نویسنده |
پیغام |
smh1355
|
سلام خدمت استاد حميد عزيز ، ابتدا از شما بابت ارائه اين دستگاه و كمك به افراد با صعه صدر براي ساخت آن تشكر و قدر داني مي كنم. من چون شهرستان هستم و هيچ قطعه اي اينجا موجود نبود از يكي از آشنايان در تهران خواهش كردم وسايل را تهيه نمايد .ايشان زحمت كشيدن و خيلي هم اذيت شده بودن تا وسايل را كامل خريداري كردند ،ولي با كمال تعجب بين آن همه قطعه ،مقاومت 4.7k يك درصد پيدا نكردن.و بجاي آن 4.7k پنج درصد و 4.64k يك درصد و 4.75k يك درصد خريداري كرده و برايم فرستاده است. به نظر شما از كدام يكي استفاده كنم بهتر است. با تشكر از شما
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 7:53pm |
|
|
leonardo
|
سلام دوستان مشکل سرعت منو و دیلی 6 با همه سایز لوپ با پروگرام دوباره حل شد و اعداد 3گانه 540 305 66 هست یه مشکل دیگه اونم اینه که انگار خودش کلید میزنه وقتی فلش پایین میزنم یا سمت راست رو ئمیزنم خودش از سنسیویتی میره روی اعداد سگانه بعد بیرون میاد و همش 2 خونه پره و سنس داره آیا مشکل از کلیدهاست ؟ آیا حساسیت و یا گراند در این بوق اضافه تاثیر داره لطفا راهنمایی کنید . با تشکر .
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 10:02pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
چک کن ببین کلیدهات گیر نکرده باشه واسه من یک بار اینطوری شده بود
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 10:28pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
leonardo نوشته است: سلام دوستان مشکل سرعت منو و دیلی 6 با همه سایز لوپ با پروگرام دوباره حل شد و اعداد 3گانه 540 305 66 هست یه مشکل دیگه اونم اینه که انگار خودش کلید میزنه وقتی فلش پایین میزنم یا سمت راست رو ئمیزنم خودش از سنسیویتی میره روی اعداد سگانه بعد بیرون میاد و همش 2 خونه پره و سنس داره آیا مشکل از کلیدهاست ؟ آیا حساسیت و یا گراند در این بوق اضافه تاثیر داره لطفا راهنمایی کنید . با تشکر . درود دوست عزیزم اعداد سه گانه شما که قطعا مشکل داره حالا یا ایراد از 357 هست و یا اینکه در نزدیکی لوپ شما فلزات بزرگ و زیادی وجود داره. در مورد پرش کلیدها هم بنظر میرسه یکی از کلیدهای شما یه سره شده و اونهم یا موقع مونتاژ سیمهارو اشتباهی لحیم کردید و یا اینکه کلیدت گیر کرده.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 10:36pm |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
سلام خدمت مهندسین، میخواستم بدونم که اگر یک ماسفت w11nk80 بندازم رودستگاهم وبالوپ 1 در1 ،چقدر افزایش عمق زنی دارم؟؟ مثلا برای یک بشقاب 20در20 چقدرمیزنه؟؟؟
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 11:25pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
خدایش ما رو چه به مدار مونتاژکردن زدیم تمام خونه رو به ... کشیدیم اسید و ریختیم تو یه ظرف شیشه ای گفتم زودتر عمل کنه چیکارش کنم گفتم یه مقدار گرم ش کنم گذاشتمش رو اجاق یهو شیشه گفت پوق لامصب چقدرم کثیفه خدای کسی اگه تجربه داره برای از بین بردن این زردیا یه راهنمایی کنه فردا دخلمو میارن
|
دوشنبه 29 تیر1394 - 11:32pm |
|
|
leonardo
|
سفید کننده تاژ . یادمه برای لکه های زنگ آهن از یه اسید خاصی استفاده میشد که میتونست کلورودوفر رو هم پاک کنه .
|
سه شنبه 29 تیر1394 - 12:04am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
smh1355 نوشته است: سلام خدمت استاد حميد عزيز ، ابتدا از شما بابت ارائه اين دستگاه و كمك به افراد با صعه صدر براي ساخت آن تشكر و قدر داني مي كنم. من چون شهرستان هستم و هيچ قطعه اي اينجا موجود نبود از يكي از آشنايان در تهران خواهش كردم وسايل را تهيه نمايد .ايشان زحمت كشيدن و خيلي هم اذيت شده بودن تا وسايل را كامل خريداري كردند ،ولي با كمال تعجب بين آن همه قطعه ،مقاومت 4.7k يك درصد پيدا نكردن.و بجاي آن 4.7k پنج درصد و 4.64k يك درصد و 4.75k يك درصد خريداري كرده و برايم فرستاده است. به نظر شما از كدام يكي استفاده كنم بهتر است. با تشكر از شما ممنون دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. هر 3 مقاومتی که فرمودین قابل استفادست. اگر اهم متر دارین بهتره خودتون اندازه بگیرین ببینین کدومش به 4.7 کیلو نزدیک تره همون رو استفاده کنین. وگرنه که چندان هم مهم نیست.
|
سه شنبه 29 تیر1394 - 12:04am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mohammadiraj نوشته است: خدایش ما رو چه به مدار مونتاژکردن زدیم تمام خونه رو به ... کشیدیم اسید و ریختیم تو یه ظرف شیشه ای گفتم زودتر عمل کنه چیکارش کنم گفتم یه مقدار گرم ش کنم گذاشتمش رو اجاق یهو شیشه گفت پوق لامصب چقدرم کثیفه خدای کسی اگه تجربه داره برای از بین بردن این زردیا یه راهنمایی کنه فردا دخلمو میارن دوست عزیز بلا دور باشه! امیدوارم بیشتر مراقب باشین تا از این جور مسائل پیش نیاد. البته بحث تجربه در زدن فیبر مطرحه. اگر از من بپرسین باید عرض کنم اولا ظرف شیشه ای برای اینجور کارها یک مقدار خطرش بیشتره! ظرف پلاستیکی مستعمل و ترجیحا در دار و شفاف به اعتقاد من بهترین گزینه هست. فیبر هم باید بطور کامل درونش جا بشه. مقدار اسید رو هم طبق دستورالعمل استفاده کنین. نباید بیش از حد رقیق یا بیش از حد غلیظ در بیاد. بستگی به جنس اسیدش داره. در مورد حرارت هم اگر سرد باشه بهتره تا اینکه خیلی داغ باشه!!! داغ بودن اسید هم خطر داره و هم ممکنه قبل از حل شدن قسمتهای مس اضافی به پوشش لیزری یا جاهای ماژیک کاری شده لطمه بزنه و فیبر خوب در نیاد. سرد بودن اسید فقط زمان اسید کاری رو چند دقیقه طولانی تر میکنه. بهترین دما بنظر من در حد ولرم هست. در موقع اسید کاری هم اصلا عجله نکنین. حدود 10 دقیقه زمان لازم دارین و در این مدت باید ظرف رو به آرامی تکان بدین. طرف سیمکشی فیبر هم باید حتما به سمت بالا باشه! سطح اسید هم باید حدود 1 سانت بالاتر از فیبر باشه. در مورد زردی اسید اگر روی پارچه و فرش ریخته باشه متاسفانه راهی نداره! اسمش اسید هست دیگه. ولی اگر روی زمین و سطوح سرامیکی و نظیر اون ریخته باشه با انواع شوینده های قوی یا جرمگیر پاک میشه.
|
سه شنبه 29 تیر1394 - 12:15am |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
|
سه شنبه 29 تیر1394 - 12:36am |
|
|