انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1128 , 1129 , 1130 , 1131 , 1132 , 1133 , 1134 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
سلام، من در حرکت بروی زمین میتر منفی دارم .. اخر معلوم نشد کدوم مارک کابل رابط لوپ بهترینه؟؟؟

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

دوشنبه 22 تیر1394 - 2:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان این هم شارژر باتری های لتیوم ایون( 5 سل ) که در شکل زیر مشاهده می کنید. فقط هنوز تست نکردم بعد تست نقشه Proteus را برای دوستان قرار میدم :D
پیوست:
IMAG0638.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

دوشنبه 22 تیر1394 - 2:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

taghy نوشته است:
سلام، من در حرکت بروی زمین میتر منفی دارم .. اخر معلوم نشد کدوم مارک کابل رابط لوپ بهترینه؟؟؟

سلام دوست عزیز
چند تا از دوستان مشکل اعداد سه گانه - عدم ثبات - میتر منفی داشتن که با پیشنهاد من :D از کابل RG59-U (دارای مغزی و شیلد و فویل مس) استفاده کردن و مشکلات دستگاه به طور کلی رفع شد.

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

دوشنبه 22 تیر1394 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

maxima نوشته است:
taghy نوشته است:

سلام دوست عزیز
چند تا از دوستان مشکل اعداد سه گانه - عدم ثبات - میتر منفی داشتن که با پیشنهاد من :D از کابل RG59-U (دارای مغزی و شیلد و فویل مس) استفاده کردن و مشکلات دستگاه به طور کلی رفع شد.

درود

تایید میشه منم از این کابل به پیشنهاد ماکسیما جان استفاده کردم فوق العاده جواب میده اگه کابلو تو دستتون مچاله هم کنید میتر منفی نمیندازه دیلی لوپ هم با وجود فویل دار بودن بالا نمیره متری 1000 هم بیشتر نیست

دوشنبه 22 تیر1394 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

maxima نوشته است:
سلام دوستان این هم شارژر باتری های لتیوم ایون( 5 سل ) که در شکل زیر مشاهده می کنید. فقط هنوز تست نکردم بعد تست نقشه Proteus را برای دوستان قرار میدم :D
پیوست:
IMAG0638.jpg

دمت گرم منم به این شارژر احتیاج دارم ما رو هم بیخبر نزار

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 22 تیر1394 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

maxima نوشته است:
taghy نوشته است:

سلام دوست عزیز

ماکسیما جان ببخشید کابل RG59-u که شما میفرمایید آیا مغذی آن افشان است یا مفتول ؟ ( تک رشته است یا چند رشته ؟ :) )

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

دوشنبه 22 تیر1394 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز :x
stkmelodi_20
Linkon
PAYAM20
از جوابهاتون ممنونم @};- @};- @};-

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

دوشنبه 22 تیر1394 - 3:13pm
مدیر کل
مدیر کل

miladkd نوشته است:
سلام من از پروگرامر multi avr programmer محصول eca ایران استفاده میکنم یه چیزو متوجه نشدم .منظور از جامپر LS چیه که باید بسته باشه

دوست عزیز این جامپر روی نسخه قدیمی تر این پروگرامر قرار داشت که بنده هم اون مدل رو دارم. در مدل جدید اون جامپر رو حذف کردن. اشکالی هم نداره اصلا قضیه اون جامپر بیشتر به جهت افزایش سرعت پروگرام میکرو بود که مهم نیست.

دوشنبه 22 تیر1394 - 4:47pm

دوستان شارژر مهندس حمید که یادتونه ؟ :x
با اضافه کردن چندتا قطعه می تونین ی LED هم براش بزارین تا شارژ شدن باطری ها رو بهتون خبر بده :D
خب وقتی شارژر رو به باطری ها وصل می کنین و باطری شما خالی باشه این LED روشن میشه و همینطور که باطری ها دارن شارژ میشن نورش کم و کمتر میشه تا اینکه خاموش میشه یعنی باطریتون شارژ شده :-BD
این هم مدارش
موفق باشین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 22 تیر1394 - 5:05pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون فراز عزیز.
این تصحیح شما هم خوب و جالب هست و با یک چراغ وضعیت حدودی شارژ مشخص شده! فقط بنده نمیدونم این مدار از کجا منتشر شده چون بنده یادم نمیاد که خودم این مدار شارژ رو در انجمن گذاشته باشم! بهرحال مدار درست هست ولی در نمونه ساخت بنده 4 دیود 4007 به پایه وسط رگولاتور 7818 وصل شده تا ولتاژ خروجی برای شارژ 5 سلول لیتیومی مناسب باشه. با 3 دیود ولتاژ خروجی زیر 20 ولت هست و باطری رو درست شارژ نمیکنه و کندتر هم میشه. مقاومتی هم که بنده در خروجی استفاده کردم 5.6 اهم 5 وات هست.

دوشنبه 22 تیر1394 - 5:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1128 , 1129 , 1130 , 1131 , 1132 , 1133 , 1134 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Sadegh Rozbahani , salah3 و 422 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure