انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1129 , 1130 , 1131 , 1132 , 1133 , 1134 , 1135 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

signal نوشته است:
maxima نوشته است:
taghy نوشته است:
سلام، من در حرکت بروی زمین میتر منفی دارم .. اخر معلوم نشد کدوم مارک کابل رابط لوپ بهترینه؟؟؟

سلام دوست عزیز
چند تا از دوستان مشکل اعداد سه گانه - عدم ثبات - میتر منفی داشتن که با پیشنهاد من :D از کابل RG59-U (دارای مغزی و شیلد و فویل مس) استفاده کردن و مشکلات دستگاه به طور کلی رفع شد.

ماکسیما جان ببخشید کابل RG59-u که شما میفرمایید آیا مغذی آن افشان است یا مفتول ؟ ( تک رشته است یا چند رشته ؟ :) )

سلام دوست عزیز
مغزی سیم مفتولی است :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

دوشنبه 22 تیر1394 - 5:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیلی ممنون فراز عزیز.
این تصحیح شما هم خوب و جالب هست و با یک چراغ وضعیت حدودی شارژ مشخص شده! فقط بنده نمیدونم این مدار از کجا منتشر شده چون بنده یادم نمیاد که خودم این مدار شارژ رو در انجمن گذاشته باشم! بهرحال مدار درست هست ولی در نمونه ساخت بنده 4 دیود 4007 به پایه وسط رگولاتور 7818 وصل شده تا ولتاژ خروجی برای شارژ 5 سلول لیتیومی مناسب باشه. با 3 دیود ولتاژ خروجی زیر 20 ولت هست و باطری رو درست شارژ نمیکنه و کندتر هم میشه. مقاوتی هم که بنده در خروجی استفاده کردم 5.6 اهم 5 وات هست.

سلام مهندس حمید @};-
من میخوام این شارژری که شما گذاشتیو بسازم ولی 7818 تو شهر ما گیر نمیاد میتونم بجاش lm217 استفاده کنم؟ اگر میشه دیودارو چطوری بزارم تو مدار؟
مقاومت خروجی رو هم 6.8 اهم بزارم مشکل نداره؟
خیلی ممنون از پاسخ های خوبتون :x

دوشنبه 22 تیر1394 - 6:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز امکان داره درمورد لوپ مربعی تخت توضیح بدید

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:16pm

استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مدار رو ساختم اما این میتر رو نمیدونم به کجا وصل میشه روی نقشه هم چیزی مشخص نشده محبت بفرمایید جایی که این میتر وصل میشه رو مشخص کنید با تشکر از شما

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:29pm
مدیر کل
مدیر کل

Linkon نوشته است:
مهندس حمید عزیز امکان داره درمورد لوپ مربعی تخت توضیح بدید

مطلب شما رو در خصوص لوپ تخت مربعی 50 سانتی دیدم. ولی قبلا در موردش توضیح دادیم. بنظر من در ابعاد کوچک ساخت لوپ مربعی مزیت خاصی نداره و تا جایی که ممکن باشه ساختن لوپ بصورت دایروی بهتر هست. از نظر عمقزنی و تفکیک و حذف آهن هم فرق محسوسی ندارن.
در مورد مشخصات ساختش هم سیم 0.8 مناسب هست که بر اساس تجربه فکر میکنم حدود 35 متر سیم بکار ببرین ظرفیتش هم تقریبا درست در میاد.

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:43pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza mo نوشته است:
استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مدار رو ساختم اما این میتر رو نمیدونم به کجا وصل میشه روی نقشه هم چیزی مشخص نشده محبت بفرمایید جایی که این میتر وصل میشه رو مشخص کنید با تشکر از شما

دوست عزیز خسته نباشین.
مشکلی نیست میتر بیسیم هست!!! :D عزیز من یک مقدار بیشتر دقت کنین. در کدوم مدار دیجیتال کسی میاد میتر و عقربه جداگانه میذاره؟! میتر ما بصورت دیجیتال و 3 رقمی هست که روی خود صفحه ال سی دی و در کنار نمودار سنس نمایش داده میشه. ایشالا مدار رو راه بیندازین خودتون متوجه میشین.

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:45pm

استاد ببخشید مشکل از بنده بود ببخشید استاد من خازن تانتال پیدا نکردم میشه از خازن الکترولیت استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد بازم معذرت میخوام از سوال نابجام ممنونم

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
سلام مهندس حمید @};-
من میخوام این شارژری که شما گذاشتیو بسازم ولی 7818 تو شهر ما گیر نمیاد میتونم بجاش lm217 استفاده کنم؟ اگر میشه دیودارو چطوری بزارم تو مدار؟
مقاومت خروجی رو هم 6.8 اهم بزارم مشکل نداره؟
خیلی ممنون از پاسخ های خوبتون :x

برای LM317 نمیتونین از اون روش استفاده کنین و در واقع نیازی هم نیست! میتونین از مدار ساده و استاندارد زیر استفاده کنین:
پیوست:
LM317-typical-adjustable-regulator-ckt.png

برای شارژ 5 سلول لیتیوم کافی هست ورودی این مدار (V in) رو به یک ادابتور 24 ولت وصل کنین و پتانسیومتر رو جوری تنظیم کنین که ولتاژ خروجی 20.5 ولت باشه. بین خروجی این مدار تا باطریها هم یک مقاومت مثلا 5.6 اهم 5 وات قرار بدین. بجای مقاومت 240 اهم میتونین 220 هم استفاده کنین زیاد فرقی نداره. در ضمن یادنون باشه که LM317 هیت سینک مناسبی نیاز داره چون حرارت زیادی تولید میکنه!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:53pm

حمید نوشته است:
خیلی ممنون فراز عزیز.
این تصحیح شما هم خوب و جالب هست و با یک چراغ وضعیت حدودی شارژ مشخص شده! فقط بنده نمیدونم این مدار از کجا منتشر شده چون بنده یادم نمیاد که خودم این مدار شارژ رو در انجمن گذاشته باشم! بهرحال مدار درست هست ولی در نمونه ساخت بنده 4 دیود 4007 به پایه وسط رگولاتور 7818 وصل شده تا ولتاژ خروجی برای شارژ 5 سلول لیتیومی مناسب باشه. با 3 دیود ولتاژ خروجی زیر 20 ولت هست و باطری رو درست شارژ نمیکنه و کندتر هم میشه. مقاوتی هم که بنده در خروجی استفاده کردم 5.6 اهم 5 وات هست.

سلام مهنس عزیز
بله شما این شارژر و به این شکل منتشر نکردین
اما وقتی من دنبال ساخت ی شارژر قابل اعتماد می گشتم دیدم که شما یکی از دوستان رو اینطور راهنمایی کردین من هم این مدار رو ساختم و دارم ازش استفاده می کنم و برای استفاده دوستان هم گذاشتم ، به دوستان گفتم که ایده این مدار از مهندس حمیده (جهت رعایت قانون کپی رایت :D )
البته اون دیود هاهم به تعداد باید در مدار گذاشته بشه تا به ولتاژی حدود 20.5 ولت برسیم که تعداد4 عدد مقدار صحیحی هست ولی مدار من با 3 تا به این ولتاژ رسید :D
در هر صورت از شما متشکرم هم واسه این شارژر قابل اعتماد هم واسه اون مدار فلزیاب لالیگایی :D :x

دوشنبه 22 تیر1394 - 9:54pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza mo نوشته است:
استاد ببخشید مشکل از بنده بود ببخشید استاد من خازن تانتال پیدا نکردم میشه از خازن الکترولیت استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد بازم معذرت میخوام از سوال نابجام ممنونم

خواهش میکنم.
بارها عرض کردم خازن الکترولیت هم قابل استفادست ولی کمی ثبات و دقت مدار پایین میاد. لذا در نهایت باید خازن تانتال جایگزین کنین تا مدارتون از نظر کیفیت بازدهی بهتر عمل کنه. اگر قرار بود هیچ فرقی نکنه مطمئن باشین نوع تانتال رو ذکر نمیکردم که بیهوده شما رو به زحمت بیندازم!

دوشنبه 22 تیر1394 - 10:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1129 , 1130 , 1131 , 1132 , 1133 , 1134 , 1135 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Sadegh Rozbahani و 449 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure