انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 12:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1156 , 1157 , 1158 , 1159 , 1160 , 1161 , 1162 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ممنون mhak عزیز خسته نباشین.
استفاده از سیم ضخیم برای لوپ بزرگ تا حدی مناسبه ولی بنظر من 1.5 دیگه خیلی ضخیم هست! درسته که جواب خوبی میده ولی باید توجه داشته باشین سیم ضخیم تر نویز بیشتری هم جذب میکنه. علت اینکه بنظر میرسه با سیم ضخیم تر لوپ شما به زمین حساسیت کمتری داره ؛ افزایش ظرفیت خازنی داخل لوپ هست که کلا حساسیت به زمین و همینطور طلا رو کاهش میده. بطور معادل میتونین دیلی دستی رو افزایش بدین و تقریبا به همون حالت دست پیدا کنین. پس در واقع نمیشه با ثابت نگه داشتن تنظیمات در خصوص لوپ نظر داد. مطمئن باشین هر وقت درجه حذف آهن یک لوپ با لوپ دیگه تفاوت داشته باشه ؛ تنظیمات بهینه برای هر کدوم هم فرق داره و این یکی از بهترین راههای تشخیص این موضوع هست. چرا که برای عملکرد حذف آهن تمامی فاکتورها دخیل هستن.

شنبه 2 مرداد1394 - 1:26am

باعرض سلام خدمت مهندس عزیز و دوستان
چند روز پیش رفتم جایی واسه کاوش با لوپ ۱*۱ با ۱۱ دور سیم ۱ میل همدان اعداد درست ،تقریبا ۴۵ دقیقه دستگاه عالی کار کرد،حتی یه تیکه فلز که شکل دسته قوری بود هم پیدا کردم،رفتم ۲۰۰ متر اونطرف تر که پر بود از سنگ سیاه دستگاه به بیشتر اون سنگا واکنش نشون میداد،حالا میخوام بدونم دستگاه بی ثبات شده بود یا مشکل از سنگاس،قبلش دستگاه رو تو حیاط خونه که اصلا فلز نداره تست کردم موتورسیکلت رو از پشت دیوار تقریبا تو ۳ متری سنس دقیق داشتم.

شنبه 3 مرداد1394 - 9:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزو @};- استاد حمید @};-
ممنونم میشم از دوستان یک مقدار بنده رو راهنمایی کنند باکس سیستم بنده فلزی بودو من اونو در داخل یک باکس پلاستیکی جاسازی کردم اوایل روشن میشد اما بعدا کویل ارور دادو متوجه شدم داخل باکس کابل لوپ قطعی داره اونو که وصل کردم یک اتصالی کوچیکی جرقه مانند داد(دراثر برخورد کابل لوپ به قسمت شارژ باطریها) بعدا هرچی زدم سیستم روشن نشدو اخرش متوجه شدم این مقاومت کلا سوخته و سیاه شده چرا؟
پیوست:
a.jpg

این هم پشت مدار بنظرتون اتصالی درلحیم کاری شده؟
پیوست:
b.jpg

البته اون مقاومتو عوض کردم بازم روشن نمیشه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 3 مرداد1394 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه ی دوستان
بنده با هر کانکتوری که فکرش را بکنید کار کردم ولی هیچی فیش های پورت سریال rs232 نشد(از لحظ ثبات) تازه فیش نری و مادگیش روی هم هزارتومان بیشتر نمیشه دوستانی که دسترسی به پورت سریال دارن لطفا چک کنند اگه نتیجه خوب بود بفرمایند

شنبه 3 مرداد1394 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
rohollahmohamady نوشته است:
ممنونم میشم از دوستان یک مقدار بنده رو راهنمایی کنند باکس سیستم بنده فلزی بودو من اونو در داخل یک باکس پلاستیکی جاسازی کردم اوایل روشن میشد اما بعدا کویل ارور دادو متوجه شدم داخل باکس کابل لوپ قطعی داره اونو که وصل کردم یک اتصالی کوچیکی جرقه مانند داد(دراثر برخورد کابل لوپ به قسمت شارژ باطریها) بعدا هرچی زدم سیستم روشن نشدو اخرش متوجه شدم این مقاومت کلا سوخته و سیاه شده چرا؟
پیوست:
a.jpg

پیوست:
b.jpg

شما pcbرو خودتون دست کاری کردینکه جای خازن 2200 رو مدار درست سوار شده! :-?

شنبه 3 مرداد1394 - 1:33pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

rohollahmohamady نوشته است:
پیوست:
a.jpg

پیوست:
b.jpg

خسته نباشین.
بنظر میرسه اتصالی شما بین لوپ و خروجی بلندگو بوده! بهمین دلیل مقاومت 16 که مربوط به صداست سوخته. ولی متاسفانه این نوع اتصالی میتونه منجر به سوختن چند قطعه دیگه و کار نکردن کل مدار بشه!

شنبه 3 مرداد1394 - 3:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
سلام به همه ی دوستان
بنده با هر کانکتوری که فکرش را بکنید کار کردم ولی هیچی فیش های پورت سریال rs232 نشد(از لحظ ثبات) تازه فیش نری و مادگیش روی هم هزارتومان بیشتر نمیشه دوستانی که دسترسی به پورت سریال دارن لطفا چک کنند اگه نتیجه خوب بود بفرمایند

بیشتر توضیح میدی داداش

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 3 مرداد1394 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hafez نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه ی دوستان

بیشتر توضیح میدی داداش

سلام به همه دوستان
همین فیش های 9 پین پورت سریال rs232 را می گویم
که شماره 1و2و3 رابه نقطه لوپ2 و کابل میکروفن را هم یک رشته اش را به سیمی که از قسمت داخلی لوپ می آمد وصل کردم و به این شماره 1 و2و3 زدم
شماره 4 و5 را هم به شیلد کابل میکروفن زدم
شماره 7و8و9 را هم به نقطه لوپ 1 و از سمت دیگه به سیمی که از قسمت خارجی لوپ می آمد وصل کردم
البته فیش نری را به دستگاه و فیش مادگی را به کابل و یک پوشش آماده{قاب آماده} هم که قیمتش 500 تومان بود برای فیش مادگی کابل رابط گرفتم عکسش درپایین آوردم
البته شما هرجوری خواستید تست کنید و بهترین روشش را اعلام کنید
برای من کابل رابط با مارک super sound و prouel و چند کابل دیگه خوب جوابداد ولی ازmax ژاپن زیاد راضی نبودم شاید هم تقلبیش را گرفتم \M/

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 مرداد1394 - 7:29pm

سلام دوستان بخصوص مهندس عزیز
لوپ انکبوتی 45 سانتی 0.9 کیلو اهم و 410 میکرو هانری یک بشقاب 20*20 مسی رو باید چند سانت سنس کنه ؟ من 70 سانت میزنم !!!!

شنبه 3 مرداد1394 - 9:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان مهندس حمید عزیز من مشکل دیلی اتومات دارم هربار که بالانس میکنم یه دیلی نشون میده همینطور اعداد سه گانه هم هر بار عوض میشه وخیلی پایین هستن بردم خیلی کمه کویلم سه تا 20 سانتی پیچیدم با سه نوع کابل رابط مختلف هیج تفاوتی نکرد مطمئنا مشکل قطعات دارم خواهشا بفرمایید کدوم قسمتا رو چک کنم.دیود ها سالمن عوضشون کردم 357 سالمه 840 هم مطمئنا سالمه چون چندتا دارم.ممنون

شنبه 3 مرداد1394 - 10:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1156 , 1157 , 1158 , 1159 , 1160 , 1161 , 1162 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , morteza66 و 432 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure