انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1134 , 1135 , 1136 , 1137 , 1138 , 1139 , 1140 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

alireza mo نوشته است:
استاد سلام خسته نباشید استاد ایا اهم لوپ بر حسب اهم باید باشه یا کیلو اهم واین هانری در چه رنجی باید باشه ضمنا مولتیمتر من از نوع مولتی متری هست که خودتو ن فرمودین ویکتور ۸۸سی ممنون از لطف شما استاد بزرگوار

خواهش میکنم.
خب بنظر میاد تجربه شما در این مسائل بسیار کم هست و این کار ساخت توسط شما و راهنمایی توسط ما رو خیلی مشکل میکنه! :D بهرحال مقاومت لوپ که شامل چند متر سیم بیشتر نیست مشخصه که بر حسب اهم هست! اگر پیشوندی داشت مطمئن باشین با این همه قلم فرسایی بنده برای نوشتن یک کلمه خساست به خرج نمیدادم! :D لذا اینجور موارد رو عینا طبق کلمات نوشته شده بنده در نظر بگیرین.
برای اندازه گیری ظرفیت شما این مولتی متر رو روی رنج 2mH بذارین و سپس پرابها رو در دو کانکتوری که بصورت ---CxLx--- بینشون مشخص شده قرار بدین. بعد دو پراب رو به دو سر سیم پیچ لوپ وصل میکنین در شرایطی که لوپ به مدار وصل نباشه. عددی که روی صفجه میبینین بر حسب میلی هانری هست. لذا عدد 0.350 بمعنی 350 میکروهانری مطابق لوپ پیشنهادی ماست. چند شماره کمتر یا بیشتر بودنش هم تاثیر محسوسی در نتیجه فلزیابی نداره. پس لازم نیست در این مورد خیلی وسواس بخرج بدین.

سه شنبه 23 تیر1394 - 9:58pm
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
خیلی ممنون مهندس :x
مهندس میشه مثلا میکرو نسوزه ولی دچار ایراد جزئی شده باشه ؟

خواهش میکنم.
بله در بعضی حالات مثلا یک پایه میکرو میسوزه ولی قسمت اصلی داخلی سالم هست و سایر قسمتها کار میکنه! اما در خصوص مورد شما این مساله بسیار بعیده. هر چند اتفاقی که برای شما افتاده میتونه به معیوب شدن ADC داخلی منجر شده باشه ولی احتمالش رو بسیار بعید میدونم و با هیچ تستی هم نمیشه قطعا نظر داد. فقط میتونین دقت کنین آیا نشاندهنده ولتاژ باطری مطابق قبل عمل میکنه یا نه؟ اگر احساس میکنین ولتاژ باطری هم خطا پیدا کرده دیگه میشه حدس زد میکرو معیوب شده.

سه شنبه 23 تیر1394 - 10:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:

خواهش میکنم.
بله در بعضی حالات مثلا یک پایه میکرو میسوزه ولی قسمت اصلی داخلی سالم هست و سایر قسمتها کار میکنه! اما در خصوص مورد شما این مساله بسیار بعیده. هر چند اتفاقی که برای شما افتاده میتونه به معیوب شدن ADC داخلی منجر شده باشه ولی احتمالش رو بسیار بعید میدونم و با هیچ تستی هم نمیشه قطعا نظر داد. فقط میتونین دقت کنین آیا نشاندهنده ولتاژ باطری مطابق قبل عمل میکنه یا نه؟ اگر احساس میکنین ولتاژ باطری هم خطا پیدا کرده دیگه میشه حدس زد میکرو معیوب شده.

خدارو شکر نشانگر تقریبا دقیقه
به امید خدا
مهندس دست شما درد نکنه از راهنماییاتون انشاا... هر جا هستین موفق باشید @};-

سه شنبه 23 تیر1394 - 10:07pm
آواتار کاربر

امروز رفتم یکم قطعه بگیرم از الکتریکی
دیدم یارو دو سه تا از این مدارا درست کرده!!
کوپ کردم!
همه دارن میسازنش!
یعنی اگر این محدودیت خاموش و روشن نبود همه میرفتن تو کار بساز و بفروش/
با همین محدودیت هم کم نیستن کسایی که کاسبی برا خودشون وا کردن
ولی باید این تایپک چکیدش بیاد بیرون تا تجربه های دوستان رو من و بقیه استفاده کنن خداییش خیلی زیاده...

سه شنبه 23 تیر1394 - 10:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من معذرت ميخوام كه دوباره اين پرسش رو مينويسم.اما خيلي لازم هستش.و البته با عذر خواهي و قدر داني از مهندس حميد
با عذر خواهي از دوستان و مهندس حميد من مشخصات فلزيابي رو كه ساختم ميدم:

S18 D0 F250 P150
23- نشان ميده .و ديلي رو هم گاهي 6 گاهي 8 و گاهي 10نشون ميده .كويل من هم يه كويل تخت 30سانتي كه از سيم افشان 0.75 ساختم .و دستگاه گاهي چيزي رو از دور ميزنه و گاهي هم نميزنه.لطفا راهنماييم كنين .

سه شنبه 23 تیر1394 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
maxima نوشته است:
سلام دوستان این هم شارژر باتری های لتیوم ایون( 5 سل ) که در شکل زیر مشاهده می کنید. فقط هنوز تست نکردم بعد تست نقشه Proteus را برای دوستان قرار میدم :D
پیوست:
IMAG0638.jpg

سلام داداش اگه امکان داره مدار شارژر رو با طرح پی سی بی برام خصوصی کن به شدت بهش احتیاج دارم
ممنون

برو قسمت مدارات الکترونیک گذاشتم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 تیر1394 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
من معذرت ميخوام كه دوباره اين پرسش رو مينويسم.اما خيلي لازم هستش.و البته با عذر خواهي و قدر داني از مهندس حميد
با عذر خواهي از دوستان و مهندس حميد من مشخصات فلزيابي رو كه ساختم ميدم:

S18 D0 F250 P150
23- نشان ميده .و ديلي رو هم گاهي 6 گاهي 8 و گاهي 10نشون ميده .كويل من هم يه كويل تخت 30سانتي كه از سيم افشان 0.75 ساختم .و دستگاه گاهي چيزي رو از دور ميزنه و گاهي هم نميزنه.لطفا راهنماييم كنين .

سلام دوست عزیز!
لطفا کلید up یا همون کلیدبالا رو دوبار فشار بدین. و اون سه عدد رو اعلام بفرمایید.

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا من مقاومت 11 و 12 ینی 390 اهم 2 وات 1% رو نه تو نیکوشاپ نه تو روبوایکیو نه تو ایران میکرو و نه تو پایا الکترونیک پیدا نکردم.شایدم نتونستم پیدا کنم کسی پیج مربوط به این مقاومتو اگه داره لطفا بفرسته آدرسشو

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

چهارشنبه 24 تیر1394 - 3:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

AMIRHOSEIN نوشته است:
آقا من مقاومت 11 و 12 ینی 390 اهم 2 وات 1% رو نه تو نیکوشاپ نه تو روبوایکیو نه تو ایران میکرو و نه تو پایا الکترونیک پیدا نکردم.شایدم نتونستم پیدا کنم کسی پیج مربوط به این مقاومتو اگه داره لطفا بفرسته آدرسشو

مثل اکثر دوستان 380 اهم 1درصد بزار .حله

چهارشنبه 24 تیر1394 - 3:50am
کاربر فعال
کاربر فعال

AMIRHOSEIN نوشته است:

امیر داداش وقتی خوده مهندس حمید چندین بار گفته یک درصدم نشد مشکلی نیست شما چرا حساس شدی؟اگه گیر بیاری خوبه اما اگه پیدا نمیکنی پنج درصدم بذاری کفایت میکنه مثله ماله من و خیلی از دوستان که پنج دصد هستش.

چهارشنبه 24 تیر1394 - 7:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1134 , 1135 , 1136 , 1137 , 1138 , 1139 , 1140 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , salah3 و 506 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure