انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 12:23am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1136 , 1137 , 1138 , 1139 , 1140 , 1141 , 1142 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگي.من يه سوال از اساتيد محترم داشتم .و اون هم اين كه آيا براي كم كردن دماي مدار ميشه از يه فن كوچك استفاده كرد و به اونو با يه باطري ديگه تغذيه كرد؟؟؟

چهارشنبه 24 تیر1394 - 3:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام بر همگي.من يه سوال از اساتيد محترم داشتم .و اون هم اين كه آيا براي كم كردن دماي مدار ميشه از يه فن كوچك استفاده كرد و به اونو با يه باطري ديگه تغذيه كرد؟؟؟

طبق گفته آقا حمید عرض میکنم خیر... نیازی به این کار نیست و اثر مخرب نویز اون روی مدار بسیار بیشتر از فایده اونه... همچنین مصرف بیهوده باتری.

چهارشنبه 24 تیر1394 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

micro نوشته است:
با سلام
استاد حمید وقتی مدار رو داخل جعبه زدم دستگاه دیلی رو 13 شناخت به نظر شما این عدد خوبه؟

سلام جناب micro
به نظر من عدد شما اصلا مناسب نیست و این عدد پایین نشانه ی اشکال در قسمتی از مدار یا خود لوپ هست دیلی درست برای این مدار حدود 16 الی 25 هست البته این تجربه ی من بود شاید برای دوستان متفاوت باشد

چهارشنبه 24 تیر1394 - 3:40pm
مدیر کل
مدیر کل

AMIRHOSEIN نوشته است:
بابا شما چرا با من همچی می کنید؟ من بعد هزارو خورده ای صفحه تازه متوجه این فلزیاب شدم خب برم تموم پستارو بخونم؟!! نمیتونم والا.تو فایل راهنما اینو ذکر کردن:
لذا هر مقاومتی بین 380 تا 400 اهم 2 وات به شرط 1 درصد بودن بهتر از 390 اهم 5 درصد که در بازار متداول هست جواب میده. توجه داشته باشین که عدد دقیق این مقاومتها اهمیتی نداره و تست گرفتن با اهم متر ملاک پایداری حرارتی مقاومت نیست! بنابراین استفاده از هر مقاومت 1 درصد در محدوده ذکر شده بهتر از مقاومت 5 درصدی هست که دقیقا 390 اهم باشه. ولی در صورت عدم دسترسی به نوع 1 درصد استفاده از نوع 5 درصد اشکالی نداره.

دیگه نشنیده بودم 5 دقه باید صبر کنم تا دسگاه گلوش وا بشه!برا همین پرسیدم ببینم این قطعه تو هیچ کدوم از سایتا پیدا نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟! آخه ما چقد بدبختیم یه 390 2 وات 1% پیدا نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ :ymtongue:
نمیشه 390 1/4 وات بزاریم که 1% باشه یا 3 وات یا 1 وات؟
یا اگه پیدا کنیم از 400 اهم یا یکم بالاتر استفاده کنیم؟

خسته نباشین.
توضیحات در مورد مقاومتهای 2 وات مشخصه. شما میتونید از 390 اهم 5 درصد 2 وات رایج بازار استفاده کنین. نمونه 380 اهم 1 درصد از نظر من بهتر جواب نداده! برای رسیدن به ثبات هم نیاز به 5 دقیقه زمان نیست. اگر تنظیمات معمول استفاده بشه در عرض چند ثانیه دستگاه به ثبات خوب میرسه. در این زمینه هم مقاومتهای 2 وات و هم ماسفت و هم ایسی 357 و اندکی هم رگولاتور 7812 موثر هستن.
بله دوست عزیز ما واقعا بدبختیم که برای گیر اوردن چند قطعه ساده گاهی مجبوریم اینقدر سختی بکشیم! :(( :D بهرحال اینجوریه دیگه فعلا کاریش نمیشه کرد.
مقاومتهای 11 و 12 اصلا نمیتونن زیر 2 وات باشن. ولی 3 وات میتونین بذارین. بالای 400 اهم فقط 470 اهم رو داریم که جواب هم میده ولی برد دستگاهتون اندکی کم میشه!

چهارشنبه 24 تیر1394 - 4:32pm
مدیر کل
مدیر کل

micro نوشته است:
با سلام
استاد حمید وقتی مدار رو داخل جعبه زدم دستگاه دیلی رو 13 شناخت به نظر شما این عدد خوبه؟

اگر با جعبه کردن مدار دیلی لوپ عوض شده احتمال داره در جعبه کردن دچار اشتباهی شده باشین. بخصوص قسمت کانکتور لوپ رو مدنظر داشته باشین. دیلی 13 بخودی خود بد نیست ولی با استانداردهای ما تطابق نداره! دستگاهی در قسمت تفکیک میزون عمل میکنه که دیلی دور و بر 20 داشته باشه. 13 بنظرم خیلی پایین هست و در عین حال لوپی که دیلی پایین داشته باشه به زمین و ذرات هم معمولا حساس تر هست.

چهارشنبه 24 تیر1394 - 4:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان ایا مقاومت متال فیلم ۲ وات تهران دارن کسی تونسته تهیه کنه؟

چهارشنبه 24 تیر1394 - 6:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام تجربه کار با این مدار در شرایط واقعی
در صورتی که یک فلز کوچک اهن در سطح باشد اگر یک کیلو طلا یا فلز ارزشمند دیگه ای هم زیر اون باشه طلا قابل تشخیص نیست متاسفانه . جهت اطلاع دوستان کاوشگر

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

چهارشنبه 24 تیر1394 - 11:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kelid نوشته است:
در صورتی که یک فلز کوچک اهن در سطح باشد اگر یک کیلو طلا یا فلز ارزشمند دیگه ای هم زیر اون باشه طلا قابل تشخیص نیست متاسفانه . جهت اطلاع دوستان کاوشگر

عجب :-? مگه قرار بود چجوری باشه به نظر شما؟

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

پنج شنبه 24 تیر1394 - 12:06am
مدیر کل
مدیر کل

kelid نوشته است:

ممنون از شما.
این تستی که شما فرمودین هر وقت با لورنز و مینلب هم انجام دادین و تفاوت زیادی دیدین اونوقت میتونین بگین ربطی به مدار داره! دوست عزیز خب مشخصه فلز سطحی در اولویت سنس برای همه فلزیاب هاست! از این گذشته یعنی شما منظورتون اینه اگر آهن در کار نبود طلا تفکیک میشد؟! بنده کجا چنین چیزی گفتم؟ طلا اصلا قابل تفکیک نیست! عدد تفکیک هم بیش از اونکه به جنس فلز ربط داشته باشه به اندازه و شکل هندسی ارتباط داره. تنها تفکیک قابل قبولی که میشه در فلزیاب داشت برای آهن هست که در اینجا هم خوشبختانه خوب جواب داده.
حالا از اینها گذشته واقعا شیفته این شرایط واقعی شما شدیم! یگ آهن کوچک در سطح زمین و یک کیلو طلا درست زیرش در عمق خاک؟!؟! :D بفرض هم اگر چنین چیزی باشه تنها در صورتی کل این هدف حذف میشه که عمق آهن خیلی کمتر از عمق طلا باشه. وگرنه اگر در عمق نزدیک به هم باشه حذف صورت نمیگیره چون اون میزان طلا اثرش بر امواج کاملا به آهن غلبه میکنه. حتی اگر یک کیلو آهن همراه یک کیلو طلا کنار هم باشن حذف صورت نمیگیره! بنده این رو با مقادیر کمتر طلا و آهن تست کردم. دوستان هم میتونن تست کنن.

پنج شنبه 24 تیر1394 - 1:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام دیلی که دستگاه برای یک لپ می خونه به جز خود لپ به کابل لپ هم بستگی دارد ؟ یا به فاکتور های دیگه ؟ و آیا مقاومت کانکتورها اگه زیاد باشه تاثیری در کار کرد دستگاه دارد؟ممنون می شم جواب دهید مخصوصا مهندس عزیز

پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1136 , 1137 , 1138 , 1139 , 1140 , 1141 , 1142 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mouloud و 450 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure