انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه
با اجازه اساتید بزرگوار انجمن میخواستم مطلبی رو عنوان بکنم اول اینو بگم که من یه مبتدیم ردیاب آقاحمید هم اولین ردیابی هست که باهاش کار میکنم :D چندتا تست تو خونه انجام دادم و اینطور نتیجه گرفتم
در فاصله کم حدود 5 تا 10متر از یه قطعه طلای یک و نیم گرمی روی گلد2 ولوم رو روی 1 یا 1.5 گذاشتن در حالت بیسیم واقعا نتیجه میده
البته اینو باید بگم که اصلا جای هدفی رو که دوستان مخفی کردن رو من نمیدونستم ولی با این روشی که خدمتتون عرض شد ردیاب منو برد روی هدف :ymblushing: اگر اساتید نقد یا نظری در مورد این روش بدن ممنون میشم @};-

دوشنبه 31 تیر1392 - 10:54am
آواتار کاربر

دوستان کسی از آقا مجتبی خبری نداره؟؟
چند روزی هست پیام خصوصی دادم ولی ج نداده و اینکه توی فروم هم این چند روزه ازش پستی ندیدم؟

دوشنبه 31 تیر1392 - 11:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
آقا مجتبی یه سفر خیر رفتن.احتمالا فردا بیاد

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

دوشنبه 31 تیر1392 - 12:42pm
آواتار کاربر

peroosha نوشته است:
آقا مجتبی یه سفر خیر رفتن.احتمالا فردا بیاد

ممنون-ما هم منتظریم

دوشنبه 31 تیر1392 - 2:13pm
مدیر کل
مدیر کل

سلام دوستان بنده همین امروز ساعت 2 برگشتم 800 کیلومتر رانندگی کردم خسته کوفته ام یه استراحت کوچولو بکنم باز هم درخدمت شما هستم

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 31 تیر1392 - 3:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

زيارت قبول آقا مجتبي

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 31 تیر1392 - 3:53pm

سلام به همه دوستان
ردیاب بنده هم رسید صحیح و سالم
از داش مجتبی گل تشکر ویژه دارم البته ایشون ردیاب رو با تخفیف ویژه به بنده دادن
و از مهندس حمید هم تشکر میکنم که تو این مدت زحمات ما رو تحمل کردن و هیچ یک از سولات مبتدی و خسته کننده ما رو بی پاسخ نگذاشتن
به خدا قسم تو عمرم چنین جوان مردانی من ندیدم اند مرام و معرفت واقعا نمی دونم چطوری جبران کنم لطف این عزیزان رو
از همه زحمات آقا مجتبی و مهندس حمید و مدیریت محترم سایت و همه عزیزانی که در تهیه ردیاب و آموزش اون زحمت فراوان کشیده اند نهایت سپاس و تشکر رو دارم و از خداوند برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:
دوستان قدر این عزیزان و این موقعیت هارا که نعمتی هستند برای ما ها بدانید و از دست ندهید چرا که ارزش این ردیاب بالای 10 میلیون هست و اگه بگم صد میلیون اغراق هم نیست چون واقعا میشه باهاش به بار رسید در قیاس با لکچرا . دی اف اس . ری فایندر و.... که همش یون و زاویه 45 درجه می زنن و فرکانس دقیقی هم ندارن خیلی سر تر هست
در اولین تست از این ردیاب توسط یک نفر که قبلا تجربه کار کردن با ردیاب رو داشتن تو حیاط پشتی یه حلقه نقره ای که چند سال پیش گم کرده بودن تو چند سانتی داخل خاک پیدا شد خیلی موجب خوشحالی بنده و دوستان گردید و من ایمان کامل دارم به این ردیاب و از این لحظه خسته نباشید میگم به آقا مجتبی و مهندس حمید و همه دوستان دستتون واقعا درد نکنه خیلی مردین :ymapplause:
امکان نداره جایی باری باشه و این ردیاب اونو نگیره منتها خیلی باید حرفه ای باشیم تو اپراتوریش واقعا تمرین و تمرکز زیادی لازمه واسه موفقیت به همین سادگی ها نیست هزاران فاکتور موقع استفاده از ردیاب رو باید در نظر گرفت و اهمیت ویژه داد
در موقعیت ها و شرایط های کاملا متفاوت ردیاب رو تست و تمرین کنید تا قلق کار دست تون بیاد و نتیجه تمامی تست ها و آزمایشات را ثبت کنید و از شکست ها و بی نتیجه بودن حفاری نا امید نشوید البته به نظر من اگه اپراتور واقعا حرفه ای باشه حفاری بیهوده ای در کار نخواهد بود و ضمنا برای حفاری هیچ وقت عجله نکنید حتما منطقه از وجود آثار و علایم و نشانه های دفینه تایید شده باشه از نظر اساتید محترم سایت و کارشناسان و استادان کاربلد. چون اگه باری واقعا نباشه تو منطقه مورد نظر و از آنجایی که این ردیاب بر حسب فرکانس مولکولی کار میکنه پس مجبوره ذرات و رگه و .... به جای بار بگیره و این هم کاملا طبیعی هست خوب شما خودتون فکر کنید ردیاب یه ذره رو که گاها با چشم غیر مسلح نمیشه دید رو میتونه بزنه چطور ممکنه دفینه به اون بزرگی رو نگیره پس عملا اگه جایی واقعا دفینه ای باشه صد در صد میگیره این ردیاب ولی اگه اپراتور واقعا تمرین و تجربه و آموزش قبلی و کافی نداشته باشه به ناچار یک حفاری بیهوده صورت خواهد گرفت که بعد ازاون منجر به یاس و ناامیدی در مورد کار کرد ردیاب خواهد شد کهالبته این هم تجربه ای خواهد شد
فقط آموزش اموزش بعد تمرین تمرین تمرین
موفق باشید

دوشنبه 31 تیر1392 - 4:09pm
مدیر کل
مدیر کل

تنهای عزیز خیلی ممنون از لطف شما ایشالا مبارکتون باشه و بتونین ازش بخوبی استفاده کنین.
خیلی هم خوشحالم که شما در قدم اول شیء گمشده خودتون رو پیدا کردین! :D شروع خوبی بوده.

دوشنبه 31 تیر1392 - 4:24pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
تنهای عزیز مبارکتون باشه
ایشالله تو هر بار استفاده از ردیابتون همینطور شاد بشین و ما رو هم شاد کنید
هر وقت تونستین روشی که دوستتون از اون تو استفاده از ردیاب رو استفاده کردن بیان کنید ممنون میشیم

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

دوشنبه 31 تیر1392 - 5:16pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تنهای عزیز منم خیلی خوشحال شدم.دستگاه منم صحیح و سالم رسید.جا داره از آقا مجتبی و حمید جان عزیز تشکر کنم.من شاهد بودم که دو عزیز به همه سوالات بچه ها به خوبی جواب دادن بازم ازشون تشکر میکنم.از فردا شروع به کار میکنم و سعی میکنم اگه نکته ای فهمیدم بیام و به دوستان عزیز بگم تا همهون دست به دست هم بتونیم یاد بگیریم.بازم تشکر

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 31 تیر1392 - 6:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 45 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure