انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 3:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27770 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1119 , 1120 , 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجیدجان جای خازن الکترولیت وعدسیو جابجا نصب کردین.

شنبه 20 تیر1394 - 6:50pm

l24nb0 نوشته است:
پاسخ شما را فقط مطالعه زیاد در مورد الکترونیک میتونه بده علم شما در این رشته نمره 000000 میگیره
با روکش انجام میشه
مقاومت smdهم مثل همون مقاومت های تست میشه یعنی مقدارش مشخص میشه چیز عجیبی نیست
باز شرمندم اگر بد حرف زدم 2 ساعت برسی کردن تو نت سوال عجیب به وجود نمیاره عزیزم

از اینکه این نمره بسیار بالا رو در نظر گرفتید ممنونم اما دوست من همه افراد نمیدونن که سیم افشان در صورت استفاده بدون روکش با عث بوجود اومدن اتصالی میشه ویکپارچگی سیم لوپ رو به همراه داره وبعضا باعث بوجود اومدن مشکل وسوختن قطعه ای از مدار میشه شاید بعضی از دوستان اینگونه استفاده کرده باشن وبنا به همین دلیل پاسخ دادن شما دوست عزیز روشو نشه بپرسن و در مورد سوال دومم عرض کردم درصد خطا نه مقدار مقاومت دوست عزیز لذا بنده از شما اگر باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام لطف بفرمایید بگید درصد خطای مقاومت های اس ام دی رو باید چطور متوجه ممنونم از شما دوست گرامی وتمامی عزیزانی که در انجمن زحمت میکشن

شنبه 20 تیر1394 - 6:56pm

ارتین نوشته است:
shakib نوشته است:
این 2تاعدسی هم مشکوکه حالا نمیدونم چطورکنارهم موازین!شاید بدمتوجه شدم لطفاچکشون کن.

با اجازه اقا حمید من عکس pcb مدار رو میزارم واسه جاگذاری راحت قطعات برای بعضی از دوستان تازه وارد

دوستان اگر توی جازدن قطعات مشکل دارین بدین همون فایل pcb رو برعکس کنند وبعد پرینت بگیرید ومثل موقعی که با اتو مدار رو چاپ کردید به همون صورت هم شماتیک قطعات رو روی مدار چاپ کنید و خیلی سریع وبدون دقدقه ز اینکه قطعات رو اشتباه جا بزنید کارتون رو تمیز انجام بدید اگر هم خواستید میتونم عکسی که من خودم چاپ کردم براتون بذارم اقا حمید استاد گرامی ببخشید اگر جسارت کردم

شنبه 20 تیر1394 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

majid_famali نوشته است:
عکسهای پشت و روی مدار خدمت شما
ضمنا بجای خازن 10 میکرو 16ولت از خازن10 میکروی50 ولت استفاده کنم مشکل پیش نمیاد؟

درود

مجید جان پشت فیبرتو با تینر خوب تمیز کن به نظرم اتصالی داری

شنبه 20 تیر1394 - 9:29pm
آواتار کاربر

سلام
دوستان
به نظرتون کدوم یک از این باتری ها برای دستگاه شما خوبه
مدل اول
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=142
مدل دوم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=140
مدل سوم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=139
مدل چهارم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=566
مدل پنجم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=125
آقا حمید
به نظرتون کدوم رو بخرم قیمتش مهم نیست
لطفا مدلش رو بگین

خدایا به من کمک کن تا قبل از اینکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم ،کمی با کفش های او راه بروم

شنبه 20 تیر1394 - 9:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان
این هم نتیجه دومین کاوش من
در منطقه مورد کاوش که حدود 360 کیلو متر مسافت طی کردم در اولین نقطه که دستگاه سنس فوق العاده قوی بود در فضای زیاد که با حذف آهن هم دوباره تست کردم حذف کرد ولی چون منطقه کلا قبرستان قدیمی بود شروع به حفاری کردم که بعد از نیم متر به یک در که از قوطی روغن ساخته شده بود رسیدم که در اندازه خیلی بزرگ بود که کاملا پوسیده بود :D ~X(
مکان مورد نظر را پر کردیم و رفتیم دنبال نقطه بعدی بعد از چند ساعت دیگر کاوش بروی کوه ها در چند نقطه سنس داشتم ولی همه آهن بود ولی یکی از همه که خیلی سنس قوی تری داشت را حفاری کردیم که نتیجه یک تکه آهن ذوب شده مربوط به عهد بوق بود............ که حدود 13 کیلو وزن داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیوست:
IMAG0631.jpg

پیوست:
IMAG0632.jpg

پیوست:
IMAG0633.jpg

هر جا میرم فقط آهن گیرم میاد ~X( :D :D :D :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

شنبه 20 تیر1394 - 9:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب جای شکر داره به راحتی دارید با سیستم کار میکنید
خیلی ها با سیستم های شرکتی معروف هم نمیتونن به این راحتی کار کنند

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

شنبه 20 تیر1394 - 10:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان دو تا کاوش دیگه در پیش دارم دعا کنید آهن گیرم نیاد :D :D :D :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

شنبه 20 تیر1394 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام @};-
من به اشتباه سر مثبت باتریو که 19 ولت بود به یه سر بلندگو که نزدیک خازن 4700 هست وصل کردم :(
اول هواسم نبود بعد که دستگاه بالا اومد دیدم خطای باتری میده ،سریع قطع کردم باتریو بعد متوجه شدم چه اشتباهی کردم :-s
بعد دوباره که سیم باتریو درست وصل کردم روشن کردم دیدم اعدادم خیلی فرق کرده و سنس ضعیف دارم و ولتاژام درست نیس.
خیلی بد شد تازه اعدادم اینجوری شده بود 819 765 305 ولی....
باید کجای مدارو تست کنم؟کدوم قطعات باید تست بشن؟ کدوما ممکن سوخته باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مهندس حمید عزیز

شنبه 20 تیر1394 - 10:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
majid_famali نوشته است:
عکسهای پشت و روی مدار خدمت شما
ضمنا بجای خازن 10 میکرو 16ولت از خازن10 میکروی50 ولت استفاده کنم مشکل پیش نمیاد؟

درود

مجید جان پشت فیبرتو با تینر خوب تمیز کن به نظرم اتصالی داری

سلام صالح جان!
قبل از ولتاژ گیری با تینر 20000 تمیز کردم این چند تالکه بعد تعویض رگلاتور و خازن جاموند.ایشالا امشب دوباره چک میکنم و بعدش با تینر غسلش میدم
:D

شنبه 20 تیر1394 - 10:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27770 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1119 , 1120 , 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 463 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure