نویسنده |
پیغام |
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
signal نوشته است: PAYAM20 نوشته است: signal
دوست عزیز . من دسته پلاستیکی جارو برقی که حالت انتنی داری استفاده کردم. ممنون دوست گرامی : من هم تو فکرش بودم ولی مگه دسته جاروبرقی فلزی نیست ؟ نکنه دسته کشویی جارو برقی شما پلاستیکیه ؟ اگه اینجوریه بگین چه مارکیه تهیه کنیم . سلام دوست عزیز من تو کار قطعات لوازم خانگی ام لوله تلسکوپی دو تکه پلاستیکی موجوده جنسشم خیلی عالیه دوتاش 110سانت جفتی 10تومن
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 9:10am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
به لطف خدا درست شد خیلی خیلی ممنون پیام جان و همچنین آرتین عزیز لوپو که از مدار جدا کردم خدارو شکر دیگه اتصال ندارم.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 10:07am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
ببخشید دوستان این شارژر 18 ولتی که مهندس حمید با آی سی 7818 گذاشتن مقاومت خروجیش چند اهم باید باشه؟ من آداپتور لبتابم 24 ولت 4 آمپر ولی باتریم 2 آمپر ، میتونم ازین آداپتور استفاده کنم خیلی ممنون
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 10:29am |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
signal نوشته است: Linkon نوشته است: signalعزیز اون چیزی که بهت گفتم دیگه سبک و سنگین بودنش بستگی به حرفه ای و یا میتدی بودن تراشکار داره که چطور درارش.مال من رو که خیلی سبک و راحت دراورد. بسیار سپاسگذارم : فقط قطرشو چند در آورد ، موقع کاوش لمبور نمیده ، قطر لوپت چنده ؟، چقدر وزن داره ؟، چنسش از چیه؟ ببخشید خیلی شد قطرش رو که نمیدونم .ولی قطر لوپم 50 هست . موقع کاوش هم خیلی راحته.وزنش شاید نیم کیلو باشه.جنسش هم بگی لولیه تو پر پلاستیک فشرده میخوام خودشون راهنماییت میکنند.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:08pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان و مهندس حمید من قصد دارم یه لوپ مربعی با قطر داخلی 50 به صورت تخت بسازم .اما قبلش چندتا سوال داشتم. 1-آیا لوپ تخت مربعی میتونه ازنظر عمق زنی بیشتر از لوپ دایره ای بزنه؟ 2-آیا تفکیک و حذف آهن برای لوپ مربعی با قطر داخلی 50 به صورت تخت باشه .جواب میده؟ 3-درصورت + بودن سوال 1 و 2 چه سیمی رو پیشنهاد میکنید برای این لوپ؟ دوستان و مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:12pm |
|
|
askar
|
با سلام : لطفا راهنمایی کسی تصویری از بهترین نوع کلید برای نصب روی این صفحه نداره ؟ با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:21pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
بااجازه ازمهندس. لوپ دایره بهتراز مربعیه چراشونمیدونم امااگردقت کرده باشین بیشتر شرکت ها ازدایره استفاده میکنند. تفکیکم درلوپ مربعی وجودداره.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:24pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان موقع پروگرام کردن ای سی با نرم افزار avr studio یک همچین پیامی در زیر نوشته میشه معنیش چیه لطفا کمک کنید Getting isp parameter.. SD=0x01 .. OKUnable to open the specified file
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:27pm |
|
|
freepax
|
سلام خدمت اساتید گرامی. من تازه عضو شدم و میخوام بسازمش به نظر شما این lf357 ایران میکرو رو این دستگاه جواب میده.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 12:49pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
Linkon نوشته است: Linkon نوشته است: سلام خدمت تمامی دوستان و مهندس حمید من قصد دارم یه لوپ مربعی با قطر داخلی 50 به صورت تخت بسازم .اما قبلش چندتا سوال داشتم. 1-آیا لوپ تخت مربعی میتونه ازنظر عمق زنی بیشتر از لوپ دایره ای بزنه؟ 2-آیا تفکیک و حذف آهن برای لوپ مربعی با قطر داخلی 50 به صورت تخت باشه .جواب میده؟ 3-درصورت + بودن سوال 1 و 2 چه سیمی رو پیشنهاد میکنید برای این لوپ؟ دوستان و مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی کنید.باتشکر دوست عزیز چند مطلب خارجی خوندم که نوشته بودن فرقی بین لوپ دایره و لوپ مربع نیست ولی به چه شکل : همون طوری که همتون میدونید هر لوپی (با فرض این که دستگاه واقعا توپ باشه ..که من کلا ندیدم چه تجاری چه ..) این عمق نهایی میشه 5*قطر دایره 5 * فاصله ضلع تا ضلع مربع فکر کنم این بخاطر اینه که خطوط امواج مغناطیسی در دایره منظم و همگران در صورتی که در لوپ مربع مقداری بی نظمی هستکه اون هم در زاویه های مربع به وجود میاد .حالا مهندس حمید باید بگه درسته یا نه !!!!!وتجربه خودم لوپ مربع اگر چه چندان فرقی با لوپ دایره در عمق زنی هوا نداره ولی قدرت لوپ دایره رو در خاک اصلا ندارهمن یه لوپ دایره 85 سانتی تخت به روش عنکبوته ساختم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 1:14pm |
|
|
|