نویسنده |
پیغام |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
ayhan نوشته است: سلام بر همگي.اعداد سه گانه من از چپ به راست 660 750 750 .من اينرو با لوپ 55سانت داخل منزل تست كردم.به به نظر شما خوبه؟ و يه سوال ديگه كه irf840 من داغ ميشه و از اتصالات مطمن هستم و از سيم كرمان استفاده كردم .lf357هم مال شركت نشنال هست مقاومت هاي 12و13 خطاهاشن 1%هستو از كانكتور نظامي استفاده كردم....!!!
ظرفیت خازنی لوپت خیلی پایینه برای همین هم عدد اولت بالاست و هم ماسفتت داغ میکنه...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 26 تیر1394 - 9:59pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
taghy نوشته است: سلام خدمت دوستان مخصوصا اقاحمید ، کسی ادرس بازار قطعات الکترونیکی رو دراستانبول رو داره؟؟؟ دوستان کسی ادرس نداره، چون من هفته اینده عازمم، شنیدمه که اونجا قطعاتش اصلیه اروپایی و امریکایین وجنس چینی وارد نمیکنند..
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
جمعه 26 تیر1394 - 10:08pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
mani1063 نوشته است: ayhan نوشته است: سلام بر همگي.اعداد سه گانه من از چپ به راست 660 750 750 .من اينرو با لوپ 55سانت داخل منزل تست كردم.به به نظر شما خوبه؟ و يه سوال ديگه كه irf840 من داغ ميشه و از اتصالات مطمن هستم و از سيم كرمان استفاده كردم .lf357هم مال شركت نشنال هست مقاومت هاي 12و13 خطاهاشن 1%هستو از كانكتور نظامي استفاده كردم....!!!
ظرفیت خازنی لوپت خیلی پایینه برای همین هم عدد اولت بالاست و هم ماسفتت داغ میکنه... ممنون از راهنماييتون.درست من مقاومت لوپ رو اندازه نگرفتم اما با اطلاعاتي كه توسط دوستان نوشته شده درست كردم كه بر قالب 55 سانت18.5 دور سيم 1 ميل پيچوندم .با اين حال امكان داره كه ظرفيت پايين باشه؟
|
جمعه 26 تیر1394 - 10:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
signal نوشته است: باسلام خدمت دوستان عزیز آقا من سیم افشان 1*1 رو لخت کردم 31 رشته داشت که ضخامت یک دونش رو با کولیس دیجیتال گرفتم 0.15 میلیمتر بود . حالامجموع این سیمها چطور میشه 1 میلی متر اگه 0.15*31 کنیم میشه 4.65 آیا با روش دیگه ای حساب میشه که ما بلد نیستیم؟ دوست عزیز روش محاسبه رو شاید بیش از 10 بار توضیح دادم! رادیکال 31 رو در 0.15 ضرب کنین نتیجه میشه 0.84 معادل ضخامت سیم نهایی شما. اگر خواستین برعکس حساب کنین باید 0.84 رو تقسیم بر 0.15 کنین و نتیجه رو بتوان 2 برسونید تا تعداد رشته ها بدست بیاد. ظاهرا تعداد رشته ها یا قطر سیم رو درست اندازه نگرفتین برای همین کمی خطا در محاسبه دیده میشه که البته زیاد مهم نیست. اگر سیم ضخیم شما دقیقا 1 میل و تعداد رشته ها هم دقیقا 31 باشه ؛ ضخامت رشته های نازک معادل 0.18 میل خواهد بود.
|
جمعه 26 تیر1394 - 10:39pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
شرمنده مهندس جان میخواستیم مزاحمتون نشیم که بازم شرمنده شدیم . دست گلت درد نکنه بله دیگه بیسوادی و هزار دردسر انشا ا... هرجا هستی تنت سالم و لبت خندون باشه@};-
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
جمعه 26 تیر1394 - 11:08pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
taghy نوشته است: taghy نوشته است: سلام خدمت دوستان مخصوصا اقاحمید ، کسی ادرس بازار قطعات الکترونیکی رو دراستانبول رو داره؟؟؟ دوستان کسی ادرس نداره، چون من هفته اینده عازمم، شنیدمه که اونجا قطعاتش اصلیه اروپایی و امریکایین وجنس چینی وارد نمیکنند.. تقی جان داری میری از مرز بازرگان برو ماکو از اونجا تا بازرگان هم چند دقیقه هستش با اتوبوس زمینی برو بیشتر حال میده در ضمن سعی غذای کنسروی مثل تن ماهی و چند تا نون هم ببری چون واقعا خیلی گرونه هم اینکه غذاشون زیاد جالب نیست و اینکه سرویش بهداشتی هم بری خیلی گرونه الان فکر کنم باید 10 هزار تومان بدید تو خود ماکو دلال هستش پولت رو به لیر ترکیه تبدیل کنید بهتره دلار هم برای خرید کالای گران قیمت خوبه انشالله موفق باشید. خیلی تاکید مکینم سعی کن اونجا با هر کسی خودمانی نشید چون گروهای مختلفی وجود داره بعد برای شما دردسر میشه . من مشکل دارم وگرنه خیلی دوست داشتم بیام متاسفانه برادرم باید عمل جراحی فک بشه فک پایینی خیلی بیرون هستش سیم کشی با جراحی 23 میلیون تومان هزینه داره و مادر من هم هر دو کلیه اش کوچیک شده دیابت داره فقط خدا کنه کلیه پوسیده نشده باشه .در ضمن هرکسی هم در مورد کوچک شدن دوتا کلیه اطلاعاتی داره تو خصوصی بذاره ایا راهی وجود داره دوباره بزرگ بشه یا نه ؟ مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 27 تیر1394 - 10:53am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: taghy نوشته است: taghy نوشته است: سلام خدمت دوستان مخصوصا اقاحمید ، کسی ادرس بازار قطعات الکترونیکی رو دراستانبول رو داره؟؟؟ دوستان کسی ادرس نداره، چون من هفته اینده عازمم، شنیدمه که اونجا قطعاتش اصلیه اروپایی و امریکایین وجنس چینی وارد نمیکنند.. تقی جان داری میری از مرز بازرگان برو ماکو از اونجا تا بازرگان هم چند دقیقه هستش با اتوبوس زمینی برو بیشتر حال میده در ضمن سعی غذای کنسروی مثل تن ماهی و چند تا نون هم ببری چون واقعا خیلی گرونه هم اینکه غذاشون زیاد جالب نیست و اینکه سرویش بهداشتی هم بری خیلی گرونه الان فکر کنم باید 10 هزار تومان بدید تو خود ماکو دلال هستش پولت رو به لیر ترکیه تبدیل کنید بهتره دلار هم برای خرید کالای گران قیمت خوبه انشالله موفق باشید. خیلی تاکید مکینم سعی کن اونجا با هر کسی خودمانی نشید چون گروهای مختلفی وجود داره بعد برای شما دردسر میشه . من مشکل دارم وگرنه خیلی دوست داشتم بیام متاسفانه برادرم باید عمل جراحی فک بشه فک پایینی خیلی بیرون هستش سیم کشی با جراحی 23 میلیون تومان هزینه داره و مادر من هم هر دو کلیه اش کوچیک شده دیابت داره فقط خدا کنه کلیه پوسیده نشده باشه .در ضمن هرکسی هم در مورد کوچک شدن دوتا کلیه اطلاعاتی داره تو خصوصی بذاره ایا راهی وجود داره دوباره بزرگ بشه یا نه ؟ مرسی داداش ماهمگی برای سلامتی جادر عزیز و برادرتون دعا میکنیم.این موضوع رو بادکتر نفرولوژی باید مشورت کنی.انشالله که زود خویشن. در مورد قطعات هم ترکیه خیلی قطعه گرون و هیچ فرقی هم با اصل و غیر اصلش تو ایران نداره. هزینه اضافی هستش که اونجا بخواین قطعه تهیه کنید
|
شنبه 27 تیر1394 - 11:56am |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
دوستان مدار شارژر باطری خشک اتوماتیک دارین لطف کنید قرار بدید
|
شنبه 27 تیر1394 - 2:36pm |
|
|
سینا۶۵
|
سلام روز همه بخیر هنوز مشکل سنس دارم سکه ۵۰۰ تومنی تا ۲۹ سانت با لوپ ۲۰ سانت عنکبوتی،اعداد درست هستند
|
شنبه 27 تیر1394 - 2:59pm |
|
|
alireza mo
|
سلام استاد حمید خسته نباشید وهمچنین شما دوستان گرامی عیدتون مبارک استاد بنده مدار رو راه اندازی کردم اما مشکلی دارم اونم اینکه با لوپ عنکبوتی ۴۵یه ورقه مسی ۲۰*۱۸رو در ۹۰سانتی در هوا میزنه ایا برد دستگاه همینقدر هست یا نه اهم سیم ۰.۹هانری۴۰۰و دیلی ۱۹واعداد سه گانه ۲۹۵ ۶۹۳ ۷۹۱ به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه باتشکر از شما
|
شنبه 27 تیر1394 - 3:28pm |
|
|
|