انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 , 1126 , 1127 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

AMIRHOSEIN نوشته است:
آقا حمید برای خرید کدوم سایتو انتخاب کنم؟ایران میکرو یا روبوایکیو؟نمیدونم چرا به سایت ایران میکرو رفتم حس کردم قطعاتش اورجینال نیس
ضمنا خازن های عدسی کوچیکو میتونم پلی استر یا تانتال بردارم؟خازن نظامی چطوره؟به قیمت فک نمیکنم.میخام قطعات آخرش باشه

بنده در خصوص فروشگاه هیچ توصیه ای نمیتونم داشته باشم. دلایل مختلفی هم داره!
خازنهای عدسی ذکر شده رو همون عدسی بگیرین. بارها دلایلش رو توضیح دادم. اگر به کیفیت عدسی شک دارین مولتی لایر هم تقریبا میتونه قابل جایگزینی باشه. ولی از انواع دیگه استفاده نکنین. توجه داشته باشین نوع خازن بستگی به کاربرد در مدار داره. خازن خوب و با کیفیت کمی توی کار تاثیر داره ولی نوع خازن رو نباید اشتباه استفاده کنین وگرنه تاثیر معکوس خواهد داشت.

یکشنبه 20 تیر1394 - 2:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید و yahoo خیلی ممنون که جواب دادین @};-
نمیدونم چیشد که اینجوری شد مهندس (تاریخی سوتی دادم :ymblushing: )
این اعداد برای قبل ازین اتفاقه و الان اینجوریه اعدادم 765 654 211 .و صدا در خروجی ندارم.ولتاژامم 12.02 بوده شده 12.04 و 9.5 بوده الان بعضی موقه ها تغییر میکنه میشه 9.56
بنظرتون مشکل کجاس حمید جان خیلی بد شد خیلی ،آخه اعدادم خیلی درس بودن . :((
مقاومت یا خازن بسوزه از کجا میشه فهمید؟شرمنده میشه اگه امکان داشته باشه ولتاژ اون نقاطی که لازمرو بدین من چک کنم خیلی خیلی ممنون میشم (تقریبا همه نقاطی که احتمال سوختن یا عیب کردن قطعه هست) که دیگه من همه قطعاتو عوض نکنم #:-s
یه سوال دیگه شرمنده اگه میکرو عیب کنه چه جوری کار میکنه؟
خیلی خیلی ممنون @};- :-*

یکشنبه 20 تیر1394 - 2:35am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مساله صدا که مربوط به BC337 هست و اشاره کردم احتمالا سوخته. باقی مسائل بنظر غیر عادی نمیاد و کم شدن عدد هم ممکنه از معیوب شدن قطعه ای باشه و شاید هم علت دیگری داشته باشه! حدس خاصی نمیتونم بزنم.
مقاومت که با اهم متر براحتی قابل تست کردن هست. خازن هم در صورتی که مولتی متر رنج خازن داشته باشه تا حدودی میشه چک کرد. میکروی شما هم بنظر میرسه مشکلی نداشته باشه. وگرنه مدارتون کار نمیکرد.

یکشنبه 20 تیر1394 - 2:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام دستگاه بنده با لپ 50 عنکبوتی با تنظیمات پیش فرض یک فیبر 7 در 12 را در یک متر میزنه نظر دوستان چیه ؟ ممنون از لطف همگی

یکشنبه 20 تیر1394 - 2:54am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با تشکر از شما که با حوصله جواب میدین.ببخشین از این فیبرا کجا میتونم پیدا کنم فیبر روکش دار.

http://iranelectro.com/www/wp-content/u ... 00x213.jpg

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

یکشنبه 20 تیر1394 - 3:12am

alireza mo نوشته است:
l24nb0 نوشته است:
پاسخ شما را فقط مطالعه زیاد در مورد الکترونیک میتونه بده علم شما در این رشته نمره 000000 میگیره
با روکش انجام میشه
مقاومت smdهم مثل همون مقاومت های تست میشه یعنی مقدارش مشخص میشه چیز عجیبی نیست
باز شرمندم اگر بد حرف زدم 2 ساعت برسی کردن تو نت سوال عجیب به وجود نمیاره عزیزم

از اینکه این نمره بسیار بالا رو در نظر گرفتید ممنونم اما دوست من همه افراد نمیدونن که سیم افشان در صورت استفاده بدون روکش با عث بوجود اومدن اتصالی میشه ویکپارچگی سیم لوپ رو به همراه داره وبعضا باعث بوجود اومدن مشکل وسوختن قطعه ای از مدار میشه شاید بعضی از دوستان اینگونه استفاده کرده باشن وبنا به همین دلیل پاسخ دادن شما دوست عزیز روشو نشه بپرسن و در مورد سوال دومم عرض کردم درصد خطا نه مقدار مقاومت دوست عزیز لذا بنده از شما اگر باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام لطف بفرمایید بگید درصد خطای مقاومت های اس ام دی رو باید چطور متوجه ممنونم از شما دوست گرامی وتمامی عزیزانی که در انجمن زحمت میکشن

