نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام از دوستان عزیز کسی میتونه نحوه پروگرام کردن این ای سی رو با نرم افزار avr studio اموزش بده از دوستان ممنون میشم کسی اینکار رو انجام بده
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 19 تیر1394 - 4:52pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
کاری نداره. avrبازکن مسیرtolsبعدprogram avr بعدconect یک پنجره بازمیشه که باید کام یو اس بی بهش بدی میتونی برای شناسایی وارد دوایس منیجرویندوزبشی وکامو پیداکنی. باقی مراحل راحته.
|
جمعه 19 تیر1394 - 5:23pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز خدارو شکر مدار من کویل رو تشخیص داد.مشخصات لوپم :35 سانت 25 دور سیم لاکی و مقاومت 1.5 اهم ،متاسفانه هانریشو نمیدونم چنده.وقتی وصل میکنم اول اینکه بعد مدتی رگولاتور 7812 گرم میکنه در حد متوسط رو به بالا که کمی میسوزونه و بعد از اون ماسفتم گرم میکنه .آیا مشکلی هس؟پهنای پالس 100 فرکانس 200 انتگرال 24 گراند 3 حساسیت 18 و دیلی هم روی 22 تشخیص میده میتر منفی زیاد میندازه و فک کنم بردشم کمه (زیاد بردو تست نکردم ولی یه دم باریکو تقریبا باید بچسبونی ،این تستا هم تو محیط خونه بوده) اعداد هم 724 550 150 کابل مارک apex ضخیم خیلی ممنون مهندس جان اعداد شما پایین هست . از سیم نمره چند استفاده کردین
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
جمعه 19 تیر1394 - 5:43pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
kelid نوشته است: sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز خدارو شکر مدار من کویل رو تشخیص داد.مشخصات لوپم :35 سانت 25 دور سیم لاکی و مقاومت 1.5 اهم ،متاسفانه هانریشو نمیدونم چنده.وقتی وصل میکنم اول اینکه بعد مدتی رگولاتور 7812 گرم میکنه در حد متوسط رو به بالا که کمی میسوزونه و بعد از اون ماسفتم گرم میکنه .آیا مشکلی هس؟پهنای پالس 100 فرکانس 200 انتگرال 24 گراند 3 حساسیت 18 و دیلی هم روی 22 تشخیص میده میتر منفی زیاد میندازه و فک کنم بردشم کمه (زیاد بردو تست نکردم ولی یه دم باریکو تقریبا باید بچسبونی ،این تستا هم تو محیط خونه بوده) اعداد هم 724 550 150 کابل مارک apex ضخیم خیلی ممنون مهندس جان اعداد شما پایین هست . از سیم نمره چند استفاده کردین حقیقتا نمرشو نمیدونم ولی سیم تلفن روکشداره.راسی یادم رف بگم لوپم معمولیه عنکبوتی نیس ممنون از پاسختون
|
جمعه 19 تیر1394 - 6:19pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: majid_famali نوشته است: سلام حمیدجان خوبی عزیز یه مشکل برام پیش اومده دو روزه نتونستم کاریش کنم قبلش میخوام بدونم وقتی برق وارد مدار میشه قبل از رگلاتور کدوم قطعات روش تاثیر مستقیم دارن؟ مدار من قبل از رگلاتور 24 ولت داره ولی بعدش میشه 5 ولت با اینکه چند رگلاتور 7812 رو امتحان کردم ولی بازم این مشکل هست... حتی رگلاتوری که روی مدار اولم سالم بود وکار میکردوهم گذاشتم همین مشکل بود یکبار که دیدم ولتاژها درسته ولی سیمهای شیلد و لوپ 2 بهم اتصال داشت و وقتی سیمهارو جدا کردم دیدم دیگه ولتاژ ندارم والا موندم دیگه چکار کنم مجبور شدم طبق معمول مزاحم شما بشم الان چند روزه میخوام برم کاوش که این دستگاه داره سرم قر میریزه... ممنون مجید جان. ولتاژ باطری ابتدا از دیود 3 عبور میکنه و بعد خازن 24 دو سرش قرار میگیره و سپس به رگولاتور 7812 میره. موردی که میفرمایین میتونه از سوختن رگولاتور هم باشه. وگرنه ولتاژ 5 باید بعد از رگولاتور 7805 وجود داشته باشه نه 7812 ! شما خط ولتاژ 12 رو دنبال کنین شاید جایی اتصالی داشته باشه. عزیزجان شما احتمالا یکی از خازنهای 4700 رو برعکس گذاشتی چون همین بلا هم سر من هم اومده روی همه چی شک داشتم الا خازنها تا اینکه یهو ترکید بعد تعویض همه چی روبه راه شد همیشه بیشترین دقت رو باید تو مونتاژ صرف کنیم ولی متاسفانه بخاطر شوق و ذوق این مساله برعکس میشه
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
جمعه 19 تیر1394 - 6:21pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
faraz_223 نوشته است: دوست عزیز رگولاتور 5 ولت و جامپر بین خازن های بزرگ رو از مدار خارج کن ببین ولتاژ درست میشه ؟ بعدش نتیجه رو بگو تا بریم واسه مرحله بعد هم جامپر وهم رگلاتور 5 ولتو از مدار خارج کردم ولی بازم ولتاژ نداشتم. جامپرو وصل کردم و رگلاتور5 قطع که دیدم ولتاژ به 8 رسید ولی هنوزم به 12 نرسیده... ضمنا هیچ کجای مدار اتصالی ندارم
|
جمعه 19 تیر1394 - 6:51pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
1426539 نوشته است: حمید نوشته است: majid_famali نوشته است: سلام حمیدجان خوبی عزیز یه مشکل برام پیش اومده دو روزه نتونستم کاریش کنم قبلش میخوام بدونم وقتی برق وارد مدار میشه قبل از رگلاتور کدوم قطعات روش تاثیر مستقیم دارن؟ مدار من قبل از رگلاتور 24 ولت داره ولی بعدش میشه 5 ولت با اینکه چند رگلاتور 7812 رو امتحان کردم ولی بازم این مشکل هست... حتی رگلاتوری که روی مدار اولم سالم بود وکار میکردوهم گذاشتم همین مشکل بود یکبار که دیدم ولتاژها درسته ولی سیمهای شیلد و لوپ 2 بهم اتصال داشت و وقتی سیمهارو جدا کردم دیدم دیگه ولتاژ ندارم والا موندم دیگه چکار کنم مجبور شدم طبق معمول مزاحم شما بشم الان چند روزه میخوام برم کاوش که این دستگاه داره سرم قر میریزه... ممنون مجید جان. ولتاژ باطری ابتدا از دیود 3 عبور میکنه و بعد خازن 24 دو سرش قرار میگیره و سپس به رگولاتور 7812 میره. موردی که میفرمایین میتونه از سوختن رگولاتور هم باشه. وگرنه ولتاژ 5 باید بعد از رگولاتور 7805 وجود داشته باشه نه 7812 ! شما خط ولتاژ 12 رو دنبال کنین شاید جایی اتصالی داشته باشه. عزیزجان شما احتمالا یکی از خازنهای 4700 رو برعکس گذاشتی چون همین بلا هم سر من هم اومده روی همه چی شک داشتم الا خازنها تا اینکه یهو ترکید بعد تعویض همه چی روبه راه شد همیشه بیشترین دقت رو باید تو مونتاژ صرف کنیم ولی متاسفانه بخاطر شوق و ذوق این مساله برعکس میشه ممنون بابت راهنمایی این مدار اولم نیست اتفاقا چون از الکترونیک سررشته ی زیادی ندارم در مورد مونتاژ با وسواس زیادی عمل میکنم. اتفاقا مدار دومم با اولبن استارت بالا اومد. این سری هم چون شکل جعبه رو تغییر دادم دارم بادقت خیلی زیادمونتاژ میکنم.
|
جمعه 19 تیر1394 - 7:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز خدارو شکر مدار من کویل رو تشخیص داد.مشخصات لوپم :35 سانت 25 دور سیم لاکی و مقاومت 1.5 اهم ،متاسفانه هانریشو نمیدونم چنده.وقتی وصل میکنم اول اینکه بعد مدتی رگولاتور 7812 گرم میکنه در حد متوسط رو به بالا که کمی میسوزونه و بعد از اون ماسفتم گرم میکنه .آیا مشکلی هس؟پهنای پالس 100 فرکانس 200 انتگرال 24 گراند 3 حساسیت 18 و دیلی هم روی 22 تشخیص میده میتر منفی زیاد میندازه و فک کنم بردشم کمه (زیاد بردو تست نکردم ولی یه دم باریکو تقریبا باید بچسبونی ،این تستا هم تو محیط خونه بوده) اعداد هم 724 550 150 کابل مارک apex ضخیم خیلی ممنون مهندس جان خواهش میکنم. خسته نباشین. وقتی از لوپ معمولی با سیم معمولی (غیر لیتز) استفاده میکنین ؛ کم بودن عدد اول طبیعی هست و برد هم به میزان قابل ملاحظه ای کم میشه! لذا باید سعی کنین عدد اولتون دیگه از 200 پایین تر نباشه. با تنظیماتی که فرمودین ماسفت نباید داغ کنه ولی داغ کردن رگولاتور در هر صورت طبیعیه. لوپ شما هم مشخصاتش جوری نیست که به ماسفت فشار بیاره! لذا ممکنه مدار شما در اون قسمت مساله ای داشته باشه یا خود ماسفت کیفیت خوبی نداشته باشه.
|
جمعه 19 تیر1394 - 9:55pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
اقا کسی جواب سوال ما رو نداد علت کم بودن سنس مدارم چیه ؟ با کویل 60 معمولی که با دیلی 18 شناسایی میشه با تنظیمات فرکانس 150 - پهنای پالس 240 - دیلی aut+24 - انتگرال 42 - گراند5 - اسپید 2 - حساسیت 15 یه سینی گرد استیل 47 سانتی رو از 1.50 داره سنس میکنه کویل تخت 50 هم ساختم همین حد سنس داشت , ولتاز باطری هم 18 ولت و در ایرون ریجکت 15 هم اهن حذف میشه و طلا , مس , استیل حذف نمیشه , 357 هم با اعداد سه گانه ای که نشون میده اصلیه , تمام قطعات اطرف 357 رو تست کردم سالمه , irf هم حرارتش هم زیاد نیست , تشکر
|
جمعه 19 تیر1394 - 10:27pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
ارتین نوشته است: اقا کسی جواب سوال ما رو نداد علت کم بودن سنس مدارم چیه ؟ با کویل 60 معمولی که با دیلی 18 شناسایی میشه با تنظیمات فرکانس 150 - پهنای پالس 240 - دیلی aut+24 - انتگرال 42 - گراند5 - اسپید 2 - حساسیت 15 یه سینی گرد استیل 47 سانتی رو از 1.50 داره سنس میکنه کویل تخت 50 هم ساختم همین حد سنس داشت , ولتاز باطری هم 18 ولت و در ایرون ریجکت 15 هم اهن حذف میشه و طلا , مس , استیل حذف نمیشه , 357 هم با اعداد سه گانه ای که نشون میده اصلیه , تمام قطعات اطرف 357 رو تست کردم سالمه , irf هم حرارتش هم زیاد نیست , تشکر مشخصات لوپ رو بزارین کامل .
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
جمعه 19 تیر1394 - 11:03pm |
|
|
|