behnam karami نوشته است:
AMIRHOSEIN نوشته است:
آقا من مقاومت 11 و 12 ینی 390 اهم 2 وات 1% رو نه تو نیکوشاپ نه تو روبوایکیو نه تو ایران میکرو و نه تو پایا الکترونیک پیدا نکردم.شایدم نتونستم پیدا کنم کسی پیج مربوط به این مقاومتو اگه داره لطفا بفرسته آدرسشو
امیر داداش وقتی خوده مهندس حمید چندین بار گفته یک درصدم نشد مشکلی نیست شما چرا حساس شدی؟اگه گیر بیاری خوبه اما اگه پیدا نمیکنی پنج درصدم بذاری کفایت میکنه مثله ماله من و خیلی از دوستان که پنج دصد هستش.
بابا شما چرا با من همچی می کنید؟ من بعد هزارو خورده ای صفحه تازه متوجه این فلزیاب شدم خب برم تموم پستارو بخونم؟!! نمیتونم والا.تو فایل راهنما اینو ذکر کردن:
لذا هر مقاومتی بین 380 تا 400 اهم 2 وات به شرط 1 درصد بودن بهتر از 390 اهم 5 درصد که در بازار متداول هست جواب میده. توجه داشته باشین که عدد دقیق این مقاومتها اهمیتی نداره و تست گرفتن با اهم متر ملاک پایداری حرارتی مقاومت نیست! بنابراین استفاده از هر مقاومت 1 درصد در محدوده ذکر شده بهتر از مقاومت 5 درصدی هست که دقیقا 390 اهم باشه. ولی در صورت عدم دسترسی به نوع 1 درصد استفاده از نوع 5 درصد اشکالی نداره.
دیگه نشنیده بودم 5 دقه باید صبر کنم تا دسگاه گلوش وا بشه!برا همین پرسیدم ببینم این قطعه تو هیچ کدوم از سایتا پیدا نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟! آخه ما چقد بدبختیم یه 390 2 وات 1% پیدا نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
نمیشه 390 1/4 وات بزاریم که 1% باشه یا 3 وات یا 1 وات؟
یا اگه پیدا کنیم از 400 اهم یا یکم بالاتر استفاده کنیم؟