انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:14am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1149 , 1150 , 1151 , 1152 , 1153 , 1154 , 1155 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

miladkd نوشته است:
سلام خدمت همگی و مهندس حمید.رو مدار خیلی کار کردم دیگه عقلم قد نمیده.با چندتا 357 از نوع عادی و همینطور نظامی ساخت کره و چندتا عوض کردن 840 و کابل اتصال مرغوب با لوپ فلت شبیه عنکبوتی55 سانتی با 22 دور سیم افشان یک میل که اهمش با کابل رابط دقیقا یک اهمه
اعدادم :599 398 137
تنظیمات: پهنای پالس 160 فرکانس 201 انتگرال 42 دیلی اتو 22 گراند off اسپید 8 یا 4 .
فقط bs170 و 4148 هارو عوض نکردم که اونام رو قبل نصب تست کردم سالم بودن تو مدار اتصالی اینا ندارم.به نظرتون رو کدوم قسمت کار کنم.ضمنا نور ال سی دی برا من خیلی ضعیفه .
ممنون

سلام میلاد جان
برا منم وقتی تو خونه جایی که تیر آهن داشت اعدادم همینطور بود ،ولی وقتی که بردم تو حیاط یا وقتی توهوا گرفتم ،که هیچ آهنی نزدیکش نباشه بالانس کردم خدارو شکر اعداد درست شد.

چهارشنبه 31 تیر1394 - 12:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون sodoko عزیز.من بیرونم تست گرفتم همین اعداد بود بردم خیلی کمه یه فیبر مسی 20*30 رو در فاصله 80 سانتی میگیره با لوپ 50 سانتی.بعضی وقتا صدا دستگاه در میومد ودیگه قطع نمیشد مجبور بودم بالانس کنم.ممنون

چهارشنبه 31 تیر1394 - 12:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

miladkd نوشته است:
ممنون sodoko عزیز.من بیرونم تست گرفتم همین اعداد بود بردم خیلی کمه یه فیبر مسی 20*30 رو در فاصله 80 سانتی میگیره با لوپ 50 سانتی.بعضی وقتا صدا دستگاه در میومد ودیگه قطع نمیشد مجبور بودم بالانس کنم.ممنون

شما لوپتو عنکبوتی بپیچ و کابلتو rg-59u بگیر.اگر rg گیرتون نیومد کابل آنتن مرغوب یا همونایی که برا مدار بسته میزنن فرقی نداره انشاا... که حل میشه.ولی من زیاد تبحری تو تشخیص برد ندارم و برد شما رو نمیدونم کمه یا خوبه

چهارشنبه 31 تیر1394 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و عرض ارادت
آیا امکانش هست برای دستگاه چشمی قرار داد و صفحه کلیدش را با کنترل از فاصله کنترل کرد وکنترل را به دسته ی دستگاه منتقل کرد
منظور از کنترل هم کنترل هایی مثل کنترل فلش خور های ماشین یا سی دی من و ... که کوچک است نه کنترل هایی مثل کنترل تلوزیون

که چی بشه عزیزم :D با همچین چیزی چیکار میخوای بکنی :-?

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

چهارشنبه 31 تیر1394 - 2:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

miladkd نوشته است:

سلام برادر
سنستون خیلی کمه یعنی در حد نصف چون این اندازه فبیر رو باید با لوپ 50 تو 140 تا150 سنس کنی البته زیز خاک که تو هوا شاید تا 160 هم بشه سنس کنی
مشخصاته سیستم اعم از نوع ایسی و مافت و نوع لوپ رو دقیق بگو شاید نکته ای باشه که بشه راهنماییت کنیم
موفق باشی برادر

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

چهارشنبه 31 تیر1394 - 2:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
miladkd نوشته است:

سلام برادر
سنستون خیلی کمه یعنی در حد نصف چون این اندازه فبیر رو باید با لوپ 50 تو 140 تا150 سنس کنی البته زیز خاک که تو هوا شاید تا 160 هم بشه سنس کنی
مشخصاته سیستم اعم از نوع ایسی و مافت و نوع لوپ رو دقیق بگو شاید نکته ای باشه که بشه راهنماییت کنیم
موفق باشی برادر

miladkd دوست عزیز شما بردتون خیلی کمه دستگاه من فیبر مسی 10x10 رو توی 100 الی 110 میزنه
مشخصات لوپ : 18 دور سیم 1 میل افشان
کابل رابط : کابل مکس ژاپن
ماسفت : Irf840

چهارشنبه 31 تیر1394 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
signal نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و عرض ارادت
آیا امکانش هست برای دستگاه چشمی قرار داد و صفحه کلیدش را با کنترل از فاصله کنترل کرد وکنترل را به دسته ی دستگاه منتقل کرد
منظور از کنترل هم کنترل هایی مثل کنترل فلش خور های ماشین یا سی دی من و ... که کوچک است نه کنترل هایی مثل کنترل تلوزیون

که چی بشه عزیزم :D با همچین چیزی چیکار میخوای بکنی :-?

سلام دوست عزیز می خواهم دکمه ها را به دسته فلزیابم منتقل کرده البته بدون سی م کشی چون دسته ای که دارم می سازم چند تکه است و هم جابه جا میشه و هم باید سریع از همدیگه جدا بشود /:)

چهارشنبه 31 تیر1394 - 4:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
evilman نوشته است:
archilO نوشته است:
miladkd نوشته است:

سلام برادر
موفق باشی برادر

miladkd دوست عزیز شما بردتون خیلی کمه دستگاه من فیبر مسی 10x10 رو توی 100 الی 110 میزنه
مشخصات لوپ : 18 دور سیم 1 میل افشان
کابل رابط : کابل مکس ژاپن
ماسفت : Irf840

اقا مارک کابل لوپتون چیه؟؟ من بدبخت شدم اینقدر کابلهای جور واجور خریدم.

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

چهارشنبه 31 تیر1394 - 4:41pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
با سلام خدمت مهندسین بنده نزدیک چند ماه است که دنبال ساخت این فلزیاب هستم همه قطعات رو خریدم اما بورد رو نتونستم جایی پیدا کنم که برام بسازن بنده کرمان هستم گفتن باید از تهران سفارش بدیم وقتی فایل های pcb رو بهشون دادم براورد هزینه کردن و کلی پول طراحی رو میگیرن که هر بورد تقریبا با طراحی نزدیک 140 هزار تومن میشه و برای هر بورد اضافی 34 تومن میگیرن ،ایا این قیمت هایی که بابت طراحی میگیرن رو باید بپردازم ؟ و ایا کسی هست که بتونه کمکم کنه و بورد رو با قیمت کمتری برام تهیه کنه بفرسته ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید ،

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

چهارشنبه 31 تیر1394 - 5:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام taghy
از کابل rg59-U استفاده کن که مغزی وشیلد وفویل مسی داره بقیه دوستان استفاده کردن حالشو بردن :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

چهارشنبه 31 تیر1394 - 7:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1149 , 1150 , 1151 , 1152 , 1153 , 1154 , 1155 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 433 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure