انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 12:18am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1138 , 1139 , 1140 , 1141 , 1142 , 1143 , 1144 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:

خسته نباشین.
توضیحات در مورد مقاومتهای 2 وات مشخصه. شما میتونید از 390 اهم 5 درصد 2 وات رایج بازار استفاده کنین. نمونه 380 اهم 1 درصد از نظر من بهتر جواب نداده! برای رسیدن به ثبات هم نیاز به 5 دقیقه زمان نیست. اگر تنظیمات معمول استفاده بشه در عرض چند ثانیه دستگاه به ثبات خوب میرسه. در این زمینه هم مقاومتهای 2 وات و هم ماسفت و هم ایسی 357 و اندکی هم رگولاتور 7812 موثر هستن.
بله دوست عزیز ما واقعا بدبختیم که برای گیر اوردن چند قطعه ساده گاهی مجبوریم اینقدر سختی بکشیم! :(( :D بهرحال اینجوریه دیگه فعلا کاریش نمیشه کرد.
مقاومتهای 11 و 12 اصلا نمیتونن زیر 2 وات باشن. ولی 3 وات میتونین بذارین. بالای 400 اهم فقط 470 اهم رو داریم که جواب هم میده ولی برد دستگاهتون اندکی کم میشه!

سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز @};-
مهندس شرمنده ینی بنظر شما اگه از یه مقاومت 390 5% استفاده کنیم بهتر از 380 1% جواب میده یا من بد متوجه شدم؟
خیلی ممنون. :x

پنج شنبه 25 تیر1394 - 2:55pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان الاخصوص مهندس حمید عزیز خداقوت.مهندس جان دوتا سوال ازت داشتم اولی اینکه تو صفحه 244 فرموده بودین برای ساخت لوپ از سیم لیتز سایز awg17 استفاده بشه بهتره من توی کتابهای مربوط به کارم که گشتم اهم این سایز سیم رو در 100فوت یعنی تقریبا سی متر 5اهم نوشته این بالا بودن اهم مشکلی ایجاد نمیکنه؟و سوال بعدی اینکه نظر شما در مورد لوپهای تی شکل چیه اصلا طرز ساخت و سیم پیچیشون چجوریه و برای طرح شما جواب خوبی میده یا نه؟با تشکر بابت طرحتون که بی نهایت عالیه و بهتون هم تبریک میگم واسه داشتن این اعصاب پولادین

ممنون از شما.
در مورد رابطه ضخامت سیم و مقاومتش زیاد فرق نمیکنه که لیتز باشه یا افشان یا حتی لاکی! تاثیر نوع سیم خیلی کم هست و حتی خلوص مس اون هم تاثیر زیادی نداره. بیشترین تاثیر در مقاومت سیم مربوط به ضخامتش هست. سایز AWG17 حتی نسبت به 18 هم ضخیم تره. پس مقاومت کمتری داره! در صورتیکه دوستان اکثرا از ضخامتی استفاده میکنن که تقریبا معادل شماره 18 هست و مقاومت هم دور و بر 1 اهم در میاد. فکر میکنم اون مطلبی که در کتاب دیدین قطعا اشکالی درش بوده. در واقع 0.5 اهم بنظر خیلی درست تر میاد!
در مورد لوپ تی شکل اگر منظور شما برای فلزیاب پالسی باشه من تا حالا ندیدم و فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه. حالت T مربوط به دستگاههای دیگه ای هست و برای فلزیاب فقط یک حالت پین پوینتر هم میشه درست کرد که برای نقطه زنی در عمق خیلی کم مناسبه و در مجموع هر نوع لوپی غیر از مواردی که مطرح شده در فلزیابی قدرت خوبی ارائه نمیده. وگرنه مدار ما با همه لوپها کار میکنه و تنظیم میشه. از این نظر مشکلی نیست.

پنج شنبه 25 تیر1394 - 3:18pm
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز @};-
مهندس شرمنده ینی بنظر شما اگه از یه مقاومت 390 5% استفاده کنیم بهتر از 380 1% جواب میده یا من بد متوجه شدم؟
خیلی ممنون. :x

عزیز من واقعیت اینه که ما بازار نداریم! یک سری لوازم کاردستی میفروشن و عده ای هم در پستو بازار سیاه قطعات به اصلاح نظامی درست کردن که وقتی وارد جزئیاتشون میشی میبینی همون قطعاتی که تا 10 سال پیش معمول بازار بود الان اکثرا اسم نظامی و غیره روش گذاشتن با قیمت آنچنانی میدن دست مردم! این واقعیت اکثر فروشندگان قطعاتی هست که ما داریم میبینیم.
منظور این هست که اگر قطعه درست باشه قاعدتا باید اون 380 اهم 1 درصد ثبات حرارتیش هم خیلی از 390 اهم 5 درصد بهتر باشه! ولی عملا اینطور نیست و تقریبا مساوی هستن. بنابراین دیگه فرق محسوسی هم نداره که کدومش رو بگیرین.
من پس از شک روی این نکته 3 نوع مقاومت 2 وات 390 و 380 اهم رو روی حرارتی مشخص تست کردم و هر 3 بعد از چند ثانیه تقریبا به میزان 5 اهم مقاومتشون کم شد! یعنی اصلا متوجه نشدم که یکیشون ممکنه بهتر باشه. داخل مدار هم همین وضعیت هست و لذا بنظر میاد نباید در موردش مته به خشخاش گذاشت. مگر اینکه مقاومتی فراتر از حد معمولی در بازار پیدا بشه. مطمئن باشین یک مقدار دیگه بحثشو بکنیم فروشندگان محترم بطور اختصاصی 390 اهم 2 وات نظامی هم میارن! ما که پیشاپیش استقبال میکنیم! :D

پنج شنبه 25 تیر1394 - 3:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:

عزیز من واقعیت اینه که ما بازار نداریم! یک سری لوازم کاردستی میفروشن و عده ای هم در پستو بازار سیاه قطعات به اصلاح نظامی درست کردن که وقتی وارد جزئیاتشون میشی میبینی همون قطعاتی که تا 10 سال پیش معمول بازار بود الان اکثرا اسم نظامی و غیره روش گذاشتن با قیمت آنچنانی میدن دست مردم! این واقعیت اکثر فروشندگان قطعاتی هست که ما داریم میبینیم.
منظور این هست که اگر قطعه درست باشه قاعدتا باید اون 380 اهم 1 درصد ثبات حرارتیش هم خیلی از 390 اهم 5 درصد بهتر باشه! ولی عملا اینطور نیست و تقریبا مساوی هستن. بنابراین دیگه فرق محسوسی هم نداره که کدومش رو بگیرین.
من پس از شک روی این نکته 3 نوع مقاومت 2 وات 390 و 380 اهم رو روی حرارتی مشخص تست کردم و هر 3 بعد از چند ثانیه تقریبا به میزان 5 اهم مقاومتشون کم شد! یعنی اصلا متوجه نشدم که یکیشون ممکنه بهتر باشه. داخل مدار هم همین وضعیت هست و لذا بنظر میاد نباید در موردش مته به خشخاش گذاشت. مگر اینکه مقاومتی فراتر از حد معمولی در بازار پیدا بشه. مطمئن باشین یک مقدار دیگه بحثشو بکنیم فروشندگان محترم بطور اختصاصی 390 اهم 2 وات نظامی هم میارن! ما که پیشاپیش استقبال میکنیم! :D

خخخخخخخخ کاملا موافقم باهاتون :))
وارد کننده گان محترم به جای اینکه به فکر اونایی باشن که واقعا کیفیت قطعات براشون مهمه، به فکر راحتی و جیب خودشونن.
تا وقتی که چین هست ژاپن چرا.آخه من به کی بگم وقتی قطعات دستم رسید دیدم ایول خازنا همه elna و nichicon که از بهترین مارک های ژاپنین تو خازنان، ولی بعدا فهمیدم همشون تقلبیه چینی تشریف دارن که روشون نوشته بود 16 ولت ولی 12 رو نمیتونس تحمل کنه.
به امید خدا

پنج شنبه 25 تیر1394 - 4:19pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان این دیتاشیت مقاومتهای مولد (Mold) متال فیلم هست که دارای دقت و پایداری فوق العاده ای از هر لحاظ هستن و برای مقاومتهای 2 وات ما کاملا مناسبن.
پیوست:
Molded_Metal_Film_Resistors.pdf

مشخصات فنی کاملا واضحه و در همه فاکتورهای پایداری بخصوص از نوع حرارتی حدود 10 برابر یا حتی بیشتر نسبت به مقاومتهای معمولی متال فیلم بهتر هستن و این تفاوت در مقایسه با انواع کربنی حتی از این هم بیشتر هست! بعنوان مثال اگر بنده تستهای ذکر شده در پست قبلی رو روی این مقاومتها تکرار کنم طبق جداول موجود بجای 5 اهم تنها چند دهم اهم مقدار مقاومت 390 اهمی تغییر میکنه که فوق العاده بنظر میرسه! لذا نه فقط برای این فلزیاب بلکه در هر فلزیابی و هر مدار دقیقی که مساله حرارت برای مقاومت مطرح میشه استفاده از چنین مقاومتهایی توصیه میشه. قیمتشون هم تا جاییکه من دیدم حدود 0.5 دلار هست و کاملا قابل قبوله. باید ببینیم فروشندگان محترم قطعه آیا روزی چنین قطعاتی رو به بازار ما میارن یا کماکان قطعاتی که فقط بدرد پروژه های دانش آموزی میخوره وارد میکنن؟!
در خصوص تشخیص نوع مقاومت همونطور که در تصویرشون مشخصه رنگ پس زمینه نقره ای هست و مشخصات بصورت نوشته روی مقاومت ذکر شده. دوستان برای تشخیص انواع فعلی مقاومتهای بازار توجه داشته باشن مقاومتهایی که رنگ پس زمینشون زرد هست معمولا کربنی هستن و مقاومتهایی که رنگ پس زمینه آبی دارن اغلب متال فیلم معمولی هستن که دقت و پایداریشون از نوع کربنی بهتره. نوعی که الان بنده مطرح کردم مولد متال فیلم هست که بیش از 10 برابر دقیق تر و پایدار تره! البته انواع بهتر از این هم احتمالا وجود داره ولی در همین حد باشه کاملا کفایت میکنه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 25 تیر1394 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنظر شما برای سیم لوپ اگه از سیم یک میل لاکی استفاده بشه بهتره یا چهارلا سیم 0/5 لاکی؟

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 25 تیر1394 - 4:51pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بنده چند روز پیش به پایتخت سفری داشتم و متاسفانه بازار آشفته ی الکترونیک رو از نزدیک کاملا مشاهده کردم تنها چیزی که توی این بازار اشفته نظرمو جلب کرد کانکتورهای مختلفی بود که دیدم و یکی از این کانکتورها رو هم مناسب مدار خودمون دیدم.بهش میگفتن کانکتور پلاستیکی ضد اب که از 3پین تا 5 پینش برای مدار ما قابل استفاده هست البته چنتا فروشکاه از این نوع داشتن و قیمتاهم طبیعتا متفاوت از 20 بود تا 35 .دوستان تهرانی میتونن از پاساژ امجد و اون بغلیش که اسمشو نمیدونم :D این نوع کانکتور رو تهیه کنن

پنج شنبه 25 تیر1394 - 5:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
دوستان این دیتاشیت مقاومتهای مولد (Mold) متال فیلم هست که دارای دقت و پایداری فوق العاده ای از هر لحاظ هستن و برای مقاومتهای 2 وات ما کاملا مناسبن.
پیوست:
Molded_Metal_Film_Resistors.pdf

مشخصات فنی کاملا واضحه و در همه فاکتورهای پایداری بخصوص از نوع حرارتی حدود 10 برابر یا حتی بیشتر نسبت به مقاومتهای معمولی متال فیلم بهتر هستن و این تفاوت در مقایسه با انواع کربنی حتی از این هم بیشتر هست! بعنوان مثال اگر بنده تستهای ذکر شده در پست قبلی رو روی این مقاومتها تکرار کنم طبق جداول موجود بجای 5 اهم تنها چند دهم اهم مقدار مقاومت 390 اهمی تغییر میکنه که فوق العاده بنظر میرسه! لذا نه فقط برای این فلزیاب بلکه در هر فلزیابی و هر مدار دقیقی که مساله حرارت برای مقاومت مطرح میشه استفاده از چنین مقاومتهایی توصیه میشه. قیمتشون هم تا جاییکه من دیدم حدود 0.5 دلار هست و کاملا قابل قبوله. باید ببینیم فروشندگان محترم قطعه آیا روزی چنین قطعاتی رو به بازار ما میارن یا کماکان قطعاتی که فقط بدرد پروژه های دانش آموزی میخوره وارد میکنن؟!
در خصوص تشخیص نوع مقاومت همونطور که در تصویرشون مشخصه رنگ پس زمینه نقره ای هست و مشخصات بصورت نوشته روی مقاومت ذکر شده. دوستان برای تشخیص انواع فعلی مقاومتهای بازار توجه داشته باشن مقاومتهایی که رنگ پس زمینشون زرد هست معمولا کربنی هستن و مقاومتهایی که رنگ پس زمینه آبی دارن اغلب متال فیلم معمولی هستن که دقت و پایداریشون از نوع کربنی بهتره. نوعی که الان بنده مطرح کردم مولد متال فیلم هست که بیش از 10 برابر دقیق تر و پایدار تره! البته انواع بهتر از این هم احتمالا وجود داره ولی در همین حد باشه کاملا کفایت میکنه.

مهندس ببخشید مقاومت هایی که رنگشون سبز هست چه جورن .البته تو تلویزیون ها خیلی کاربرد دارن و اعدادم روشون نوشته شده. من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت متال فیلم دارم ولی یک واتش هست و گفت بگردی میتونی پیدا کنی.نشونم داد رنگشون سبز بود و مقدارشم با عدد روش نوشته بودن.

پنج شنبه 25 تیر1394 - 6:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
سلام خدمت دوستان مخصوصا اقاحمید ، کسی ادرس بازار قطعات الکترونیکی رو دراستانبول رو داره؟؟؟

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

پنج شنبه 25 تیر1394 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستان کسی با پروگرامر تی ان ام 2000+ پروگرام کرده لطف کنه صفحه فیوز بیت هاشو بذاره ممنون یاعلی

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

پنج شنبه 25 تیر1394 - 7:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1138 , 1139 , 1140 , 1141 , 1142 , 1143 , 1144 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mhak , mouloud و 442 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure