نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
signal نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز اگه امکان داره یه راهنمایی کنید من لوپ عنکبوتی 50 رو با 19 سیم لاکی1 میل ساختم ، جنس لوپ من چوب چند لا هست به ضخامت 7.6 میل که 450 گرم بدون سیم وزن داره . دیلی اتومات من 24با کابل rg59u فویل مسی هست. عدد اولم پایینه که فکر میکنم به خاطر فلزات بزرگ داخل خونست . من اهمترهام هیچ کودومش هانری متر نداره برای همین می خواستم ببینم تعداد دور سیم درسته که با چسب فیکسش کنم . در ضمن قطر داخلی لوپ (نقطه شروع سیم پیچی)44.5 سانت میباشد .احتیاج هست سیم پیچ رو کم یا زیاد کنم؟ سلام خسته نباشین. لوپ شما از نظر تعداد دور مشکلی نداره و ظرفیتش حدود 350 میکرو هانری هست. اگر با قالب نسبتا سنگینی که ساختین مشکلی ندارین باقیش دیگه از نظر من خوبه.
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 3:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mohammadiraj نوشته است: سلام مهندس جان شما avr رو با cیا vbکد نویسی می کنید؟ این طرح بیشترش با زبان سی کار شده و مقداری هم از اسمبلی استفاده شده.
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 3:12pm |
|
|
m6300
|
حمید نوشته است: signal نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز اگه امکان داره یه راهنمایی کنید من لوپ عنکبوتی 50 رو با 19 سیم لاکی1 میل ساختم ، جنس لوپ من چوب چند لا هست به ضخامت 7.6 میل که 450 گرم بدون سیم وزن داره . دیلی اتومات من 24با کابل rg59u فویل مسی هست. عدد اولم پایینه که فکر میکنم به خاطر فلزات بزرگ داخل خونست . من اهمترهام هیچ کودومش هانری متر نداره برای همین می خواستم ببینم تعداد دور سیم درسته که با چسب فیکسش کنم . در ضمن قطر داخلی لوپ (نقطه شروع سیم پیچی)44.5 سانت میباشد .احتیاج هست سیم پیچ رو کم یا زیاد کنم؟ سلام خسته نباشین. لوپ شما از نظر تعداد دور مشکلی نداره و ظرفیتش حدود 350 میکرو هانری هست. اگر با قالب نسبتا سنگینی که ساختین مشکلی ندارین باقیش دیگه از نظر من خوبه. متشکرم مهندس جان ، دستت طلا
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 3:27pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
signal نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز اگه امکان داره یه راهنمایی کنید من لوپ عنکبوتی 50 رو با 19 سیم لاکی1 میل ساختم ، جنس لوپ من چوب چند لا هست به ضخامت 7.6 میل که 450 گرم بدون سیم وزن داره . دیلی اتومات من 24با کابل rg59u فویل مسی هست. عدد اولم پایینه که فکر میکنم به خاطر فلزات بزرگ داخل خونست . من اهمترهام هیچ کودومش هانری متر نداره برای همین می خواستم ببینم تعداد دور سیم درسته که با چسب فیکسش کنم . در ضمن قطر داخلی لوپ (نقطه شروع سیم پیچی)44.5 سانت میباشد .احتیاج هست سیم پیچ رو کم یا زیاد کنم؟ سیگنال جان داداش من خودم با سیم لاکی یک میل اولش لوپم را ساختم اصلا جواب خوبی نداد .از من میشنوی لوپتا با سیم رشته ه ای یک میل بساز.هم ساختش راحتره هم خوده سیم یه پوسته ای دارهکه باعث فاصله چند میلی بین سیم ها میشه که تو کم کردن ظرفیت خازنی موثره وهم انعطاف بیشتری داره.حالا خود دانی.
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 7:58pm |
|
|
leonardo
|
سلام با تشکر از مهندس حمید من این دستگاه رو ساختم نمیدونم چرا کند کار میکنه هر دکمه رو میزنم تاخیر داره تا عمل کنه مشکل از کجاست ؟ آیا اعداد سگانه 735 663 388 خوبه ؟ گراند 2 دیلی رو اول 6 میشناسه با هر سایز لوپ و بهش +14 دادم انتگرال 42 پهنای پالس 160 فرکانس 205 حذف فلز خاموش سرعت 5 حساسیت 10 یک سینی 20 رو در 60 سانتی میزنه با لوپ 20 سانتی چرا دیلی اتوماتیکم همش 6 میزنه؟ لوپ 1 اهم 350 میکروهانریه با تشکر
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 8:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. فکر میکنم علت این مشکل شما رو بارها توضیح دادیم! شما فیوز بیتها رو درست تنظیم نکردین و لذا بجای کریستال خارجی کریستال داخلی خود میکرو فعال شده که سبب میشه همه چیز کند بشه و دستگاه اصلا عملکرد درستی نداشته باشه. علت دیلی 6 هم همین هست. توصیه میکنم از مدار در این حالت استفاده نکنین چون به مرور احتمال آسیب دیدن برخی قطعات هم وجود داره. لذا تنها راه پروگرام صحیح میکرو طبق فایل توضیحات هست.
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 8:24pm |
|
|
mpoo
|
پیوست: IMG_20150719_173115.jpg سلام این هم لوپ یک متری بنده با ده دور سیم یک در یک مقاومتش 0.7 دراومده ظرفیتش با السی متر تو سایت 450 هستش دیلی اتو هم 22 میشناسش ولی اعداد تفکیکم خیلی پایین اومده حالا شاید بخاطر اینه که تو خونه تستش کردم حالا دوستان اگه نظرشونا بگن ممنون میشم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 9:43pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز کارتون خوبه اما اگه بتونین مثل لوپ من لوله ها رو دو تیکه کنین و با بوشن به هم وصل کنین که جمع و جور تر در بیاد بهتر میشه اینجوری حملش هم راحت میشه
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 10:04pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
behnam karami نوشته است: signal نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز اگه امکان داره یه راهنمایی کنید من لوپ عنکبوتی 50 رو با 19 سیم لاکی1 میل ساختم ، جنس لوپ من چوب چند لا هست به ضخامت 7.6 میل که 450 گرم بدون سیم وزن داره . دیلی اتومات من 24با کابل rg59u فویل مسی هست. عدد اولم پایینه که فکر میکنم به خاطر فلزات بزرگ داخل خونست . من اهمترهام هیچ کودومش هانری متر نداره برای همین می خواستم ببینم تعداد دور سیم درسته که با چسب فیکسش کنم . در ضمن قطر داخلی لوپ (نقطه شروع سیم پیچی)44.5 سانت میباشد .احتیاج هست سیم پیچ رو کم یا زیاد کنم؟ سیگنال جان داداش من خودم با سیم لاکی یک میل اولش لوپم را ساختم اصلا جواب خوبی نداد .از من میشنوی لوپتا با سیم رشته ه ای یک میل بساز.هم ساختش راحتره هم خوده سیم یه پوسته ای دارهکه باعث فاصله چند میلی بین سیم ها میشه که تو کم کردن ظرفیت خازنی موثره وهم انعطاف بیشتری داره.حالا خود دانی. ممنون دوست عزیز حقیقتش قصد این کار رو داشتم ولی باورت نمیشه سیم 1*1 خوب توشهرمون قطی شده فکر کنم تمام شهر دارن شاهکار جناب مهندس رو میسازن به هر حال هر وقت سیم خوب گیر بیارم حتما یکی میسازم . یه سیم 1*1 گیر اوردم اونقدر عایق روش کلفت بود نمیشد عنکبوتی بپیچی . به ناچار تخت پیچیدم دیلیش شد حدود 50 60 .خلاصه سرتو درد میارم نزدیک 3.8 تا 4 میل کلفتی داشت . ولی این سیم لاکی بعد نیست با لوپ 50 فیبر 10*10 رو حدود 85 سانت میزنه البته تو خونه که پر نویز و فلزات بزرگه (در و پنجره و تیرآهن و....) بتونم سیستم رو یه شکل و شمایلی بدم میبرم ییلاقی جایی تست میکنم
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 11:01pm |
|
|
mmnasa
|
با سلام خدمت دوستان عزیز و مهندس حمید بزرگوار.عید فطر بر همگی مبارک. مهندس حمید عزیز در صورت افزایش ظرفیت خازنی به میزان 650 و مقاومت 0.7 اهم چه تاثیری بر روی کارکرد مدار ، تفکیک و عمق کاوش خواهد داشت. بسیار سپاسگذارم
|
یکشنبه 28 تیر1394 - 11:27pm |
|
|
|