نویسنده |
پیغام |
Linkon
کاربر فعال
|
signalعزیز اون چیزی که بهت گفتم دیگه سبک و سنگین بودنش بستگی به حرفه ای و یا میتدی بودن تراشکار داره که چطور درارش.مال من رو که خیلی سبک و راحت دراورد.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 10:19pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
signal نوشته است: PAYAM20 نوشته است: signal
دوست عزیز . من دسته پلاستیکی جارو برقی که حالت انتنی داری استفاده کردم. ممنون دوست گرامی : من هم تو فکرش بودم ولی مگه دسته جاروبرقی فلزی نیست ؟ نکنه دسته کشویی جارو برقی شما پلاستیکیه ؟ اگه اینجوریه بگین چه مارکیه تهیه کنیم . دوست عزیز شما بغیر از لوله 3 پلیکا میتونی از چوب ماهیگیری هم استفاده کنی , موفق باشی
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 10:43pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
نقل قول: نقل قول: نقل قول: آره آرتین جان, کاملا حذف میکنه. دوست عزیز تشکر از جوابتون , جسارتا شما ابن مورد رو موقع کاوش تست کردین ؟ آره عزیز.... نگه داشتم که دیگه اشتباه نکنم ... dream_man جان , جسارتا ، این عکسی که گذاشتین بنظرم سنگ اهن نیست ؛اگه داخل این سنگ ذراتی باشه که وقتی نور بهش میخوره سو سو بزنه اون ذرات سلیسه , سنگ اهنی که من دیدم رنگش نوک مدادیه , نمیدونم شاید من اشتباه میکنم , دوستان نظرتون چیه ؟
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 10:51pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
Linkon نوشته است: signalعزیز اون چیزی که بهت گفتم دیگه سبک و سنگین بودنش بستگی به حرفه ای و یا میتدی بودن تراشکار داره که چطور درارش.مال من رو که خیلی سبک و راحت دراورد. بسیار سپاسگذارم : فقط قطرشو چند در آورد ، موقع کاوش لمبور نمیده ، قطر لوپت چنده ؟، چقدر وزن داره ؟، چنسش از چیه؟ ببخشید خیلی شد
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 21 تیر1394 - 11:18pm |
|
|
detector1368
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: signalعزیز اون چیزی که بهت گفتم دیگه سبک و سنگین بودنش بستگی به حرفه ای و یا میتدی بودن تراشکار داره که چطور درارش.مال من رو که خیلی سبک و راحت دراورد. سلام عکس میزارین؟ هزینش چقد شد؟
|
دوشنبه 21 تیر1394 - 12:55am |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
ارتین نوشته است: dream_man جان , جسارتا ، این عکسی که گذاشتین بنظرم سنگ اهن نیست ؛اگه داخل این سنگ ذراتی باشه که وقتی نور بهش میخوره سو سو بزنه اون ذرات سلیسه , سنگ اهنی که من دیدم رنگش نوک مدادیه , نمیدونم شاید من اشتباه میکنم , دوستان نظرتون چیه ؟
حالا من این عکس رو واسه آشنایی شما قرار دادم و توسط مدار در زمین حذف شده و منم نگه داشتمش. اتفاقا سیستم به سیلیس واکنش نشون نمیده چون سنگهایی سفید و براق سیلیسی رو که تست میکنم واکنشی نداره. این سنگ هم با دقت به عکس واضح رنگش نوک مدادیه اون تیکه آهنیش.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 21 تیر1394 - 1:35am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
PAYAM20 نوشته است: sodoko نوشته است: شرمنده اگه اینم چک کنین خیلی ممنون میشم دو سر R6 و R15 هم بوق یکسره میزنه برای من دوست عزیز r6 , r15 هر دو 10 اهم هستن . و این میره تو رنج بازر اهمتر . و کاملا طبیعی موفق باشی خیلی ممنون
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 6:03am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
ارتین نوشته است: sodoko نوشته است: شرمنده اگه اینم چک کنین خیلی ممنون میشم دو سر R6 و R15 هم بوق یکسره میزنه برای من دوست عزیر چک کردم r6 بوق نداره ولی r15 بوق داره ، شما ترازیستور bs رو عوض کردی؟ bs170 و ماسفت رو کلا از مدار خارج کردم ولی با این حال دو سر مقاومت R12 اتصالی دارم ؟
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 6:05am |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
sodoko نوشته است: ارتین نوشته است: sodoko نوشته است: شرمنده اگه اینم چک کنین خیلی ممنون میشم دو سر R6 و R15 هم بوق یکسره میزنه برای من دوست عزیر چک کردم r6 بوق نداره ولی r15 بوق داره ، شما ترازیستور bs رو عوض کردی؟ bs170 و ماسفت رو کلا از مدار خارج کردم ولی با این حال دو سر مقاومت R12 اتصالی دارم ؟ الان دیگه معلوم میشه در قسمت زیر تو مدار اتصال کوتاه هست یا شاید تو مسیر لوپ و سوکتش و سیم رابط . نقطه لوپ2 به شیلد وصل شده باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 7:53am |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
سلام من از پروگرامر multi avr programmer محصول eca ایران استفاده میکنم یه چیزو متوجه نشدم .منظور از جامپر LS چیه که باید بسته باشه
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 9:07am |
|
|
|