نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنونم مچكرازشما
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 3:06pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
آقا حمید خیلی مخلصیم بی صبرانه منتظر ردیاب آقا مجتبی هستم به امید خدا از سفر به سلامتی برگردنو خیلی زود به دست ما برسونن
آخرین بار توسط sodoko در یکشنبه 30 تیر1392 - 4:31pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 3:42pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
دوستان لطف میکنن ابتدای شروع به کار و راه انداختن رو یکجا تو چند خط تو ضیح بدن؟برای تمرین کردناول رو کدوم گزینه؟ولوم چند؟به چه سمت؟
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 3:48pm |
|
|
1212
کاربر فعال
|
سلام به همه این فیلم اوپراتوری ردیاب که دانلود نمیشه یا ما نمیتونیم دانلودش کنیم دوستان لطفا یه نفر راهنمایی کنه
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 3:55pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
hamze2000 نوشته است: سلام.با عرض خسته نباشید به اساتید محترم راستش این قسمت بقدری شلوغ شده که نمیشه به یه آموزش کامل برای کار با این ردیاب رسید.از دوستان می خوام یه آموزش کلی از زمان روشن کردن دستگاه تا پیدا کردن هدف و همچنین نحوه کار با ولوم ها رو توضیح بدن.فکر کنم این کار از پرسش سوال های تکراری و گیج کننده کم کنه و یه آموزش کامل به افراد مبتدی بده.با تشکر من هم با نظر ایشون موافقم .چون گاهی نظرهای شخصی یا اشتباه هم وجود داره که اونهایی که تو ردیاب تازه کار هستن رو کلافه میکنه
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 4:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله 1212 عزیز ظاهرا فایلها پاک شده! به زودی دوباره آپ میکنیم و لینکها اصلاح میشن.
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 4:23pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
peroosha نوشته است: دوستان لطف میکنن ابتدای شروع به کار و راه انداختن رو یکجا تو چند خط تو ضیح بدن؟برای تمرین کردناول رو کدوم گزینه؟ولوم چند؟به چه سمت؟ اگه تا حالا با ردیاب دو انتنه کار نکردین قبل از روشن کردن با انتنهای خالی تمرین کنید که بتونین انتنها رو کنترل نکنید، یعنی شما رو حرکتشون تاثیر نذارین
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 4:46pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
armin نوشته است: شهرام نوشته است: باسلام خدمت دوستان عزیز اعلام نظر دوستان درارتباط با تجربیات خودتان بسیار خوب وارزشمند می باشد ولی دوستان شما فکر کنید من تازه وارد انجمن شدم بااینهم نظریات مختلف ادم گیج میشه باید یک قسمت دیگر دراین انجمن باشه تاروش درست وعملی کار بااین ردیاب و حذف ذرات در ان گنجانده شود وروش های تازه وکاربردی که توسط دوستان ارائه میگردد واساتید پس از تست ان را تائید کردند به این بخش جدید اضافه گردد خلاصه مایک روش جامع وکلی را داشته باشیم به نظر من نیز جهت جمع بندی مقوله ردیابی و روشهای درست انجام این کار و همچینین پیشبرد هر چه بهتر امر ردیابی با ردیاب حذف کننده ذرات من نیز با نظر این دوستمون موافقم، از مدیران و اساتید محترم تقاضا داشتم تاپیکی در این خصوص باز بشه و روشهای تست شده و درست مربوط به مقوله کار باردیاب حذف کننده ذرات گذاشته بشه تا دوستان و اساتید جدیدی که وارد این سایت میشوند بتونند از نتیجه کار بجه های این سایت باخبر شده و اگر تجارب بهتر و جدیدی در این زمینه دارند ارائه کنند ، البته مطمئناً هنوز دوستانی که این دستگاه رو دارند در حال تست و بررسی هستند ولیکن بهتره این کار از الان انجام بشه تا سریعتر بچه ها بتونند پیشرفت کنند من در این خصوص تقریبا یکماهی است که دارم جزوه ای در این خصوص تهیه میکنم و از کلیه تجارب دوستان و اساتید این سایت رو تا جاییکه امکان داره خودم به شخصه تست میکنم و سپس در این جزوه آموزش قرار میدم و در صورت تکمیل نسخه اول این جزوه مطمئنا برای بررسی اساتید این سایت میفرستم و در صورت تایید استاید برای دیگر دوستان قرار داده خواهد شد لذا از کلیه دوستان دیگر نیز برای اینکار اگر نظری دارند بفرمایند. من با نظر اینها هم موافقم و درخواست پیگیری دارم
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 5:02pm |
|
|
search
|
با سلام خدمت دوستان با تجربه انجمن 1-این که میگن برای حذف ذرات از تست طلا استفاده کنید تا ذرات رو حذف کنه... در نظر بگیرید در عمق ده متری زمین یک سنگ بزرگ (حداقل یک تنی) وجود داره که یکپارچه پر از ذراته ردیاب هم اونو میگیره و حالا شما از یک النگوی ده گرمی میخواید برای تست استفاده کنید. آیا بنظر شما و با علمی که دوستان دارند منطقی نیست که ردیاب بازم همون سنگ بزرگ پر از ذرات رو بعنوان هدف تشخیص بده؟؟ (چون یه بنده خدایی قبلا با یک چنین سنگی برخورد داشته البته ردیاب نداشته بر اساس نقطه زن رفته بودن جلو ) 2- یکی از روشهای دیگه حذف خطا در این ردیاب اینه که ولوم فرکانس رو بیاریم نزدیک صفر یعنی همون نیم... حالا در اینصورت امواج فرکانس بازم اینقدر قدرت دارند که مثلا اگه یک بار واقعی در عمق 15 متری باشه بتونه اونو بزنه؟ چون فرکانس دستگاه نزدیک به خاموشه!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 8:03am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
دوست من اگه باري واقعي باشه بايدرويه نيم از30متري ام بره وحتي بينه نيم وصفر.ياانتن خاموش .به نظرم واسه تستم 100گرم طلابايدباشه كه ادم رگه م ردبكنه.
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 8:36am |
|
|
|