انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 3:54am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1143 , 1144 , 1145 , 1146 , 1147 , 1148 , 1149 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون.
دوست عزیز این فلز با لوپی که فرمودین باید تا حد 140 سانت قابل سنس باشه. لذا برد کمی گرفتین. مشخصات لوپ و اعداد شما هم طبیعی بنظر میرسن. بنابراین بنظر من مشکل شما از تنظیمات یا شرایط خاص محیط تست شماست.

شنبه 27 تیر1394 - 6:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
asadof نوشته است:
taghy نوشته است:
taghy نوشته است:
سلام خدمت دوستان مخصوصا اقاحمید ، کسی ادرس بازار قطعات الکترونیکی رو دراستانبول رو داره؟؟؟

دوستان کسی ادرس نداره، چون من هفته اینده عازمم، شنیدمه که اونجا قطعاتش اصلیه اروپایی و امریکایین وجنس چینی وارد نمیکنند..

تقی جان داری میری از مرز بازرگان برو ماکو از اونجا تا بازرگان هم چند دقیقه هستش با اتوبوس زمینی برو بیشتر حال میده :D در ضمن سعی غذای کنسروی مثل تن ماهی و چند تا نون هم ببری چون واقعا خیلی گرونه هم اینکه غذاشون زیاد جالب نیست و اینکه سرویش بهداشتی هم بری خیلی گرونه الان فکر کنم باید 10 هزار تومان بدید تو خود ماکو دلال هستش پولت رو به لیر ترکیه تبدیل کنید بهتره دلار هم برای خرید کالای گران قیمت خوبه انشالله موفق باشید. خیلی تاکید مکینم سعی کن اونجا با هر کسی خودمانی نشید چون گروهای مختلفی وجود داره بعد برای شما دردسر میشه . من مشکل دارم وگرنه خیلی دوست داشتم بیام متاسفانه برادرم باید عمل جراحی فک بشه فک پایینی خیلی بیرون هستش سیم کشی با جراحی 23 میلیون تومان هزینه داره و مادر من هم هر دو کلیه اش کوچیک شده دیابت داره :( فقط خدا کنه کلیه پوسیده نشده باشه .در ضمن هرکسی هم در مورد کوچک شدن دوتا کلیه اطلاعاتی داره تو خصوصی بذاره ایا راهی وجود داره دوباره بزرگ بشه یا نه ؟ مرسی

ممنونم از راهنماییتون، انشاالله مادر وبرادرتون هرچه زودتر خوب بشن و به زندگی عادی برگردند، داماد من هم دیروز جراحی کلیه داشت ویکی از کلیه هاش دوتا سنگ هشت سانتی داشت که درش اوردند چون باسنگ شکن از بین نمیرفت جراحیش کردند.

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

شنبه 27 تیر1394 - 8:37pm

سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان و استاد حمید
بنده دو روزه تو انجمن اومدم کاربر انجمن دیگه ای بودم و تازه فهمیدم راجب به فلز یاب عمرم رو اونجا هدر دادم
150 صفحه از این پست های مربوط به این فلز یاب طراحی استاد رو تو دو روز خوندم از بس برام جذاب و جالب بود روزی چندین ساعت مدام خوندم حالا از شما بزرگواران تقاضا دارم برادرانه سوالاتمو اگه میشه جواب بدین
اول اینکه من تصمیم ساخت این مدار رو دارم هیچی از اکترونیک بلد نیستم و میخوام بدم مهندسای این کاره استان کرمانشاه که ساکنم برام بسازنش آیا اینجا یا شهر دیگه ایی کسی اینو ساخته واسه فروش یا راهنمایی من یا میسازه واسه افراد بی تجربه ایی چون من که برم از خودشون بخرم؟
دوم اینکه اگه من بخوام اینو به یکی بدم برام بسازه آیا همون فایل توضیحات صفحات اول کافیه اونو مطالعه کنیم چون واقعا مطالعه 11000 صفحه چندین ماه طول میکشه البته میدونم چه زحمتی واسه این 11000 صفحه کشیده شده اما بی صبرانه میخوام بسازمش اینو
با توجه به اینکه مثلا توی این مقدار0 15 صفحه که من خوندم اولا کلی اطلاعاتم بیشتر شد دوما هی مرتب تغییرات ایجاد میشد و اصلاح میشد میخوام بدونم برای ساخت من باید تمامی صفحات رو بخونم و جلو برم که منم مثلا بفهمم فلان قطعه نمیشه جواب نمیده یا.... و یا اینکه نه میتونم با کمک اون فایل صفحه اول به کسی بدم که برام بسازه و خودم سر صبر اینا رو بخونم؟
خواهشا راهنماییم کنید خدا خیرتون بده
سر در گمم که باید این صفحات رو بخونم و یه چیزایی یاد بگیرم یا نه بسازمش و حین کار تجربه کسب کنم

شنبه 27 تیر1394 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed97 نوشته است:
بنده دو روزه تو انجمن اومدم کاربر انجمن دیگه ای بودم و تازه فهمیدم راجب به فلز یاب عمرم رو اونجا هدر دادم
150 صفحه از این پست های مربوط به این فلز یاب طراحی استاد رو تو دو روز خوندم از بس برام جذاب و جالب بود روزی چندین ساعت مدام خوندم حالا از شما بزرگواران تقاضا دارم برادرانه سوالاتمو اگه میشه جواب بدین
اول اینکه من تصمیم ساخت این مدار رو دارم هیچی از اکترونیک بلد نیستم و میخوام بدم مهندسای این کاره استان کرمانشاه که ساکنم برام بسازنش آیا اینجا یا شهر دیگه ایی کسی اینو ساخته واسه فروش یا راهنمایی من یا میسازه واسه افراد بی تجربه ایی چون من که برم از خودشون بخرم؟
دوم اینکه اگه من بخوام اینو به یکی بدم برام بسازه آیا همون فایل توضیحات صفحات اول کافیه اونو مطالعه کنیم چون واقعا مطالعه 11000 صفحه چندین ماه طول میکشه البته میدونم چه زحمتی واسه این 11000 صفحه کشیده شده اما بی صبرانه میخوام بسازمش اینو
با توجه به اینکه مثلا توی این مقدار0 15 صفحه که من خوندم اولا کلی اطلاعاتم بیشتر شد دوما هی مرتب تغییرات ایجاد میشد و اصلاح میشد میخوام بدونم برای ساخت من باید تمامی صفحات رو بخونم و جلو برم که منم مثلا بفهمم فلان قطعه نمیشه جواب نمیده یا.... و یا اینکه نه میتونم با کمک اون فایل صفحه اول به کسی بدم که برام بسازه و خودم سر صبر اینا رو بخونم؟
سر در گمم که باید این صفحات رو بخونم و یه چیزایی یاد بگیرم یا نه بسازمش و حین کار تجربه کسب کنم

سلام دوست من ب فلزجو خوشاومدی
نیازی نیست همه ی صفحات رو بخونی همون فایلهای صفحه اول واسه ساخت کفایت میکنه...

شنبه 27 تیر1394 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed97 نوشته است:

دوست عزیز اگه دقتتون تو خوندن صفحات مثل عدد تعداد صفحات باشه فکر نکنم به نتیجه ی مطلوبی برسین :D تو خوندن بیشتر دقت کنین خوندن صفحه ی اول و فایل توضیحات کفایت میکنه اما خوندن تجربه هایی که دوستان تا اینجا کسب کردن هم خالی از لطف نخواهد بود

شنبه 27 تیر1394 - 11:13pm

11000 پست بود من فکرکردم 11000 صفحه بوده
حتما میخونمشون تجربیات دوستان ارزششو داره
ممنون

یکشنبه 28 تیر1394 - 9:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان عزیز :x
اگه امکان داره یه راهنمایی کنید :-H
من لوپ عنکبوتی 50 رو با 19 سیم لاکی1 میل ساختم ، جنس لوپ من چوب چند لا هست به ضخامت 7.6 میل که 450 گرم بدون سیم وزن داره .
دیلی اتومات من 24با کابل rg59u فویل مسی هست. عدد اولم پایینه که فکر میکنم به خاطر فلزات بزرگ داخل خونست . من اهمترهام هیچ کودومش هانری متر نداره برای همین می خواستم ببینم تعداد دور سیم درسته که با چسب فیکسش کنم . در ضمن قطر داخلی لوپ (نقطه شروع سیم پیچی)44.5 سانت میباشد .احتیاج هست سیم پیچ رو کم یا زیاد کنم؟ :-?

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

یکشنبه 28 تیر1394 - 10:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.من بالوپ 13.5 سنتي ساده كه ميخوام داخل خونه امتحانش كنم وقتي بلندگو رو متصل ميكنم نويز ميگيره .و در ضمن من ديروز با همين لوپ يه فيبر مسي 8*10 رو تا 25 سانت سنس داشتم اما حالا با همون تنظيمات :همون فيبر رو با اعداد منفي نشون ميده .از دوستان خواهشمند هستم كه يه راهنمايي بكنن ^:)^

یکشنبه 28 تیر1394 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام مهندس جان شما avr رو با cیا vbکد نویسی می کنید؟

یکشنبه 28 تیر1394 - 12:45pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hamed97 نوشته است:
11000 پست بود من فکرکردم 11000 صفحه بوده
حتما میخونمشون تجربیات دوستان ارزششو داره
ممنون

سلام دوست عزیز
شما با استفاده از راهنمای پست اول که مهندس حمید زحمتشو کشیدن و با عمل به اون بدون هیچ مشکلی میتونید مدار رو بسازید فقط در تامین قطعات باید دقت کنید که مطابق راهنما باشه من بدون خوندن کلیه پستها ساختم و با اولین استارت بالا اومد فقط جهت ساختن لوپ کمی تجربه نیازه که اونم زیاد مشکل نیست و با نمونه عکسهایی که بچه ها گذاشتن و توضیحاتشون کاملا قابل درک خواهد بود . فقط اراده کنید . موفق باشید :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

یکشنبه 28 تیر1394 - 1:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1143 , 1144 , 1145 , 1146 , 1147 , 1148 , 1149 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: fereidon , Majestic12 و 387 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure