ببخشید مهندس جان چندتا سوال داشتم
1-خروجی ای سی 8038 دقیق تره یا مبایل (واسه ردیابی)
2-تو ردیابی با مبایل خروجی مبایل رو که استریو (2 کانال) هست رو میشه به امپلی استریو بدیم وخروجی رو به دو آنتن
و ردیابی کنیم . یعنی 2 تا مثبت برای دوتا آنتن که اکثرا اینجوری بهتر از یه مثبت و یه منفی جواب گرفتن .
پس وقتی خروجی دو آنتن یکی هست چرا آمپلی استریو استفاده کنیم . یه آمپلی HI FI قوی مونو با ولتاژ و وات بالاتر مثل 2052 TDA که 60 وات هست استفاده کنیم و خروجی رو بدیم به هر دو آنتن .از شما چه پنهون من این کارو کردم که دارم میگم .
البته با TA 8210 که آمپلی معمولی هست . هم بعد از ترانس این کار رو کردم و هم قبل ترانس . و از سر منفی هم بعنوان شیلد جهت جلوگیری از انتشار فرکانس قبل رسیدن به آنتن استفاده کردم و حتی کلیدهای چند حالته گذاشته بودم که تفاوتها رو در آن واحد ببینم . و احساس میکردم آنتنها در حالت ذکر شده خیلی منظم تر و دقیق تر و بدون نوسان کم به سمت هدف میرفتن .
حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا داستان چیز دیگه ای هستش . حالا تو فکر اینم با 8038 اگه خروجیش از قابل قبول باشه
با یه فرکانسمتر دقیق و یک آمپلی HI FI مونو این کارا رو دوباره امتحان کنم هم مربع و هم سینوسی ،هم با ترانس هم بدون ترانس ، نظرتون چیه ؟
در شکل زیر کارهایی که قبلا انجام دادم رو گذاشتم