نویسنده |
پیغام |
Linkon
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز . اول یه تشکر ویژه از مهندس حمید میکنم چون واقعاً داره زحمت میکشه و فکرکنم دیگه پروژه نزدیک به نهایی شدن هست و دوم اینکه سیستمی که واقعا طراحی کردند خیلی خوب جواب میده واقعاً کسانی هستند که نتیجه گرفتند از جمله خودم .
امروز یک لوپ 1*1 جدید ساختم که با کابل ارتباطی و سوکت ظرفیت سلفی اون 275 میکروهانری و مقاومت اون0/9 اهم هست . فعلا بیرون از خونه تست نکردم .اما به نظر دوستان و مهندس حمید آیا با این لوپ به برد مطلوب دست پیدا میکنم؟؟
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
جمعه 2 مرداد1394 - 9:20pm |
|
|
shaitoon72
تاریخ عضویت: شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm پست: 18 محل اقامت: کرمان
|
ممنون از همگی،
باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
|
جمعه 2 مرداد1394 - 9:34pm |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید .اعداد سه گانه من خیلی پایین اومده 326 111 24 بعد از چند بار بالانس کردن اعداد میرسه به 554 379 162 دوباره که بالانس میکنم دوباره بر میگرده به اعداد قبلی که خیلی پایینه همچنین 840 داغ میکنه من با سه تا 840 امتحان کردم همینطور بود همچنین سه تا 357 که یکیش نظامیه دیودهای 4148 رو هم عوض کردم.اما هربار یه دیلی نشون میده میتر منفی دارم در حد المپیک قبلا بردم کم بود اما این مشکلاتو نداشتم خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
|
جمعه 2 مرداد1394 - 10:10pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
miladkd نوشته است: سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید .اعداد سه گانه من خیلی پایین اومده 326 111 24 بعد از چند بار بالانس کردن اعداد میرسه به 554 379 162 دوباره که بالانس میکنم دوباره بر میگرده به اعداد قبلی که خیلی پایینه همچنین 840 داغ میکنه من با سه تا 840 امتحان کردم همینطور بود همچنین سه تا 357 که یکیش نظامیه دیودهای 4148 رو هم عوض کردم.اما هربار یه دیلی نشون میده میتر منفی دارم در حد المپیک قبلا بردم کم بود اما این مشکلاتو نداشتم خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. احتمالا تو لوپ قطعی و اتصالی داری... دیلی لوپت چنده ؟ متغیره ؟
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 2 مرداد1394 - 10:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Linkon نوشته است: سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز . اول یه تشکر ویژه از مهندس حمید میکنم چون واقعاً داره زحمت میکشه و فکرکنم دیگه پروژه نزدیک به نهایی شدن هست و دوم اینکه سیستمی که واقعا طراحی کردند خیلی خوب جواب میده واقعاً کسانی هستند که نتیجه گرفتند از جمله خودم .
امروز یک لوپ 1*1 جدید ساختم که با کابل ارتباطی و سوکت ظرفیت سلفی اون 275 میکروهانری و مقاومت اون0/9 اهم هست . فعلا بیرون از خونه تست نکردم .اما به نظر دوستان و مهندس حمید آیا با این لوپ به برد مطلوب دست پیدا میکنم؟؟ خیلی ممنون از شما. لوپ شما از نظر مختصات برای درست عمل کردن مدار مشکلی نداره. ولی برخی دوستان فرمودن برای لوپهای بزرگ ظرفیت بالاتر میتونه برد بیشتری به همراه داشته باشه! این موضوع هنوز مورد تایید من نیست ولی بهرحال از لوپی که فرمودین میتونین جواب خوبی بگیرین.
|
جمعه 2 مرداد1394 - 10:25pm |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
mani1063 نوشته است: miladkd نوشته است: سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید .اعداد سه گانه من خیلی پایین اومده 326 111 24 بعد از چند بار بالانس کردن اعداد میرسه به 554 379 162 دوباره که بالانس میکنم دوباره بر میگرده به اعداد قبلی که خیلی پایینه همچنین 840 داغ میکنه من با سه تا 840 امتحان کردم همینطور بود همچنین سه تا 357 که یکیش نظامیه دیودهای 4148 رو هم عوض کردم.اما هربار یه دیلی نشون میده میتر منفی دارم در حد المپیک قبلا بردم کم بود اما این مشکلاتو نداشتم خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. احتمالا تو لوپ قطعی و اتصالی داری... دیلی لوپت چنده ؟ متغیره ؟ فکر نکنم قطعی یا اتصالی داشته باشم دیروز اینطور نبود بلع دیلی متغییر دارم الان دیلی اتومات 6 گاها 10 دیروز دیلی 14 داشتم
|
جمعه 2 مرداد1394 - 10:50pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
miladkd نوشته است: mani1063 نوشته است: miladkd نوشته است: سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید .اعداد سه گانه من خیلی پایین اومده 326 111 24 بعد از چند بار بالانس کردن اعداد میرسه به 554 379 162 دوباره که بالانس میکنم دوباره بر میگرده به اعداد قبلی که خیلی پایینه همچنین 840 داغ میکنه من با سه تا 840 امتحان کردم همینطور بود همچنین سه تا 357 که یکیش نظامیه دیودهای 4148 رو هم عوض کردم.اما هربار یه دیلی نشون میده میتر منفی دارم در حد المپیک قبلا بردم کم بود اما این مشکلاتو نداشتم خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. احتمالا تو لوپ قطعی و اتصالی داری... دیلی لوپت چنده ؟ متغیره ؟ فکر نکنم قطعی یا اتصالی داشته باشم دیروز اینطور نبود بلع دیلی متغییر دارم الان دیلی اتومات 6 گاها 10 دیروز دیلی 14 داشتم دوست عزیز سیم کویل یا کابل رابط یا کانکتور قطعا اتصالی داره یکبار دقیق چک کن ایشالا مشکلت حل میشه...
|
شنبه 2 مرداد1394 - 12:09am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
ضمنا 20 دور سیم 0.8 برای لوپ 20کمه چون هم اهم وهم ظرفیتش خیلی کم میشه...
|
شنبه 2 مرداد1394 - 12:15am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
ali1982 نوشته است: اقا میلاد دستت درد نکنه بزرگواری میکنید اگه بفرستید یه مشکلم هم اینه که همون برنامه رو نصب کردم اوار استودیو اما یه پیام میده که فردا میگم باید نگاه کنم علی آقای عزیز! برنامه prog isp رو امتحان کن شاید جواب بده...ضمنا نحوه ی پروگرم کردنش هم توهمین تاپیک توضیح داده شده...
|
شنبه 2 مرداد1394 - 12:19am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Linkon نوشته است: سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز . اول یه تشکر ویژه از مهندس حمید میکنم چون واقعاً داره زحمت میکشه و فکرکنم دیگه پروژه نزدیک به نهایی شدن هست و دوم اینکه سیستمی که واقعا طراحی کردند خیلی خوب جواب میده واقعاً کسانی هستند که نتیجه گرفتند از جمله خودم .
امروز یک لوپ 1*1 جدید ساختم که با کابل ارتباطی و سوکت ظرفیت سلفی اون 275 میکروهانری و مقاومت اون0/9 اهم هست . فعلا بیرون از خونه تست نکردم .اما به نظر دوستان و مهندس حمید آیا با این لوپ به برد مطلوب دست پیدا میکنم؟؟ خیلی ممنون از شما. لوپ شما از نظر مختصات برای درست عمل کردن مدار مشکلی نداره. ولی برخی دوستان فرمودن برای لوپهای بزرگ ظرفیت بالاتر میتونه برد بیشتری به همراه داشته باشه! این موضوع هنوز مورد تایید من نیست ولی بهرحال از لوپی که فرمودین میتونین جواب خوبی بگیرین. من با انواع سیم و لوپ دارم تست میکنم متاسفانه وقتم کمه برای تست ولی به نتیجه ی نهایی که برسم اعلام خواهم کرد فقط تنها چیزی که قطعی شده اینه که برای کم کردن حساسیت دستگاه به املاح باید از سیمی با سطح مقطع بالاتر از 1میلیمتر استفاده شود که در تستهای من تا اینجا سیم 1.5 جواب خوبی داده و اتفاقا عمقزنی قابل قبولی هم داشته و دارم ظرفیت ها و لوپهایی با فرم های متفاوت رو تست میکنم و اگر نتایج ارزشمندی حاصل شد حتما به اطلاع دوستان خواهم رساند
|
شنبه 2 مرداد1394 - 12:48am |
|
|
|