اقا حمید سلام خسته نباشید این دوستمون که جواب بنده رو ندادن فقط طعنه زدن لطفا خودتون توضیح بفرمایید که مقاومت های smdرو درصد خطا یا تلرانسش رو چطوری باید متوجه شد باتشکراز شما استاد گرامی

یکشنبه 21 تیر1394 - 6:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

AMIRHOSEIN نوشته است:
با تشکر از شما که با حوصله جواب میدین.ببخشین از این فیبرا کجا میتونم پیدا کنم فیبر روکش دار.

http://iranelectro.com/www/wp-content/u ... 00x213.jpg

دوست عزیز این روکش بعداسیدکاری روی فیبر کشیده میشه. ..
فیبر خام روکش نداره...

یکشنبه 21 تیر1394 - 6:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sodoko نوشته است:
سلام @};-
من به اشتباه سر مثبت باتریو که 19 ولت بود به یه سر بلندگو که نزدیک خازن 4700 هست وصل کردم :(
اول هواسم نبود بعد که دستگاه بالا اومد دیدم خطای باتری میده ،سریع قطع کردم باتریو بعد متوجه شدم چه اشتباهی کردم :-s
بعد دوباره که سیم باتریو درست وصل کردم روشن کردم دیدم اعدادم خیلی فرق کرده و سنس ضعیف دارم و ولتاژام درست نیس.
خیلی بد شد تازه اعدادم اینجوری شده بود 819 765 305 ولی....
باید کجای مدارو تست کنم؟کدوم قطعات باید تست بشن؟ کدوما ممکن سوخته باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مهندس حمید عزیز

درود دوست عزیز منم یک بار کلا فیش باطری رو زدم به سوکت بلندگو bc337 منهدم شد! آخه ۲۳ ولت واقعا شک بزرگی براش بود :D
دستگاهو که روشن میکردم آنچنان سوتی میکشید که گوش آدمو ازیت میکرد ترانزیستورو تعویضضض
کردم مشکل حل شد به قطعه دیگه ای اسیب نرسید

یکشنبه 21 تیر1394 - 8:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
مساله صدا که مربوط به BC337 هست و اشاره کردم احتمالا سوخته. باقی مسائل بنظر غیر عادی نمیاد و کم شدن عدد هم ممکنه از معیوب شدن قطعه ای باشه و شاید هم علت دیگری داشته باشه! حدس خاصی نمیتونم بزنم.
مقاومت که با اهم متر براحتی قابل تست کردن هست. خازن هم در صورتی که مولتی متر رنج خازن داشته باشه تا حدودی میشه چک کرد. میکروی شما هم بنظر میرسه مشکلی نداشته باشه. وگرنه مدارتون کار نمیکرد.

:-* :-* @};-

یکشنبه 21 تیر1394 - 9:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

saleh700 نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام @};-
من به اشتباه سر مثبت باتریو که 19 ولت بود به یه سر بلندگو که نزدیک خازن 4700 هست وصل کردم :(
اول هواسم نبود بعد که دستگاه بالا اومد دیدم خطای باتری میده ،سریع قطع کردم باتریو بعد متوجه شدم چه اشتباهی کردم :-s
بعد دوباره که سیم باتریو درست وصل کردم روشن کردم دیدم اعدادم خیلی فرق کرده و سنس ضعیف دارم و ولتاژام درست نیس.
خیلی بد شد تازه اعدادم اینجوری شده بود 819 765 305 ولی....
باید کجای مدارو تست کنم؟کدوم قطعات باید تست بشن؟ کدوما ممکن سوخته باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مهندس حمید عزیز

درود دوست عزیز منم یک بار کلا فیش باطری رو زدم به سوکت بلندگو bc337 منهدم شد! آخه ۲۳ ولت واقعا شک بزرگی براش بود :D
دستگاهو که روشن میکردم آنچنان سوتی میکشید که گوش آدمو ازیت میکرد ترانزیستورو تعویضضض
کردم مشکل حل شد به قطعه دیگه ای اسیب نرسید

سلام صالح جان :x
خیلی لطف کردی داداش صالح .من با این حالت که سر مثبتو به این سر بلندگو زدم مدارم روشن شد اما low battery میداد مال شما روشن شد؟ الان مدارت چجور کار میکنه ؟برا من بعد این قضیه اعدادم از ایدآلش درومد و پایین تر رفت
خیلی ممنون از گفتن تجربت

یکشنبه 21 تیر1394 - 9:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 , 1126 , 1127 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Pozpoz , salah3 , underground و 436 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure