نویسنده |
پیغام |
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: با سلام خدمت مهندسین بنده نزدیک چند ماه است که دنبال ساخت این فلزیاب هستم همه قطعات رو خریدم اما بورد رو نتونستم جایی پیدا کنم که برام بسازن بنده کرمان هستم گفتن باید از تهران سفارش بدیم وقتی فایل های pcb رو بهشون دادم براورد هزینه کردن و کلی پول طراحی رو میگیرن که هر بورد تقریبا با طراحی نزدیک 140 هزار تومن میشه و برای هر بورد اضافی 34 تومن میگیرن ،ایا این قیمت هایی که بابت طراحی میگیرن رو باید بپردازم ؟ و ایا کسی هست که بتونه کمکم کنه و بورد رو با قیمت کمتری برام تهیه کنه بفرسته ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید ، دوست عزیز هزینه زدن هر بورد با روش اتو چیزی حدود دو تا سه هزار تومن میشه. با احتساب هزینه فیبر و اسید و یک مته که تو سوراخ کاری فرسوده بشه. شما بهتره روش فیبر زدن رو از اینترنت یا تو همین سایت بگیرین و خودتون فیبر بزنین. خیلی کم هزینه تره. موفق باشی
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 8:25pm |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
ممنون از محبت همه شما دوستان عزیز این تصویر لوپ بنده هست که با سیم یک میل ولی عصر ساختم قطر داخلی 41 سانتی متر قطر خارجی حدود 53 سانت 22 دور اهمش با کابل رابط یک اهم کابل رابط هم همون کابل مکس هستش با یه کابل دیگه هم امتحان کردم همین نتیجه بود. ماسفت 840 از چند نوع مختلف و همینطور هم 357 نظامی و عادی تفاوتی نداشت اعداد سه گانه خیلی پایینه عدد اولم در حدود 100 بود دیلی اتوماتیک 22 حذف آهن رو 7 تا 9عمل میکنه به نظر خودم هانری لوپم خیلی بالاست.چون یه لوپ کوچیک 20 سانتی با سیم لاکی هفت دهم ساختم به صورت عنکبوتی با نوزده دور مقاومت0.8 اهم دیلی اتومات رو 14 شناسای کرد اعداد سه گانه عدد اولم رسید 210 اما بازم برد خیلی کم بود ماسفت هم یکم داغ میشه. با سپاس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 8:45pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: اقا مارک کابل لوپتون چیه؟؟ من بدبخت شدم اینقدر کابلهای جور واجور خریدم. دوست عزیز من از کابل مکس ژاپن استفاده کردم برای من خوب جواب داده
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 9:33pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
shaitoon72 نوشته است: با سلام خدمت مهندسین بنده نزدیک چند ماه است که دنبال ساخت این فلزیاب هستم همه قطعات رو خریدم اما بورد رو نتونستم جایی پیدا کنم که برام بسازن بنده کرمان هستم گفتن باید از تهران سفارش بدیم وقتی فایل های pcb رو بهشون دادم براورد هزینه کردن و کلی پول طراحی رو میگیرن که هر بورد تقریبا با طراحی نزدیک 140 هزار تومن میشه و برای هر بورد اضافی 34 تومن میگیرن ،ایا این قیمت هایی که بابت طراحی میگیرن رو باید بپردازم ؟ و ایا کسی هست که بتونه کمکم کنه و بورد رو با قیمت کمتری برام تهیه کنه بفرسته ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید ، برای چاپ مدار چاچی با هزینه کم این فیلم رو ببینید ماله مهندس بهنام http://www.aparat.com/v/5rNgK
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 10:10pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
orginal نوشته است: signal نوشته است: orginal نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید و عرض ارادت آیا امکانش هست برای دستگاه چشمی قرار داد و صفحه کلیدش را با کنترل از فاصله کنترل کرد وکنترل را به دسته ی دستگاه منتقل کرد منظور از کنترل هم کنترل هایی مثل کنترل فلش خور های ماشین یا سی دی من و ... که کوچک است نه کنترل هایی مثل کنترل تلوزیون که چی بشه عزیزم با همچین چیزی چیکار میخوای بکنی سلام دوست عزیز می خواهم دکمه ها را به دسته فلزیابم منتقل کرده البته بدون سی م کشی چون دسته ای که دارم می سازم چند تکه است و هم جابه جا میشه و هم باید سریع از همدیگه جدا بشود دوست عزیز شما میتونید با یک کانکتور شش پین به بالا و با یک کابل رابط دکمه هارو روی دسته جا سازی کنید و وقتی دسته تا شو رو باز کردین با همون کابل به مدار وصل کنید تا مشکل حل بشه اما کلا شما موقع کار فقط با دکمه بالانس کار دارین که توصیه میکنم جهت راحتی کار فقط یک کلید فشاری با سوکت و دو رشته سیم بهتره بکار برده بشه . در هر صورت هر طور راحت ترین از این مدار عالی مهندس حمید لذت ببرین . موفق باشین .
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 10:25pm |
|
|
saeed@1595
|
سلام خدمت همه دوستان بویزه مهندس حمید دوستان من مدار ساختم ولی دوتا مشکل وجود داره 1 پروگرامر من فرق میکنه سرعت امده پایین 2 ای سی 157 گرفتم چیدمان پایه هاشو نمیدونم نرم افزار پروگرامر میزارم در ضمن extreme_burner تو سیستم من بالا نمیاد فایل dll نداره پروگرامر hatel از چهره خریدم پیشاپیش از راهنمایتون تشکر میکنم.
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 10:28pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
دوست کرمانی که میخواست مدار بزنه اون اسیدی که توی فیلم هست فروشگاه های الکترونیک برید بگین اسید فیبر مدار چاپی میخوام بهتون میدن یدونه کوچیک کارتون رو راه میندازه . فقط مواظب باشین طبق دستور فیلم عمل کنید و اسیده دیگه حواستون جمع باشه خیلی خطرناکه .
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 10:29pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
saeed@1595 نوشته است: سلام خدمت همه دوستان بویزه مهندس حمید دوستان من مدار ساختم ولی دوتا مشکل وجود داره 1 پروگرامر من فرق میکنه سرعت امده پایین 2 ای سی 157 گرفتم چیدمان پایه هاشو نمیدونم نرم افزار پروگرامر میزارم در ضمن extreme_burner تو سیستم من بالا نمیاد فایل dll نداره پروگرامر hatel از چهره خریدم پیشاپیش از راهنمایتون تشکر میکنم. برای ایسی فلزی وقتی از بالا به ایسی نگاه میکنی که اون زائده پایه هشت رو نشون میده و سمت گردش عقربه های ساعت ( سمت راست زائده ) اولین میشه یک بعدی دو الا اخر که میرسید به همون پایه هشت . سرعت پایین هم ماله تنطیم اشتباه فیوز بیت ها هست .
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 10:37pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام.من يه آيسي فلزي دارم كه روش سمباده كشيدن و از روي فلز ياب آنالوگ در اوردم.راهي هست كه فهميد كد ش چي هست؟؟
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:09am |
|
|
alireza61sh2000
|
با سلام خدمت استاد حمید و دوستان . بالاخره بعد از ماهها رفتم تست تو جنگل یه جایی بود که حدود 3متر کنده بودن من به صورت پله کانی اونجا تست گرفتم که دو تا بیل کوچک رو از فاصله حدود 140cm با لوپ 1 *1 زد .اهم لوپ 0.9 ظرفیت رو نمیدونم 10 دور، سیم 1mm پیچیدم.تنظیمات هم به صورت زیر است .البته با این تنظیمات بیشترین برد را داشتم. دیلی لوپ=21 دیلی دستی=42 s=18 f=90 p=195 ground=5 speed=9 به نظرتون برد چطوره خوبه یا بده؟
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:26am |
|
|
|