انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:11am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1115 , 1116 , 1117 , 1118 , 1119 , 1120 , 1121 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با تشکر مهندس عزیز
مهندس جان من تا حالا 4 تا فلزیاب ساختم یه دلتا پالس3 دوتا ال آر ال و یه پی دی.مهندس جان دیدم دیدم میدونم نوشتین دیگه انقدرام تنبل نیستم تا صفحه 5 یا 6 خوندم.شما لطفا جواب این سوالامو بفرمایید
نوشتین تو ورژن 1 این فلزیاب تفکیک نیس عرض بنده اینه تو ورژن جدید تفکیک اومده؟؟؟
جنس سنگین باشه 3 مترو میشه زد باهاش؟؟؟؟؟؟مثلا جنس در چه ابعادی از فلز طلا رو میتونه تو 3 متری بزنه؟؟؟
ضمنا برای دانلود نمونه کار آقا مهدی و آقای کاوشگر بودن فک کنم مینویسه اجازه دانلود ندارید خب یکی تجربیاتشو بگه دیگه.مگه بدون کمک شما میشه؟مگه داریم اصن

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

شنبه 19 تیر1394 - 1:34am
مدیر کل
مدیر کل

امیرحسین عزیز عرض کردم که پست اول رو بخونین دقیقا اشاره شده! پستهای بعدی در چند صفحه اول که آپدیت نشدن. پست اول هست که علاوه بر فایل ها در بخش توضیحاتش هم بارها اپدیت شده! بله از نسخه 2 تفکیک هم اضافه کردیم. در فایل توضیحات هم که برای نسخه 2 هست بطور کامل در این مورد توضیح داده شده.
از نظر عمقزنی با لوپ 1 متری اگر بقول شما جنس سنگین باشه یا در واقع فلز بزرگ باشه 3 متر براحتی امکانپذیره. ولی دوستان حتی تا بیش از 4 متر هم با لوپ 1 متری گزارش نتیجه کردن! با چنین لوپی فلز 50 سانتی رو مینونین تا 3 متر سنس داشته باشین.
در خصوص دانلود هم مشکلی نیست شما در ابتدای لینک HTTP رو به HTTPS یا برعکس تبدیل کنین تا بتونین فایلهایی که بصورت آدرس لینک از داخل انجمن هست دانلود کنین. فایلهایی که مستقیما اپلود شدن مشکلی ندارن مگر اینکه از سمت خودتون باشه.

شنبه 19 تیر1394 - 2:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
sodoko عزیز بنده هر چی به ذهنم برسه عرض میکنم. ولی مساله یکی دو چیز که نیست! مواردی ممکنه در ساخت و ساز شما و دوستان رخ بده که ما حتی فکرشو هم نمیکنیم! مدار هم که خیلی ساده و کم قطعه هست. باید سعی کنین دونه به دونه چک کنین. من 3 بار این مدار رو ساختم و حتی برخی قطعاتش با هم فرق داشت ولی نتیجه هیچوقت تفاوت زیادی نکرد. حالا بعضی دوستان چطور مدار رو میسازن که به این مشکلات میخورن واقعا نمیدونم!

کاملا متوجهم حمید جان @};-
البته ماسفت من از نوع قدیمیاشه که مارک st و شاید به خاطر اونه
در کل خیلی گلی مهندس حمید :x

شنبه 19 تیر1394 - 3:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

با تشکر از تمام دوستان که به بقیه تو ساخت راهنمایی میکنن بخصوص مهندس حمید طراح دستگاه. دوستان یکی که مدارش خوب کار میکنه لطف میکنه ولتاژ نقطه لوپ 2 رو در حالتی که لوپ وصل نیست اندازه بگیره؟

شنبه 20 تیر1394 - 8:45am

ارتین نوشته است:
[="ارتین"]
askar نوشته است:
ارتین نوشته است:
اقا کسی جواب سوال ما رو نداد علت کم بودن سنس مدارم چیه ؟ با کویل 60 معمولی که با دیلی 18 شناسایی میشه با تنظیمات فرکانس 150 - پهنای پالس 240 - دیلی aut+24 - انتگرال 42 - گراند5 - اسپید 2 - حساسیت 15 یه سینی گرد استیل 47 سانتی رو از 1.50 داره سنس میکنه :-? کویل تخت 50 هم ساختم همین حد سنس داشت , ولتاز باطری هم 18 ولت و در ایرون ریجکت 15 هم اهن حذف میشه و طلا , مس , استیل حذف نمیشه , 357 هم با اعداد سه گانه ای که نشون میده اصلیه , تمام قطعات اطرف 357 رو تست کردم سالمه , irf هم حرارتش هم زیاد نیست , تشکر

اینجوری که شما توضیح دادین همه چیز باید OK باشه :D ولی اینطوری نیست
اشکال یا باید بیشتر از لوپ باشه یا با احتمال کمتر از 357 که اصلی نباشه _ یک احتمال قوی: اهن در اطراف لوپت هست وقتی بالانس میکنی ایده ال بالانس نمیشه و به برد کمتر منجر میشه
اهم و اندوکتانس لوپ چقدره ؟ که در پست بعدی نوشته ای خوبه ! :D
در ضمن پهنای پالس را ابتدا روی 160 بگذار - گروند خاموش- اسپید 8 یا 9 - دیلی را +10 را تنظیم کن انتگرال 42
ببین برد الان چقدره ؟

تشکر از لطف شما و جناب kelid , کوبل رو از یه درخت اویزونه و تا سطح زمین 1 متر فاصله داره ولی وسط کویل به تنه درخت چسپیده , ایشاله فردا با این تظیمات امتحان میکنم نتبجش زو میگم ، بازم تشکر

askar جان با تنظیماتی که گفتی الان انجام دادم برد همونه فرقی نکرد , فقط اعداد سه گانه چرا اینقده عوض شد :-? 828 806 533

سلام : عدد اولت حدود 200 تا بالاست !!! یعنی باید دور و بر 300 باشه
عدد دوم حدود 100 تا بالاست . احتمالش هم هست 357 اصلی نباشه !!!! :-?
از نوع ماسفت هم میتونه باشه . ماسفت را عوض کن فکر کنم از ماسفت های نوع تقلبی استفاده کرده ای . از نوعی که دو طرف بدنه فلزی اش بریدگی داره استفاده کن . یا اینکه از nk100 استفاده کن . به هر حال ازمایشی از ماسفت دیگری استفاده کن به احتمال زیاد مشکل حل میشه. اگر از سیم شبه لیتز برای لوپ استفاده کرده ای باز هم چون از تعداد رشته های زیادی استفاده کرده ای چنین مشکلی پیش میاد و باید تعداد رشته ها را مقداری کم بکنی

آخرین بار توسط askar در شنبه 20 تیر1394 - 10:05am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 20 تیر1394 - 9:55am

دوستانیکه عملا زیر خاک تست کرده اند : بهترین فرکانس نفوذ در خاک چه محدوده ای است ؟
فرکانس دور و بر 100 نفوذ بیشتری توی خاک داره یا دور و بر 200 و بالاتر ؟
با تشکر

آخرین بار توسط askar در شنبه 20 تیر1394 - 10:10am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 20 تیر1394 - 10:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

ولتاژ نقاط لوپ 1 و 2 من هر دو در حالتی که لوپ وصل نیست 12 هستش. آیا این طبیعیه؟ یکی از دوستان لطف میکنه ولتاژ نقطه لوپ2 رو وقتی لوپ وصل نیست اندازه بگیره اعلام کنه

شنبه 20 تیر1394 - 10:08am

mstar نوشته است:
ولتاژ نقاط لوپ 1 و 2 من هر دو در حالتی که لوپ وصل نیست 12 هستش. آیا این طبیعیه؟ یکی از دوستان لطف میکنه ولتاژ نقطه لوپ2 رو وقتی لوپ وصل نیست اندازه بگیره اعلام کنه

نیازی نیست ولتاژ انجا را اندازه گیری بکنی . ولتاژ انجا فکر کنم 12 ولت باید باشه درسته
ولتاژهایی که مهندس نقاطشان را مشخص کرده را اندازه گیری بکن اگر درست هست لوب را وصل کن و بسم الله :D

شنبه 20 تیر1394 - 10:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

askar نوشته است:
دوستانیکه زیر خاک تست کرده اند : بهترین فرکانس نفوذ در خاک چه محدوده ای است ؟
فرکانس دور و بر 100 نفوذ بیشتری توی خاک داره یا دور و بر 200 و بالاتر ؟
با تشکر

با سلام عبادات قبول باشه انشاء ا..
دوست عزیز اگر پا در این عرصه گذاشتید باید مطالعات دقیق و مفیدی هم دراین خصوص حتماً بطور مستمر داشته باشید ! اگر وقتش رو ندارید زندگی خودتون رو تباح نکنید و بگذارید کنار این کار رو !
بحث فرکانس کار دستگاه ها بستگی به چندین فاکتور و شرایط محیطی داره ( جنس خاک : سختی ، نرمی ، مرطوب ، خشکی ، سنگلاخی ) این عوامل در تعیین نوع فرکانس تعیین کننده هستن که باید با توجه به نوع خاک منطقه کاوش بهترین تشخیص رو اپراتور برای کار بده ، پس به تشخیص و شناخت بهتر اپراتور از خاک منطقه و قابلیت تغیر فرکانس دستگاه در محل کاوش داشته ، به هرحال در همین انجمن هم بخشهایی وجود داره که حتماً باید مطالعه بفرمائید ؛ نفوذ فرکانسهای پائین به جهت نفوذ بهتر در اجسام و خاکهای سخت و سنگلاخی بیشتر مورد استفاده بوده و همینطور برعکس ، فرکانسهای بالاتر در خاکهای نرم و بدونه آلودگی و بکر بیشتر مورد توجه بوده تا نفوذ فرکانس رو در خاک بیشتر کنه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 20 تیر1394 - 10:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

askar نوشته است:
mstar نوشته است:

نیازی نیست ولتاژ انجا را اندازه گیری بکنی . ولتاژ انجا فکر کنم 12 ولت باید باشه درسته
ولتاژهایی که مهندس نقاطشان را مشخص کرده را اندازه گیری بکن اگر درست هست لوب را وصل کن و بسم الله :D

دوست عزیز ممنون از پاسختون. بقیه ولتاژ هام درستن، ولی سوال اینجاست اگه اون نقطه هم 12 ولت باشه با توجه به اینکه نقطه لوپ 1 هم 12 ولت هستش اونوقت چطوری جریان وارد کویل باید بشه در حالی که هر دو سرش ولتاژ برابری دارن؟ برد دستگاه من خیلی کمه گفتم شاید ایرادی تو اون نقطه داشته باشم

شنبه 20 تیر1394 - 10:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1115 , 1116 , 1117 , 1118 , 1119 , 1120 , 1121 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure