي كاوش آماده كنيد
از ما گفتن بود ، بعد گنج ها تموم شد نگين نگفتي :D
مهندس حميد گل ،‌ آقا واقعا ازت ممنونم
هم واسه اين مدار درجه يك ، هم واسه توضيحات فني و منحصر بفرد كه هيچ جاي ديگه نظيرش نيست
@};- @};- :x

کاملا درسته و بنده هم تایید میکنم.این دستگاه خیلی خوب جواب میده و هرچقدر بیشتر باهاش در محیط واقعی کار بکنیم نکات جالب تری رو بهش پی میبریم.تنظیمات خیلی خوب دستگاه به اوپراتور این اجازه رو میده که بتونه به بهترین نحو از دستگاه استفاده کنه..سفال و ذرات و خشت رو حذف کنه..در عمق بودن یا نبودن جنس رو تشخیص بده...نقطه هدف رو باهاش مشخص کنه..اهن رو حذف کنه. حفره رو تشخیص میده..ثبات عالی این دستگاه به اوپراتور قدرت تمرکز بیشتری میده..واقعا عالی هست. @};- @};-
با این اوصاف اگر واقعا نقطه ای باشه مثل قبر و یا جایی که نشانه داشته باشه قطعا با این دستگاه دوستان میتونن بار و بکشن بیرون و هیچ نیازی به دستگاههای دیگه نیست..پس دوستان بهتر هست که ابتدا نقاط دارای نشانه رو پیدا کنن و خودشون رو الکی خسته ی کوه و بیابون نکنند.
واقعا باید به داشتن چنین مهندسین توانایی در کشورمون افتخار کرد.خداقوت استاد حمید عزیز @};- @};- :ymapplause:

پنج شنبه 18 تیر1394 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ماهک جان حالا من یچیز گفتم دیدم خلوته گفتم جو بدم شما نزن مارو داداش از خجالت آب شدیم. رو حساسیت 19 بی ثبات میشد گفتم شاید راهی باشه X_X

پنج شنبه 18 تیر1394 - 11:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.من حساسيتش اين رو هم نگاه كردم.اصلا لوپ رو وصل كنم يا نه كلا COIL ERROR مينويسه.خواهشا راهنمايي كنين .مخصوصا آقا مهدي و مهندس حميد.

پنج شنبه 18 تیر1394 - 11:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

systembbp نوشته است:
بنده هم توی تستام پیش اومد که آهن و طلا روی اولین درجه ای که آهن حذف میشد طلا هم حذف میشد که به خاطر زاویه تست بود.سطح بزرگ 10-15 گرم طلا رو گرفتم جلوی لوپ با چند درجه بالاتر از درجه حذف آهن بازم حذف نشد.همون جنس رو از عرض گرفتم جلوی لوپ حذف شد که به خطر زاویه ی خاصش بود

نتیجه تست شما هم تقریبا مثل تست بنده بود. فکر نکنم به خاطر زاویه باشه، به خاطر کوچیکی و بزرگی فلز بوده، وقتی از عرض گرفتید دستگاه فلز رو کوچیک می بینه (سطح برخورد فلز با امواج کم میشه دیگه). بی زحمت با ربع سکه و سکه کامل هم تست کنید ممنون میشم. لوپ من 20 سانته.

پنج شنبه 18 تیر1394 - 12:26pm

سلام دوستان من یک فلزیاب انجمن با لوپ هاش می خواستم خریداری کنم اما با قطعات بسیار عالی وشکل خوب . کدوم از دوستان میتونه برام بسازه لطفا پیغام خصوصی بدین

پنج شنبه 18 تیر1394 - 12:27pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
ارتین نوشته است:
دوستان , مشخصات کویل 60 که با 1 اهم و ظرفیت 357 که با دیلی 18 شناسایی شد و تنظیمات پیش فرض ورژن 2.4 یه سینی استیل 47 سانتی رو از دو متر سنس دارم , میدونم سنس کمه , 357 هم با توجه به اعداد مربوطه سه گانه نشون میده اصلیه , ولی نمیدونم چرا سنس ضعیفه ؟ :-? با توجه به اینکه تمام قطعات دور بر 357 رو چک کردم همگی درست بودن تازه با همون تنظیمات پیش فرض با کویل 1*1 که 1.1 اهم و ظرفیت 366 که با دیلی 14 توسط مدار شناسایی میشه , همون سینی استیل 47 سانتی رو به زور از 1 متر میزنه , جل الخاق :-? دوستان نظرتون چیه ؟ ضمنا تست ها هم در فضای ازاد و کویل هم از یه درخت اویزونه انجام دادم , تشکر

آرتين عزيز خوشحالم كه دوباره روحيه ساخت شما برگشته و شروع دوباره داشتيد ! :ymhug:
دوستان لطفاً كساني كه از ماسفت 11NK100 استفاده كردن لطف كنن اهم لوپ رو بين 0/5 تا 0/8 دهم اهم بگيريد البته به همراه كابل ، و بعد دوباره تست كنيد البته سيم رو 1/5 الي 2 اهم افشان انتخاب كنيد و نتيجه رو با لوپ هاي قبلي مقايسه و اعلام بفرمائيد L-) منتظريم

چون همه دوستان دارن از يك معيار براي ساخت لوپ استفاده ميكنن و بايد روشها و معيارهاي ديگر رو هم تست و آزمايش كرد تا به بهترين نتيجه برسيم نه اينكه همه يك راه رو ادامه بديم ! @};-

تشکر مهدی جان ، ولی نمیدونم چرا سنس ضعیفه ؟ کویل 1*1 رو هم دوباره چک کردم مشکلی نداشت

پنج شنبه 18 تیر1394 - 12:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام.من حساسيتش اين رو هم نگاه كردم.اصلا لوپ رو وصل كنم يا نه كلا COIL ERROR مينويسه.خواهشا راهنمايي كنين .مخصوصا آقا مهدي و مهندس حميد.

دوست عزیز باید از میزان اهم لوپ و میزان هانری مطمئن باشید اتصالات و کانکتور رو هم چک کنید که درست انجام داده باشید اگه درست بودن بعد میریم سراغ خود مدار که ساخته شده و اگه به مورد بالا دقت نکنید اونوقت به مشکل برخورد میکنین

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 18 تیر1394 - 1:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1109 , 1110 , 1111 , 1112 , 1113 , 1114 , 1115 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 505 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure