نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ayhan نوشته است: سلام .من يه لوپي رو ساختم كه ديلي رو 8 نشون ميده .به نظر شما اين از برد و تفكيك فلز ياب كم ميكنه-البته با سيم افشان 0.75 تخت 30سانت ساختم. خسته نباشین. ابتدا درخواست میکنم لطف کنین برای گرفتن جواب به زدن پست تکراری متوسل نشین! بنده به نوبه خودم همه پستها رو میخونم و تنها در صورتیکه جواب مشخص و لازمی براش داشته باشم پاسخ میدم. وگرنه سایر دوستان هم هستن و میتونن کمک کنن. در خصوص مشکل شما از نظر من دیلی 8 معنی نداره و لوپی با این شرایط نمیتونه درست کار کنه بلکه این احتمال هست که میکرو درست پروگرام نشده باشه یا مدار شما مشکل خاصی داشته باشه که با توجه به توضیحات شما برای من قابل پیش بینی نیست.
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 5:51pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام .من يه لوپي رو ساختم كه ديلي رو 8 نشون ميده .به نظر شما اين از برد و تفكيك فلز ياب كم ميكنه-البته با سيم افشان 0.75 تخت 30سانت ساختم. خسته نباشین. ابتدا درخواست میکنم لطف کنین برای گرفتن جواب به زدن پست تکراری متوسل نشین! بنده به نوبه خودم همه پستها رو میخونم و تنها در صورتیکه جواب مشخص و لازمی براش داشته باشم پاسخ میدم. وگرنه سایر دوستان هم هستن و میتونن کمک کنن. در خصوص مشکل شما از نظر من دیلی 8 معنی نداره و لوپی با این شرایط نمیتونه درست کار کنه بلکه این احتمال هست که میکرو درست پروگرام نشده باشه یا مدار شما مشکل خاصی داشته باشه که با توجه به توضیحات شما برای من قابل پیش بینی نیست. بابت سوال تكراري عذر ميخوام.نه بعضي وقت ها 12/10/8/6 رو هم نشون ميده.البته من تازه ساختمش و در داخل منزل چند بار تست كردم و اين ديلي رو ديدم.ميتونه از لوپ باشه ...؟
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 5:56pm |
|
|
سینا۶۵
|
systembbp نوشته است: سینا۶۵ نوشته است: با عرض سلام خدمت استاد حمید عزیز استاد نیاز به کمک دارم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید. من مدارو با357 اصل که از چهره گرفتم تست کردم اما...اعداد سگانه 621_433_133 هستند با 840 لوپ20 عنکبوتی 19 دور سیم 0.8 delay +34 سکه 500 تومنی 25 سانت.با 2sk1414 تقریبا30سانت با اعداد 450_234_351 وdelay+19 تمام مدار چند بار بررسی کردم درست بود دیگه نمیدونم باید چکار کنم.البته با 11nk100 هم تست کردم تقریبا نتیجه همین بود. کانکتورت چه مدلیه؟ سلام دوست عزیز از کانکتور استفاده نکردم،کابل میکروفونmax هست که مستقیم وصل کردم ۲ متر طولشه
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 6:02pm |
|
|
سینا۶۵
|
حمید نوشته است: سینا۶۵ نوشته است: با عرض سلام خدمت استاد حمید عزیز استاد نیاز به کمک دارم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید. من مدارو با357 اصل که از چهره گرفتم تست کردم اما...اعداد سگانه 621_433_133 هستند با 840 لوپ20 عنکبوتی 19 دور سیم 0.8 delay +34 سکه 500 تومنی 25 سانت.با 2sk1414 تقریبا30سانت با اعداد 450_234_351 وdelay+19 تمام مدار چند بار بررسی کردم درست بود دیگه نمیدونم باید چکار کنم.البته با 11nk100 هم تست کردم تقریبا نتیجه همین بود. بنظر میاد دوستان اکثرا اشتباه مشترکی دارن! بارها تاکید کردیم لوپ رو روی کف منزل نباید بذارین و ابتدا مطمئن بشین فلزی نزدیک لوپ نیست! متاسفانه بعضی تستها دقیقا نشانه همین هستن. کم شدن اعداد 3 گانه و بالا بودن دیلی لوپ هر دو نشانه نزدیکی یک فلز بزرگ و احتمالا از جنس آهن هست که بیشترین اثر منفی رو داره. در چنین شرایطی که فکر میکنین مدارتون کاملا سالمه کافیه زحمت بکشین و در محیط بیرون هم تست کنین و نتیجه رو مقایسه کنین. خازج از بحث مدار جنس کابل و کانکتور اتصال لوپ هم ممکنه تا حدی مشکل مشابه این ایجاد کنه. با عرض سلام و وقت بخیر ممنون از راهنماییتون من لوپو تقریبا 60_70 سانت بالاتر از کف خونه میگیرم بعد تست میکنم،لوپم 20 سانت عنکبوتی هست،کانکتور ندارم کابلو مستقیم وصل کردم،کابل میکروفون max که دارای 2مغزی هست طولشم 2متره
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 6:11pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
با عذر خواهي از دوستان و مهندس حميد من مشخصات فلزيابي رو كه ساختم ميدم:
S18 D0 F250 P150 23- نشان ميده .و ديلي رو هم گاهي 6 گاهي 8 و گاهي 10نشون ميده .كويل من هم يه كويل تخت 30سانتي كه از سيم افشان 0.75 ساختم .و دستگاه گاهي چيزي رو از دور ميزنه و گاهي هم نميزنه.لطفا راهنماييم كنين .
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 6:43pm |
|
|
mstar
کاربر فعال
|
درود خدمت دوستان و مهندس حمید من وقتی دستگاه روشن بود وقتی می خواستم لوپ رو جابجا کنم اتصال لوپ به مدار قطع شد. بعد دستگاه رو خاموش کردم ولی دیگه دستگاه روشن نمیشه. آیسی ، ماسفت و bs170 رو عوض کردم بازم روشن نشد. میکرو رو یه بار دیگه پروگرم کردم بازم مشکل حل نشد. مقاومت ها هم تست شدند مشکلی ندارن. ولتاژها هم همگی درستند. ممکنه میکرو با اینکه پروگرم میشه آسیب دیده باشه؟ مهندس لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 7:13pm |
|
|
alireza mo
|
استاد سلام خسته نباشید استاد ایا اهم لوپ بر حسب اهم باید باشه یا کیلو اهم واین هانری در چه رنجی باید باشه ضمنا مولتیمتر من از نوع مولتی متری هست که خودتو ن فرمودین ویکتور ۸۸سی ممنون از لطف شما استاد بزرگوار
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 8:13pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
سلام داداشا کسی از فروشگاه محمد خرید کرده؟
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 9:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mstar نوشته است: درود خدمت دوستان و مهندس حمید من وقتی دستگاه روشن بود وقتی می خواستم لوپ رو جابجا کنم اتصال لوپ به مدار قطع شد. بعد دستگاه رو خاموش کردم ولی دیگه دستگاه روشن نمیشه. آیسی ، ماسفت و bs170 رو عوض کردم بازم روشن نشد. میکرو رو یه بار دیگه پروگرم کردم بازم مشکل حل نشد. مقاومت ها هم تست شدند مشکلی ندارن. ولتاژها هم همگی درستند. ممکنه میکرو با اینکه پروگرم میشه آسیب دیده باشه؟ مهندس لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون مساله قطع شدن لوپ حین کار چیزی نیست که بخودی خود منجر به خرابی مدار بشه و برای من هم بارها پیش اومده و مشکلی نداشته. فکر میکنم مشکل شما ممکنه از جای دیگه باشه که با توضیحاتی که دادین قابل حدس نیست.
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 9:50pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز بنظرتون پایین اومدن اعداد به چه علت میتونه باشه؟ من قبل از اینکه اون اشتباهو مرتکب بشم مدارم ایده آل کار میکرد که اعدادم 820 760 305 بود اما بعد از اون موقع اعدادم شد 791 668 240 چرا آخه؟ اگر از بنده بپرسید بنظر من این 3 عدد جدید شما هم زیاد مشکلی نداره! با تغییر پهنای پالس هم تا حدی تغییر در این اعداد ایجاد میشه. اگر مطمئن هستین واقعا هیچ چیزی نسبت به قبل تغییر نکرده شاید بشه گفت اشکال از آپ امپ هست که هر چند خراب نشده ولی مشخصات کارش کمی تغییر کرده. در عین حال توجه داشته باشین وقتی ولتاژ 12 ولت شما برای چند لحظه بالا بوده ؛ به این معنی هست که خازنهای 16 ولتی ممکنه در معرض خرابی قرار گرفته باشن! هر چند احتمال خرابی کامل کم هست ولی مثلا خازن 2.2 میکرو میتونه دچار ایراد شده باشه و روی اعداد هم کاملا تاثیر داره. خیلی ممنون مهندس مهندس میشه مثلا میکرو نسوزه ولی دچار ایراد جزئی شده باشه ؟
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 9:52pm |
|
|
|